Doctor_Shovan مهمان ارسال شده در 2 آذر، 2010 1-خونه هست ؟خیر خانه نیست 2- مدرسه ؟ خیر مدرسه هم نیست 3. کاخ (قلعه) خیر قلعه هم نیست 4کوشک؟خیر 5 باغ نیست؟خیر 6 موزه؟خیر 7کاروانسرا؟خیر 8هتل؟یا مهمانسرا؟خیر 9آرامگاه؟خیر 10حمام فین کاشان؟ خیر 11يه مكان تجاري يعني (سرا، تيم ، تيمچه)خیر 12 مسجد؟ 13 حسینیه؟ 14تکایا و مصلا؟ اوکی یکی از ایناست البته اسم خیلی مکانهاست بیاد مشخص بشه مال کجاست و اسمش چیه ولی اول تو بگو این درسته یکی بیاد این همه سوال رو با هم بپرسه یا نه ؟؟:zadan:
kimia 4172 ارسال شده در 2 آذر، 2010 خوب میخوایم پیدا کنیم دیگه؟ تو عکسای قبلی بیشتر از اینا میپرسیدیم باشه دیگه نمیپرسم
Doctor_Shovan مهمان ارسال شده در 2 آذر، 2010 خوب میخوایم پیدا کنیم دیگه؟تو عکسای قبلی بیشتر از اینا میپرسیدیم باشه دیگه نمیپرسم باشه قبوله :rose::rose: 1-خونه هست ؟خیر خانه نیست 2- مدرسه ؟ خیر مدرسه هم نیست 3. کاخ (قلعه) خیر قلعه هم نیست 4کوشک؟خیر 5 باغ نیست؟خیر 6 موزه؟خیر 7کاروانسرا؟خیر 8هتل؟یا مهمانسرا؟خیر 9آرامگاه؟خیر 10حمام فین کاشان؟ خیر 11يه مكان تجاري يعني (سرا، تيم ، تيمچه)خیر 12 مسجد؟ خیر 13 حسینیه؟خیر 14تکایا و مصلا؟ بله تکیه است ادامه بدید
kimia 4172 ارسال شده در 2 آذر، 2010 باشه قبوله :rose::rose: 1-خونه هست ؟خیر خانه نیست 2- مدرسه ؟ خیر مدرسه هم نیست 3. کاخ (قلعه) خیر قلعه هم نیست 4کوشک؟خیر 5 باغ نیست؟خیر 6 موزه؟خیر 7کاروانسرا؟خیر 8هتل؟یا مهمانسرا؟خیر 9آرامگاه؟خیر 10حمام فین کاشان؟ خیر 11يه مكان تجاري يعني (سرا، تيم ، تيمچه)خیر 12 مسجد؟ خیر 13 حسینیه؟خیر 14تکایا و مصلا؟ بله تکیه است ادامه بدید اجازه دکتر منم میتونم ادامه بدم البته زیاد سوال نمیپرسم
Doctor_Shovan مهمان ارسال شده در 2 آذر، 2010 اجازه دکترمنم میتونم ادامه بدم البته زیاد سوال نمیپرسم اجازه ی ما هم دست شماست خانمی بفرمایید :rose:
Bahram Sh مهمان ارسال شده در 2 آذر، 2010 1-خونه هست ؟خیر خانه نیست 2- مدرسه ؟ خیر مدرسه هم نیست 3. کاخ (قلعه) خیر قلعه هم نیست 4کوشک؟خیر 5 باغ نیست؟خیر 6 موزه؟خیر 7کاروانسرا؟خیر 8هتل؟یا مهمانسرا؟خیر 9آرامگاه؟خیر 10حمام فین کاشان؟ خیر 11يه مكان تجاري يعني (سرا، تيم ، تيمچه)خیر 12 مسجد؟ 13 حسینیه؟ 14تکایا و مصلا؟ اوکی یکی از ایناست البته اسم خیلی مکانهاست بیاد مشخص بشه مال کجاست و اسمش چیه ولی اول تو بگو این درسته یکی بیاد این همه سوال رو با هم بپرسه یا نه ؟؟:zadan: دوستان با تذکر به جای دکتر عزیز ...:icon_gol: در هر پست تنها یه مورد بیان می شود.لطفا رعایت فرمایید
kimia 4172 ارسال شده در 2 آذر، 2010 دوستا با تذکر به جای دکتر عزیز ...:icon_gol: در هر پست تنها یه مورد بیان می شود.لطفا رعایت فرمایید اونم به چشم 1
Doctor_Shovan مهمان ارسال شده در 2 آذر، 2010 اونم به چشم دیدی من مهربون تر از مدیر هستم حالا گفتن هر پست یه سوال چرا سوال نکردی ؟ مدیر خودش چرا شرکت نکرد
Bahram Sh مهمان ارسال شده در 3 آذر، 2010 دیدی من مهربون تر از مدیر هستم حالا گفتن هر پست یه سوال چرا سوال نکردی ؟ مدیر خودش چرا شرکت نکرد :icon_pf (34):چون این دیگه خیلی ناآشنا برای من .. تکیه قدیمی اونم در شیراز البته فکر کنم این تکیه بیگلر بیگی باشه در کرمانشاه(من فکر کردم این شیرازه:icon_pf (34):)
Afsaneh.M 19633 ارسال شده در 3 آذر، 2010 :icon_pf (34):چون این دیگه خیلی ناآشنا برای من .. تکیه قدیمی اونم در شیراز البته فکر کنم این تکیه بیگلر بیگی باشه در کرمانشاه(من فکر کردم این شیرازه:icon_pf (34):) برات آشنا نبود يه ضرب گفتي .... اگر برات آشنا بود فكر كنم قبل از اينكه دكتر عكس رو بذاره ميگفتي 1
Bahram Sh مهمان ارسال شده در 3 آذر، 2010 برات آشنا نبود يه ضرب گفتي .... اگر برات آشنا بود فكر كنم قبل از اينكه دكتر عكس رو بذاره ميگفتي نه شانسی شانسی حدس زدم:jawdrop:
Doctor_Shovan مهمان ارسال شده در 3 آذر، 2010 خوب مبارکه تکیه بیگلربیگی تیکه بیگلر بیگی تکیه ایست در بافت کهن شهرکرمانشاه در خیابان مدرس این بنا در محله قدیمی فیض آباد و در کوچه صارم الدوله واقع شدهاست. این تکیه که در زمان قاجار توسط عبدالله خان ملقب به بیگلربیگی ساخته شدهاست از لحاظ آئینه کاری در میان تکایای کرمانشاه بی نظیر است. در سمت غربی حیاط ، تالار آئینه کاری بزرگی ساخته شده که به حسینیه معروف است. این تالار با تزئینات عالی و کتیبههای متعددی مربوط به دوران سلطنت مظفرالدین شاه مزین شده و در دو سوی دیگر ، اتاق وسیع مهمانخانه بیگلربیگی واقع گردیدهاست. درحالحاضر تکیه بیگلربیگی بهعنوان موزه خط و کتابت مورد بازدید عموم قرار میگیرد. در این موزه، اسناد قدیمی متعلق به خانواده بیگلربیگی به نمایش گذاشته شدهاست.
ارسالهای توصیه شده