arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۸۹ در هوس خیال او همچو خیال گشتهاموز سر رشک نام او نام رخ قمر برم این غزلم جواب آن باده که داشت پیش من گفت بخور نمیخوری پیش کسی دگر برم :icon_pf (34): مراد دل ز تماشاي باغ عالم چيست به دست مردم چشم از رخ تو گل چيدن 2 لینک به دیدگاه
Mahtab.r 778 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۸۹ من و این دشت بی پایان و بی حاصل دویدنها تو و یک وعده و فارغ ز من هر شب به خواب خوش 2 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۸۹ شراب تلخ می خواهم که مردافکن بود زورش که تا یکدم بیاسایم ز دنیا و شر و شورش 1 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۸۹ شبی را با من ای ماه سحرخيزان سحر کردی سحر چون آفتاب از آشيان من سفر کردی 1 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۸۹ یوسف به این رها شدن از چاه دل نبند این بار می برند که زندانی ات کنند 1 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۸۹ دیدی آخر دم مردانه بجز لاف نبود بکش از مردم نامرد که حقت این است لینک به دیدگاه
hell girl 487 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۸۹ تو در ياد مني حتي اگر از ديده پنهاني چنان خورشيد ابر الود پنهانم نمي ماني تو را دارم به رويايم تو را خوانم به دنيايم خيالم با خيالت عالمي دارد نمي داني لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۸۹ ياد باد آن که صبوحی زده در مجلس انس جز من و يار نبوديم و خدا با ما بود 1 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۸۹ در بهار از من مرنج ای باغبان گاهی اگر ياد از بی برگی فصل خزان آرم تو را 1 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۸۹ اگر غم لشكر انگيزد كه خون عاشقان ريزد من و ساقي به هم سازيم و بنيادش براندازيم 1 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۸۹ ماهم اگر به قهر شد از لطف باز خواهد گشت شکر خدا که آه سحر چاره ساز خواهد گشت 1 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۸۹ اگه تلخ باشه. یه شعر بلند از مولانا نوشتم که فک کنم ارزش دیدنشو داره. لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۸۹ باشه نمیخوام. مثه اینکه "ت" یادتون نمیاد. تیره گون شد کوکب بخت همایون فام من واژگون شد از سپهر واژگون اقبال من 1 لینک به دیدگاه
hell girl 487 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۸۹ مطمئنید اینجا مشاعره میکنن منم شوکول نازُکای تن تو مثل پیچک به تنم پیچد و حیرانم ؛ این تویی یا که منم 2 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۸۹ من گدا و تمنای وصل دوست هیهات مگر به خواب ببینم خیال و منظر دوست 1 لینک به دیدگاه
hell girl 487 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۸۹ تو دل شکن نبوده ای ای یار مهربان اکنون چسان شده است مرا دل شکسته ای 2 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۸۹ یا رب به صدق سینه یاران راستگوی یا رب به آب دیده مردان آشنا لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۸۹ مطمئنید اینجا مشاعره میکنن منم شوکول نازُکای تن تو مثل پیچک به تنم پیچد و حیرانم ؛ این تویی یا که منم اوخی عسیس دلم گریه نکن جون بعضیااا (محمد) بیا شوکول بخوریم عزیزم باشه نمیخوام.مثه اینکه "ت" یادتون نمیاد. تیره گون شد کوکب بخت همایون فام من واژگون شد از سپهر واژگون اقبال من خب نخواه اِه واسه من ناز میکنه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده