Afsaneh.M 19633 ارسال شده در 31 آبان، 2010 خانه ملک التجار؟ خانه ارامنه؟ خانه فروغ الملک؟ بازم هيچ كدوم يه راهنمايي : اين خونه واقع در محله سنگ سياه شيرازه و الان كاربريش هنرسرا هست. 1
kimia 4172 ارسال شده در 1 آذر، 2010 خانه انجوی؟ خانه بهادر غضنفری؟ خانه اکبر مقیمی؟ خانه جمال نشاطیان؟ 1
Afsaneh.M 19633 ارسال شده در 1 آذر، 2010 خانه ضیا ئیان ممکنه شاید ایا ؟؟ خانه ضیاییان؟همینی که دکتر گفت؟ درسته اينم لينك معرفي خانه ضياييان كه قبلا تو انجمن گذاشته بودم! معرفی: خانه ضیاییان ( هنر سرای شیراز) دكتر بي زحمت عكس بعدي...... 1
Doctor_Shovan مهمان ارسال شده در 1 آذر، 2010 درسته اينم لينك معرفي خانه ضياييان كه قبلا تو انجمن گذاشته بودم! معرفی: خانه ضیاییان ( هنر سرای شیراز) دكتر بي زحمت عكس بعدي...... ممنونم من البته متاسفانه هنوز شیراز رو ندیدم با یه سوال جواب رو گفتن هم یه حالی میده ها دیروز اونور هم بروکسل رو همینجوری گفتم بفرمایید اینم عکس دوستان لطف کنند در هر پست و هر بار فقط یه سوال رو مطرح کنند فکر میکنم اینکه یکی میاد در یه پست 4 سوال میپرسه درست نیست
Doctor_Shovan مهمان ارسال شده در 1 آذر، 2010 3. کاخ (قلعه) 1-خونه هست ؟خیر خانه نیست 2- مدرسه ؟ خیر مدرسه هم نیست 3. کاخ (قلعه) خیر قلعه هم نیست
ارسالهای توصیه شده