VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ اگه مامان بچه هام اجازه بدن یه مراسم مختصر تو خونه میگیریم فقط چه حرف گوش کن :Ghelyon::smiley (18)::smiley (18):نچ امیدوارم فقط نیایم مشهد بگیم این کیه بگی جعفر اقا شوهرمه دیگه 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ چه حرف گوش کن امیدوارم فقط نیایم مشهد بگیم این کیه بگی جعفر اقا شوهرمه دیگه :4chsmu1:اقامونهه 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ سلام عزیزان اگه خواستین ازدواج کنید دوست داریدمراسم عروسیتون توی بهترین باغ بهترین دکوراسیون بهترین ...یا اینکه عروسیتون خیلی ساده باشه؟ من دوست دارم تو یک سفینه فضایی باشه و بریم کره ماه. البته اگه یک زن فضایی گیرم بیاد که هزینه ها هم کمتر میشه!!!! 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ من دوست دارم تو یک سفینه فضایی باشه و بریم کره ماه. البته اگه یک زن فضایی گیرم بیاد که هزینه ها هم کمتر میشه!!!! زن فضایی خوب نیست، قیافه نداره که از یه زن فقط همونشو میخوای...اون نداره 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ زن فضایی خوب نیست، قیافه نداره کهاز یه زن فقط همونشو میخوای...اون نداره قیافه مهم نیست. مهم نجابته که زن فضایی داره. تازه از کجا میدونی،زن فضایی یه چیزی تو مایه های حوری بهشتیه،چند کیلومتر طولشه و از هرجاش که بخوای........ 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ قیافه مهم نیست.مهم نجابته که زن فضایی داره. تازه از کجا میدونی،زن فضایی یه چیزی تو مایه های حوری بهشتیه،چند کیلومتر طولشه و از هرجاش که بخوای........ من فکر میکنم فضایی ها یه همچین جورایی باشن نمیدونمااااااااا :4chsmu1: 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ من فکر میکنم فضایی ها یه همچین جورایی باشننمیدونمااااااااا :4chsmu1: تو مو بینی و اسی پیچش مو. تو ابرو،من اشارت های ابرو. این از اون بچه تپل های بهشتیه،الان که رو زمین اومده،قیافه اش را اینجوری کرده واسه رد گم کنی. لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ نه بابا دل اگه جوون باشه هر شب شب عروسیه :banel_smiley_52: اگه مامان بچه هام اجازه بدن یه مراسم مختصر تو خونه میگیریم فقط اوخی!!! :pichak: ولی من با مراسمه تشریفاتی موافقم!! چه فکرا که ندارم .... :TAEL_SmileyCente: 3 لینک به دیدگاه
ne_sh67 1947 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ نمیدونم منظورتون از تشریفات و مجلل بودن چیه.. اما دوس دارم هیچ محدودیتی برای دعوت کردن مهمون نداشته باشم..ضمن اینکه توی عروسی قراره به عروس و داماد خوش بگذره..بقیه هیچ اهمیتی ندارن..باغ و عکس و کلاس رقص ...پایه ی همه ی اینا هستم! عروسی فقط یه شبه باید خیلی ماندگار باشه تو ذهن..تو ذهن فک و فامیل نه ها!!توی ذهن خودشون دو نفر! 2 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ نمیدونم منظورتون از تشریفات و مجلل بودن چیه..اما دوس دارم هیچ محدودیتی برای دعوت کردن مهمون نداشته باشم..ضمن اینکه توی عروسی قراره به عروس و داماد خوش بگذره..بقیه هیچ اهمیتی ندارن..باغ و عکس و کلاس رقص ...پایه ی همه ی اینا هستم! عروسی فقط یه شبه باید خیلی ماندگار باشه تو ذهن..تو ذهن فک و فامیل نه ها!!توی ذهن خودشون دو نفر! موندگار شدن به عکس و رقص و این بازیا نیست.................چندتا برات مثال بزنم که بعد یکسال همه عکساشونو سوزوندن...........4 سال رفتن مشاور تا همو فراموش کنن موندگار شدن به محبته به عشقه.............به اینه که سر رو شونه هم بزارید یه دل سیر گریه کنین...............به اینه که دستای همو بگیرین و یکساعت تو چشم هم نگاه کنین............به اینه که دلهاتون با هم عهد عاشقی ببنده این چیزا رو بریزید دور بود بود نبود نبود............عشق مهمه ..........عشق مهمه 7 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ موندگار شدن به عکس و رقص و این بازیا نیست.................چندتا برات مثال بزنم که بعد یکسال همه عکساشونو سوزوندن...........4 سال رفتن مشاور تا همو فراموش کنن موندگار شدن به محبته به عشقه.............به اینه که سر رو شونه هم بزارید یه دل سیر گریه کنین...............به اینه که دستای همو بگیرین و یکساعت تو چشم هم نگاه کنین............به اینه که دلهاتون با هم عهد عاشقی ببنده این چیزا رو بریزید دور بود بود نبود نبود............عشق مهمه ..........عشق مهمه ادم حوصلش سر میره 1 ساعت تو چشم طرف نگاه کنه خوب:mornincoffee: 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ موندگار شدن به عکس و رقص و این بازیا نیست.................چندتا برات مثال بزنم که بعد یکسال همه عکساشونو سوزوندن...........4 سال رفتن مشاور تا همو فراموش کنن موندگار شدن به محبته به عشقه.............به اینه که سر رو شونه هم بزارید یه دل سیر گریه کنین...............به اینه که دستای همو بگیرین و یکساعت تو چشم هم نگاه کنین............به اینه که دلهاتون با هم عهد عاشقی ببنده این چیزا رو بریزید دور بود بود نبود نبود............عشق مهمه ..........عشق مهمه موافقم:ws2: ادم حوصلش سر میره 1 ساعت تو چشم طرف نگاه کنه خوب:mornincoffee: عجب بی ذوقی هستیا 4 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ موندگار شدن به عکس و رقص و این بازیا نیست.................چندتا برات مثال بزنم که بعد یکسال همه عکساشونو سوزوندن...........4 سال رفتن مشاور تا همو فراموش کنن موندگار شدن به محبته به عشقه.............به اینه که سر رو شونه هم بزارید یه دل سیر گریه کنین...............به اینه که دستای همو بگیرین و یکساعت تو چشم هم نگاه کنین............به اینه که دلهاتون با هم عهد عاشقی ببنده این چیزا رو بریزید دور بود بود نبود نبود............عشق مهمه ..........عشق مهمه احساساتی شدم 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ نه بابا دل اگه جوون باشه هر شب شب عروسیه :ws28: 1 لینک به دیدگاه
ne_sh67 1947 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ موندگار شدن به عکس و رقص و این بازیا نیست.................چندتا برات مثال بزنم که بعد یکسال همه عکساشونو سوزوندن...........4 سال رفتن مشاور تا همو فراموش کنن موندگار شدن به محبته به عشقه.............به اینه که سر رو شونه هم بزارید یه دل سیر گریه کنین...............به اینه که دستای همو بگیرین و یکساعت تو چشم هم نگاه کنین............به اینه که دلهاتون با هم عهد عاشقی ببنده این چیزا رو بریزید دور بود بود نبود نبود............عشق مهمه ..........عشق مهمه ببین حرفت و 50 -50 قبول دارم... اگه توی زندگی به همه چیز به اندازهی خودش بها داده بشه زندگی موندگار میشه..عشق جای خوش گذرونی نمیگیره...و فقط الکی خوش بودن معنیه عشق نمیده..همه چیز باید در یک بالانس باشه! 2 لینک به دیدگاه
MEMOLI 8954 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ عمرا! مراسم بی مراسم!:دی به نظرم خیلی وقته دور این چیزا گذشته نمیدونم چرا ملت بیخیال نمیشن ... 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ عمرا! مراسم بی مراسم!:دیبه نظرم خیلی وقته دور این چیزا گذشته نمیدونم چرا ملت بیخیال نمیشن ... عروس دومادو ببوس 2 لینک به دیدگاه
m.urbanism 186 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ سلام عزیزان اگه خواستین ازدواج کنید دوست داریدمراسم عروسیتون توی بهترین باغ بهترین دکوراسیون بهترین ...یا اینکه عروسیتون خیلی ساده باشه؟ راستش من دوست دارم همه چی در حد معقول باشه در ضمن جیب همسرم هم خیلی برام مهمه آخه دوست ندارم بعد عروسی کلی بدهکاری بالا بیاره 3 لینک به دیدگاه
m.urbanism 186 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ اگه زبونم لال بعد از 120 سال گول خوردم خواستم مزدوج شم ... بايستي عروسي مفصلو همه چي تموم باشه ! خدا نکنه زبونت لال بشه ...آخه اگه لال بشه دیگه کی واسمون بخونه ............... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده