.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 12 مهر، 2015 جااااااااااااااااااااااااانم:icon_gol: تنها نه فرات که هفت دریا می سوخت از تشنگیت تمام دنیا می سوخت باران سما ز سرنوشتش گله داشت روزی كه جگر گوشه ی زهرا می سوخت تو طنین صدای طربناک آبی من تورا با دلی شعله ور میشناسم تورهایی٬ نوید سحرگاه عیدی من تورا ای نسیم سحر٬ میشناسم 4
yanāl 2221 ارسال شده در 12 مهر، 2015 مولای ما نمونهء دیگر نداشته است اعجاز خلقت است و برابر نداشته است وقت طواف دور حرم فکر می کنم این خانه بی دلیل ترک برنداشته است 4
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 12 مهر، 2015 مولای ما نمونهء دیگر نداشته استاعجاز خلقت است و برابر نداشته است وقت طواف دور حرم فکر می کنم این خانه بی دلیل ترک برنداشته است تو سرکش و عصیانگری ٬مانند آتش من سر به زیر و خامُشم٬ مانند آبم 3
*Reyhaneh* 3812 ارسال شده در 13 مهر، 2015 تو سرکش و عصیانگری ٬مانند آتشمن سر به زیر و خامُشم٬ مانند آبم معنی بخشیدن یک دل به یک لبخند چیست؟ من پشیمانم بگو تاوان آن سوگند چیست؟ 2
roozbeh ameri 8439 ارسال شده در 13 مهر، 2015 معنی بخشیدن یک دل به یک لبخند چیست؟من پشیمانم بگو تاوان آن سوگند چیست؟ تني آلوده درد و لبريز غم دارم ز اسباب پريشاني تو را اي عشق كم دارم 2
helma.b 3345 ارسال شده در 13 مهر، 2015 تني آلوده درد و لبريز غم دارم ز اسباب پريشاني تو را اي عشق كم دارم مطرب عشق عجب ساز و نوایی دارد نقش هر نغمه که زد راه به جایی دارد 3
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 13 مهر، 2015 مطرب عشق عجب ساز و نوایی دارد نقش هر نغمه که زد راه به جایی دارد دو تنها و دو سرگردان دو بیکس دد و دامت کمین از پیش و از پس 3
*Reyhaneh* 3812 ارسال شده در 13 مهر، 2015 دو تنها و دو سرگردان دو بیکس دد و دامت کمین از پیش و از پس ساقی به دست باش که غم در کمین ماست مطرب نگاه دار همین ره که میزنی 4
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 13 مهر، 2015 ساقی به دست باش که غم در کمین ماست مطرب نگاه دار همین ره که میزنی عشـــــــقم چطوره؟ ========== یا بزن سیلی به رویم یا نوازش کن سرم در دو حالت چون رِسَم بردست تو می بوسمش 2
roozbeh ameri 8439 ارسال شده در 13 مهر، 2015 عشـــــــقم چطوره؟========== یا بزن سیلی به رویم یا نوازش کن سرم در دو حالت چون رسم بردست تو می بوسمش شانه ات را دیر آوردی سرم را باد برد خشت خشت و آجر آجر ، پیکرم را باد برد 2
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 13 مهر، 2015 شانه ات را دیر آوردی سرم را باد برد خشت خشت و آجر آجر ، پیکرم را باد برد خسته ای میــــــــــــفهمم خسته ================ در هزار و یک شب تشویش خویش تا سحر همداستانی داشتم دامنم پر میشد از باران اشک در شب خود کهکشانی داشتم 2
roozbeh ameri 8439 ارسال شده در 13 مهر، 2015 خسته ای میــــــــــــفهمم خسته ================ در هزار و یک شب تشویش خویش تا سحر همداستانی داشتم دامنم پر میشد از باران اشک در شب خود کهکشانی داشتم سر کلاس تئوریم ماهرویی دل من برده و ترسم اين است سرمه بر چشم كشد،زيره به كرمان ببرد دودلم اينكه بيايد من معمولي را سر و سامان بدهد يا سر و سامان ببرد 2
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 13 مهر، 2015 سر کلاس تئوریم ماهرویی دل من برده و ترسم اين است سرمه بر چشم كشد،زيره به كرمان ببرد دودلم اينكه بيايد من معمولي را سر و سامان بدهد يا سر و سامان ببرد میدونم کجایی..خیلی هم به درس دقت میکنی کاملا معلومه ================ دل بی دست و پای من گم شد در شب طُرهی پریشانت دستهای همیشه سردم گرم گردد ز هرم دستانت عشق یعنی تو، شعر یعنی من ابتدای من است، پایانت 2
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 13 مهر، 2015 میدونم کجایی..خیلی هم به درس دقت میکنی کاملا معلومه ================ دل بی دست و پای من گم شد در شب طُرهی پریشانت دستهای همیشه سردم گرم گردد ز هرم دستانت عشق یعنی تو، شعر یعنی من ابتدای من است، پایانت تشنه بود آغوش من، رویای تو جرعه ای لذت به من تقدیم کرد باتو یک قونیه شیدایی و عشق ترک عقل و مسند تعلیم کرد 3
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 13 مهر، 2015 تشنه بود آغوش من، رویای توجرعه ای لذت به من تقدیم کرد باتو یک قونیه شیدایی و عشق ترک عقل و مسند تعلیم کرد درون کوچه چون کاج قدیمی به زیر برف تنهاییم امشب زپشت پنجره با نغمه باد غریبانه هم آواییم امشب به احساسات آبی پایبندیم هواداران دریاییم، امشب 3
roozbeh ameri 8439 ارسال شده در 13 مهر، 2015 درون کوچه چون کاج قدیمیبه زیر برف تنهاییم امشب زپشت پنجره با نغمه باد غریبانه هم آواییم امشب به احساسات آبی پایبندیم هواداران دریاییم، امشب باز باران با ترانه با گوهرهای فراوان میخورد بر بام خانه 3
*Reyhaneh* 3812 ارسال شده در 13 مهر، 2015 باز باران با ترانهبا گوهرهای فراوان میخورد بر بام خانه همه عمر برندارم سر از این خمار مستی که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی @.sOuDeH. :rose: 3
roozbeh ameri 8439 ارسال شده در 13 مهر، 2015 همه عمر برندارم سر از این خمار مستیکه هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی @.sOuDeH. :rose: یوسف گم گشته باز آید به کنعان غم مخور کلبه ی احزان شود روزی گلستان غم مخور حافظ سوده :vahidrk:دوست سوده:zadan: 2
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 13 مهر، 2015 یوسف گم گشته باز آید به کنعان غم مخور کلبه ی احزان شود روزی گلستان غم مخور حافظ سوده :vahidrk:دوست سوده:zadan: حسود ========== راز ی که بر غیر نگفتیم و نگوییم با دوست بگوییم که او محرم راز است حافظ 2
roozbeh ameri 8439 ارسال شده در 13 مهر، 2015 حسود ========== راز ی که بر غیر نگفتیم و نگوییم با دوست بگوییم که او محرم راز است حافظ تو مپندار كه خاموشي من هست برهان فراموشي من حميد مصدق 2
ارسال های توصیه شده