mohsen-gh 405 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۸۹ از تو جانا جفا وفا باشد پس دگر من وفا نمی خواهم 1 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۸۹ ما گذشتیم و گذشت آنچه تو با ما کردی تو بمان و دگران وای به حال دگران 2 لینک به دیدگاه
mohsen-gh 405 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۸۹ نگویم،چون ز غیرت غیر می سوزد به حال من ننالم،چون ز غم یارم مرا بیگانه می داند 1 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۸۹ دل میرود ز دستم صاحبدلان خدا را دردا که راز پنهان خواهد شد آشکارا 2 لینک به دیدگاه
mohsen-gh 405 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۸۹ اگر چه مستی عشقم خراب کرد ولی اساس هستی من زان خراب آبادست 2 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۸۹ تیره گون شد کوکب بخت همایون فام من واژگون شد از سپهر واژگون اقبال من 2 لینک به دیدگاه
mohsen-gh 405 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۸۹ نفسم می گیرد در هوایی که نفس های تو نیست نرود پایم پیش هرکجا چون اثر پای تو نیست 2 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۸۹ تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد 1 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۸۹ در بزم او که خفته فرو پلک چشمها غیر از دل تپیده و رنگ پریده نیست 1 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۸۹ تا تو بر من عاشقی ای محترم پرده بر کش من به تو عاشقترم 2 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۸۹ من نگويم كه كنون با كه نشين و چه بنوش كه تو خود داني اگر زيرك و عاقل باشي 1 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۸۹ یکی درد و یکی درمان پسندد یکی وصل و یکی هجران پسندد لینک به دیدگاه
hell girl 487 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۸۹ دل میرود ز دستم صاحب دلان خدارا دردا که راز پنهان خواهد شد آشکارا 1 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۸۹ از تو بگذشتم و بگذاشتمت با دگران رفتم از کوی تو لیکن عقب سر نگران 1 لینک به دیدگاه
Mahtab.r 778 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۸۹ نو بهار و رسم او ناپایدار است ،ای حکیم گلشن طبع تو جاویدان بهار است ، ای حکیم 1 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۸۹ مشکل از گير تو جان در برم ای ناصح عاقل که تو در حلقه زنجير جنون گير نکردی 1 لینک به دیدگاه
hell girl 487 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۸۹ یه اشتباه کهنه بود ، دلهره ی قرار ما یه قصه ی همیشگی ، نترس و دنبالم بیا 2 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۸۹ اميد خسته ام تا چند گيرد با اجل کشتی بميرم يا بمانم پادشاها چيست فرمانت 1 لینک به دیدگاه
Mahtab.r 778 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۸۹ تو و هم صحبتی غیر و دل خود سر خویش من و غمهای تو کنجی و چشم تر خویش 1 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۸۹ شب گذشته شتابان به رهگذار تو بودم به جلد رهگذر اما در انتظار تو بودم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده