mehran_setup 232 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۸۹ الا ای پیر فرزانه مکن عیبم زمیخانه که من در ترک پیمانه دلی پیمان شکن دارم.. 3 لینک به دیدگاه
marjan17 4150 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۸۹ مکن آن نوع که آزرده شوم از خویت دست بر دل نهم و پا بکشم از کویت 2 لینک به دیدگاه
mehran_setup 232 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۸۹ تا در ره عشق آشنای تو شدم با صد غم و درد مبتلای تو شدم لیلی وش من به حال زارم بنگر مجنون زمانه از برای تو شدم 1 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۸۹ من هیچ ندانم که مرا آنکه سرشت از اهل بهشت کرد یا دوزخ زشت. 3 لینک به دیدگاه
marjan17 4150 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۸۹ تا كي اي دلبر، دل من بار تنهايي كشد ترسم از تنهايي احوالم به رسوايي كشد 4 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۸۹ در پرده اسرار کسی را ره نیست زین تعبیه جان کسی آگه نیست. جز در دل خاک هیچ منزلگه نیست می خور که چنین فسانه ها کوته نیست. (نخور آقا کی گفته می بخور - خیام گفته - ماست خورده واسه خودش) :w00: 4 لینک به دیدگاه
taniam 256 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۸۹ تو اهل درد نه ای ورنه آتشی جانسوز زبانه می کشد از سینه ای که من دارم 3 لینک به دیدگاه
marjan17 4150 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۸۹ مرا چشميست خون افشان ز دست آن كمان ابرو جهان بس فتنه خواهد ديد از آن چشم و از آن ابرو 4 لینک به دیدگاه
taniam 256 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۸۹ وگر دل را به خدای رهانم از گرفتاری دلازاری دگر جوید دل زاری که من دارم 3 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۸۹ من بـه خـط و خبـری از تــــو قتاعت کردم قاصدک کاش نگویی که خبر یادت نیست 3 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۸۹ تا زهره و مه در آسمان گشت پدید بهتر ز می ناب کسی هیچ ندید. (بیخود کردی آقا) :w00: 2 لینک به دیدگاه
taniam 256 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۸۹ دل با من و جان بی تو نسپاری و بسپارم کام از تو و تاب از من نستانم و بستانی 2 لینک به دیدگاه
mehran_setup 232 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۸۹ يار مرا،غار مرا،عشق جگرخوار مرا يار تويي،غار تويي،خواجه نگه دار مرا 2 لینک به دیدگاه
taniam 256 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۸۹ ای سرو پای بسته به آزادگی مناز آزاده من که از همه عالم بریده ام 3 لینک به دیدگاه
mehran_setup 232 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۸۹ مرغ دل بی او ندارد میل بستان دگر بی رخش خار است در چشمم گلستان دگر پر شد از خون جگر چندان که جای اشک نیست از کجا ارم رفیقان باز دامان دگر 3 لینک به دیدگاه
taniam 256 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۸۹ رهی تا چند سوزم در دل شبها چو کوکبها باقبال شرر تازم که دارد عمر کوتاهی 3 لینک به دیدگاه
mehran_setup 232 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۸۹ یار احوال دل از من پرسید غنچه لاله به دستش دادم 3 لینک به دیدگاه
marjan17 4150 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۸۹ ماه فرو ماند از جمال محمد سرو نباشد به اعتدال محمد 3 لینک به دیدگاه
mehran_setup 232 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۸۹ دوشینه پی شراب می گردیدم افسرده گلی کنار آتش دیدم گفتم که چه کرده ای چنین می گریی؟ گفتا که دمی در این چمن خندیدم 3 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۸۹ ماییم و می و مطرب و این گنج خراب جان و دل و جام و جامه پر درد شراب. :w00: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده