رفتن به مطلب

20 سوالی تصویر شناسی معماری

Anooshe

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 3.7k
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

Bahram Sh مهمان
عمارت دهدشتی

این بنای تاریخی در محله ای از چهار محل قدیمی بوشهر موسوم به محله کوتی و در مجاورت خیابان انقلاب امروزی واقع شده است، برخی از کارشناسان سبک معماری و گچ بری های آن را مربوط به دوره زندیه می دانند اما واقعیت امر این است که قدمت بنا به عهد قاجار می رسد این عمارت با سرمایه دو برادر تاجر پیشه بنامهای حاج علی دهدشتی و غلامحسین دهدشتی احداث گردیده است.‏

29411844.jpg

این بنا جدیدا بازسازی شده و تبدیل به موزه شده .

دیدن آن خالی از لطف نیست .

شاهکاری است در نوعه خودش .:icon_gol:

لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان
2-

تو ارومیه هستش ؟

3- بنای هدایت ؟

1- تو استان هاي غربيه ؟

1. تو استان هاي غربيه ?? بله
  2. تو ارومیه هستش ؟خیر

فقط یه سوال , هدایت پذیرفته نشد :ws27::ws3:

لینک به دیدگاه
  2. تو ارومیه هستش ؟خیر

فقط یه سوال , هدایت پذیرفته نشد :ws27::ws3:

اینجوری که خیلی بده ، آدم حوصلش سر می ره .

قبلا" هم این قانون بود ؟ فکر نمی کنما.

حالا نمی شه 3-2 تا سوال با هم ، یهو ، بپرسیم ؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان
دکتر کی برات مزاحمت ایجاد کرده؟ بگو تا خودم حسابش رو برسم. :icon_gol:

شما مدت زیادیه بدون این که بشناسمت بدون اینکه بدونم دختری یا پسر ,بدون اینکه اینجا یا در سایت فرهیخته باهات دوست بوده باشم یا دشمن یا باهات پست زده باشم ,به تحریک دیگران که خودشون رو مخفی میکن مزاحم من میشی . یادته اونجا نمیتونستی اینکار رو بکنی چون زبون من رو میدونستی چجوریه ولی اینجا داری حسابی سو. استفاده میکنی,, البته این سکوت من حدی داره گذاشتمش تا ببینم ادمین چیکار می کنه در غیر اینصورت از بقیه دوستان طی یه تاپیک اول اجازه میخوام بعدش اونجوری که دوست داری باهات حرف میزنم وهمه چیز البته بعد از اجازه ی دوستان و با توجه به اینکه اخطار مزاحمت هم گرفتی از جانب من و تو مجاز خواهد بود

لینک به دیدگاه
شما مدت زیادیه بدون این که بشناسمت بدون اینکه بدونم دختری یا پسر ,بدون اینکه اینجا یا در سایت فرهیخته باهات دوست بوده باشم یا دشمن یا باهات پست زده باشم ,به تحریک دیگران که خودشون رو مخفی میکن مزاحم من میشی . یادته اونجا نمیتونستی اینکار رو بکنی چون زبون من رو میدونستی چجوریه ولی اینجا داری حسابی سو. استفاده میکنی,, البته این سکوت من حدی داره گذاشتمش تا ببینم ادمین چیکار می کنه در غیر اینصورت از بقیه دوستان طی یه تاپیک اول اجازه میخوام بعدش اونجوری که دوست داری باهات حرف میزنم وهمه چیز البته بعد از اجازه ی دوستان و با توجه به اینکه اخطار مزاحمت هم گرفتی از جانب من و تو مجاز خواهد بود

برو بابا دلت خوشه ها! :ws28::ws28::ws28:

راهنمایی مسابقه رو بگو بجای سخنرانی.

پرسیدم تو اردبیله یا نه؟؟؟

لینک به دیدگاه
اینجوری که خیلی بده ، آدم حوصلش سر می ره .

قبلا" هم این قانون بود ؟ فکر نمی کنما.

حالا نمی شه 3-2 تا سوال با هم ، یهو ، بپرسیم ؟

منم با مهتاب موافقم ! حداقلش 2 سوال با هم بپرسيم ! اينجوري خيلي كند پيش ميره :banel_smiley_4:

• Like 1
لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان

سلام بر دکتر عزیز من نمی دونم این دوست عزیز در پستی که پرسیدن آیا این بنا اردبیل هست،چه جیزی نوشته بودند و بعد ویرایشش کردن .

لطفا به روند این تاپیک ادامه بده واگر احیانا این دوست مزاحمتی به وجود آورد آنگاه برخورد صورت می گیرد.

در مورد سوالاتم راست می گویید یه سوال خیلی کمه ولی از این به بعد حداکثر دو سوال اونم با شماره قرار دهید. :icon_gol::icon_gol:

لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان
  2. تو ارومیه هستش ؟خیر
  3. كردستان ؟

:icon_gol::icon_gol:

2. تو ارومیه هستش ؟خیر
  3. تبریز ------------? خیر
  4. كردستان ؟ خیر

لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...