تینا 15116 ارسال شده در 14 مهر، 2010 سلام عزیزان اگه خواستین ازدواج کنید دوست داریدمراسم عروسیتون توی بهترین باغ بهترین دکوراسیون بهترین ...یا اینکه عروسیتون خیلی ساده باشه؟ 8
VINA 31339 ارسال شده در 14 مهر، 2010 من دوست دارم برم محضر یه عقد ساده کنم شبش به برادر خواهر خودم و دوماد تو یه روستوران شام بدم همین حوصله بریز بپاش ندارم 5
maryam_alien 9906 ارسال شده در 14 مهر، 2010 بریز و بپاش چه فایده ای داره.میان میخورن و میرن حرف درمیارن.. 6
jonny depp 8297 ارسال شده در 14 مهر، 2010 من دوست دارم جشن عروسی مجلل داشته باشم اما نه مثل اینایی که بقیه دارن یه جور تک باشه 3
shadmehrbaz 24772 ارسال شده در 14 مهر، 2010 اگه زبونم لال بعد از 120 سال گول خوردم خواستم مزدوج شم ... بايستي عروسي مفصلو همه چي تموم باشه ! 6
VINA 31339 ارسال شده در 14 مهر، 2010 اگه زبونم لال بعد از 120 سال گول خوردم خواستم مزدوج شم ... بايستي عروسي مفصلو همه چي تموم باشه ! به نطرت همون هزینه رو برداری یه سفر اروپا بری بهتر نیست؟ ایشالا هر چی زودتر گول بخوری 6
pegah 733 ارسال شده در 14 مهر، 2010 منم مخالف خرج زیادم چه فایده ای داره یه عقد کوچیک جمع و جور چند تا عکس یادگاری کافیه بعد هم سفر به اروپا .آنتالیا .دبی .....یا کم کمش کیش 5
shadmehrbaz 24772 ارسال شده در 14 مهر، 2010 به نطرت همون هزینه رو برداری یه سفر اروپا بری بهتر نیست؟ایشالا هر چی زودتر گول بخوری سفر به اروپا رو تا آخر عمرت وقت داري پول جمع كني بري ولي شب عروسي فقط يه بار توي عمرت اتفاق ميفته ! 4
هوتن 15061 ارسال شده در 14 مهر، 2010 سفر به اروپا رو تا آخر عمرت وقت داري پول جمع كني بري ولي شب عروسي فقط يه بار توي عمرت اتفاق ميفته ! نه بابا دل اگه جوون باشه هر شب شب عروسیه 7
pesare irani 41807 ارسال شده در 14 مهر، 2010 بریم مشهد و بیاییییییییم بعد که همه گفتن برا عروسی رفتن مشهد خودمون 2 تایی یه پارتی راه میندازیم:icon_pf (34): 1
Gizmo 5887 ارسال شده در 15 مهر، 2010 معمولی؛سر و تهش با یه مراسم هم بیاد،کلن حوصله عروسی های شلوغ و پرتشریفات ایرانیو ندارم جهاز بیارون؛حنا ببندون,چمدون ببرون؛کباب بخورون؛شاباش ریزون؛قند بسابون,پاتختی و .... هفت خان رستمیه واسه خودش 2
Waffen 15120 ارسال شده در 15 مهر، 2010 نه... من خوشم نمیاد... یه مراسم فوق العاده ساده... اون پولی که در عرض یک شب خرج این کارهای بی معنا میکنیم میشه برای هزار کار دیگه خرج کرد... من که میخوام با همسر محترم به سفر حج برم با اجازتون... البته اگر دست من بود دوست داشتم برم لاس وگاس... ولی خوب وقتی آدم ازدواج میکنه دیگه چیزاش دست خودش نیست که... دست یکی دیگست... 4
VINA 31339 ارسال شده در 15 مهر، 2010 سفر به اروپا رو تا آخر عمرت وقت داري پول جمع كني بري ولي شب عروسي فقط يه بار توي عمرت اتفاق ميفته ! اره ادم واسه یه شب تا 10 سال اول زندگیشو قسط بدهتازشم ادم تا جوونه باید بره بگردهاون اولا ادم عزیزه بعدا دیگه حال نمیده که نه بابا دل اگه جوون باشه هر شب شب عروسیه 2
shadmehrbaz 24772 ارسال شده در 15 مهر، 2010 اره ادم واسه یه شب تا 10 سال اول زندگیشو قسط بدهتازشم ادم تا جوونه باید بره بگردهاون اولا ادم عزیزه بعدا دیگه حال نمیده که بابا پول جمع كردنو زيادي سخت گرفتي! هر چقدرم براي عروسي خرج كرده باشي فوق ِ فوقش 5سال طول بكشه اون پولو دوباره بدست بياري ولي اگه عروسي درس حسابي نگيري هميشه حسرتش به دلت ميمونه حتي اگه مولتي ميلياردر بشي! 2
سمندون 19440 ارسال شده در 15 مهر، 2010 نه... من خوشم نمیاد... یه مراسم فوق العاده ساده... اون پولی که در عرض یک شب خرج این کارهای بی معنا میکنیم میشه برای هزار کار دیگه خرج کرد... من که میخوام با همسر محترم به سفر حج برم با اجازتون... البته اگر دست من بود دوست داشتم برم لاس وگاس... ولی خوب وقتی آدم ازدواج میکنه دیگه چیزاش دست خودش نیست که... دست یکی دیگست... اخییییییییییی:ws28: 1
VINA 31339 ارسال شده در 16 مهر، 2010 بابا پول جمع كردنو زيادي سخت گرفتي! هر چقدرم براي عروسي خرج كرده باشي فوق ِ فوقش 5سال طول بكشه اون پولو دوباره بدست بياري ولي اگه عروسي درس حسابي نگيري هميشه حسرتش به دلت ميمونه حتي اگه مولتي ميلياردر بشي! عروسی کیلو چنده بابا؟بی خیال عشق و حالو بچسب میدونی یه دختر دایی و دختر خاله هام هم اینو میگفتن اما الان همشون نامزد کردن تو هم وقتی گیر بیافتی میفهمی 4
میلاد 24047 ارسال شده در 16 مهر، 2010 اگه مامان بچه هام اجازه بدن یه مراسم مختصر تو خونه میگیریم فقط 6
سمندون 19440 ارسال شده در 16 مهر، 2010 میدونی یه دختر دایی و دختر خاله هام هم اینو میگفتن اما الان همشون نامزد کردن تو هم وقتی گیر بیافتی میفهمی :Ghelyon::smiley (18)::smiley (18):نچ 2
میلاد 24047 ارسال شده در 16 مهر، 2010 من که میخوام با همسر محترم به سفر حج برم با اجازتون... به امید "خدا" ان شاء"الله" 2
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری