M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۸۹ سلام.میخواستم از تمامی دوستان تشکر کنم و بگم بلاخره تونستم با استفاده از xpm نرم افزارم رو روی 7 نصب کنم. متشکرم 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۸۹ خوب خدا رو شکر حالا میگفتی مشکل چی بود و چیکار کردی که بقیه دوستان هم که این مشکل رو دارن بتونن رفع کنن 4 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۸۹ خوب خدا رو شکر حالا میگفتی مشکل چی بود و چیکار کردی که بقیه دوستان هم که این مشکل رو دارن بتونن رفع کنن بله این مشکل خیلی رایجی هم هست.میخوام یه مطلبه کامل در موردش بنویسم 4 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۸۹ خوب خدا رو شکر حالا میگفتی مشکل چی بود و چیکار کردی که بقیه دوستان هم که این مشکل رو دارن بتونن رفع کنن آموزش نصب PDMS11.6 بر روی 7 4 لینک به دیدگاه
*--T--* 1699 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ سلام رفقا . . .! اینجا زیر تالار سخت افزار نداره . . . !؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
مهریاس 27 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ انجمن نواندیشان > فنی و مهندسی > کامپیوتر و اینترنت > ترفندها و مطالب آموزشی سخت افزار 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۸۹ سلاااااااااام :icon_pf (44):، کسی نمیدونه لپ تاپ latitude E5500، اثر انگشت خوان (finger print ) داره یا نه؟:ws52: 2 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۸۹ سلاااااااااام :icon_pf (44):، کسی نمیدونه لپ تاپ latitude E5500، اثر انگشت خوان (finger print ) داره یا نه؟:ws52: سلام........... آره داره........ اینهم شرح کوتاهی از این مدل....... نوتبوک E5500 يکي ديگر از مدلهاي سري Latitude شرکت Dell است که در اين جا به معرفي آن ميپردازيم. اين نوتبوک طراحي خوب و زيبايي دارد و قابليتهاي کارآمدي را ارايه ميکند که بسته به نوع کاربري خود، از آن راضي خواهيد بود. عملکرد خوب و قابليت اطمينان از جمله ويژگيهايي هستند که در اين نوتبوک ميبينيم. صفحه نمايشي که در نوتبوک Dell مدل E5500 ميبينيم يک نمايشگر 15.4 اينچي با نسبت WXGA است که با رزولوشني برابر با 800×1280 نقطه در اينچ کار ميکند. اين صفحه نمايش کيفيت و عملکرد قابل قبولي دارد و رنگها و کنتراست خوبي را نشان داده است. از ديگر مشخصههاي نوتبوک Dell مدل E5500 ميتوان به تجهيز آن به کارتخوان، کارت شبکه، شبکهي بيسيم، پورتهاي مختلف و هارد قابل ارتقا اشاره کرد. اين نوتبوک در ابعاد و وزن مناسبي طراحي شده است و با وزني حدودا برابر با 2.8 کيلوگرم، قابليت حمل بسيار خوبي دارد. به عبارت ديگر، از به همراه داشتن اين نوتبوک احساس خستگي نخواهيد کرد. پردازندهي به کار رفته در E5500 پردازندهي Core 2 Duo است. پد لمسي کارآمد، صفحه کليد خوشساخت، بدنهاي مقاوم و مطمئن، پشتيباني از چهار عدد پورت USB، خروجيهاي VGA و S-Video، شيار ExpressCard و پورت Firewire از ديگر امکاناتي هستند که در اين نوتبوک ارايه شده است. همچنين، قابليت Fingerprint مشخصهي جالب ديگري است که نوتبوک Dell مدل Latitude E5500 به آن مجهز ميباشد. سيستم عامل به کار رفته در اين نوتبوک نيز سيستم عامل Windows Vista است. به طور کلي، نوتبوکهاي سري E، به پورتهاي کارآمدي مجهز هستند که از اين ميان ميتوان به USB Power Share اشاره کرد. پورت سريال نيز قابليت ديگري است که براي حسابداران و کاربراني که با اين پورتها کار ميکنند بسيار کارآمد است. باتري مصرفي E5500 يک باتري يون ليتيوم است که عمر خوبي دارد. گفته ميشود در صورت کار با باتريهاي 9 سلولي، عمر اين باتري تا 6 ساعت هم ميرسد. ************ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
Mehrab413 464 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۸۹ سلام به دوستان. من توي يه حادثه لپ تاپم از بين رفته و ميخوام يه لپ تاپه جديد بخرم. لپ تاپ قبليم z530 سوني بود. هر كسي ميتونه منو راهنمايي كنه توي خريد لپ تاپ جديد. مرسي:icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۸۹ سلام به دوستان.من توي يه حادثه لپ تاپم از بين رفته و ميخوام يه لپ تاپه جديد بخرم. لپ تاپ قبليم z530 سوني بود. هر كسي ميتونه منو راهنمايي كنه توي خريد لپ تاپ جديد. مرسي:icon_gol: سلام دوست عزیز میشه انواع اقسام برندهارو براتون ردیف کرد چه قیمتی؟ این شاید مهمترین مسئله باشه رنج پرداختیتونو اول مشخص کنید بعد اینکه برای انجام چه کارهایی لبتاپ رو نیاز دارید؟ 2 لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۸۹ سلام به دوستان.من توي يه حادثه لپ تاپم از بين رفته و ميخوام يه لپ تاپه جديد بخرم. لپ تاپ قبليم z530 سوني بود. هر كسي ميتونه منو راهنمايي كنه توي خريد لپ تاپ جديد. مرسي:icon_gol: به قول دوستمون قیمت و موارد مصرف در انتخاب لب تاپ مهمه ............ اما این مطالب فک کنم مفید باشه : آنچه در مورد لپ تاپ باید بدانیم 2 لینک به دیدگاه
Mehrab413 464 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۸۹ به قول دوستمون قیمت و موارد مصرف در انتخاب لب تاپ مهمه ............ اما این مطالب فک کنم مفید باشه : آنچه در مورد لپ تاپ باید بدانیم ببينيد قيمتش واسم مهم نيست اصلا. من يه لپ تاپي ميخوام كه بتونم انواع و اقسام نرم افزاراي مهندسي را اجرا كنه چون من غير از رشته خودم در رشته هاي ديگه مهندسي هم فعال هستم.:a030: 1 لینک به دیدگاه
nicknafs 37 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ مدیران ودوستان محترم بنده دارم پایان نامه کارشناسی ناپیوسته خودم را در مورد " طراحی وپیاده سازی عامل هوشمند در محیط شبیه سازی فوتبال روبوکاپ " آماده می کنم . خواهشمندم از ارسال راهنمائی ومقالات به همراه سورس انها وهر انچه که اینجانب را در این راه کمک می کند دریغ نفرمائید. ممنون 2 لینک به دیدگاه
دنیای 0و1 18 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۸۹ سلام من باید نرم افزاری طراحی کنم که بتونه یکسری تصاویر دو بعدی بگیره بعد از تشخیص اشکال درون ان (مربع , دایره و ...)اون ها رو به صورت سه بعدی رسم کند اگر منو راهنمایی کنید ممنون میشم 3 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۸۹ تحقیق:طراحی و تجزیه و مستندسازی اتوماسیون اداری (لطفا وارد شوید) این پروژه ای هست که برای درس مستند سازی و طراحی و تجزیه و تحلیل سیستمها هست و استادش یکی هست . من باید تا 5 شنبه صبح این تحقیق را تحویل بدم. چون فکر کردم تاریخش برای 2 هفته دیگه هست کاری نکردم. لطفا راهنمایی کنید تا چطوری در نت بتونم پیداش کنم. منتظر کمکتون هستم. 1 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۸۹ لطفا اونهایی که در سرچ کردن وارد هستند.یک سرچ بکنند که ایا در نت وجود داره یا نه لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۸۹ topic uo لطفا کمک کنید.یک راهنمایی هم باشه کفایت میکنه. حداقل بگید تو کجا ها دنبالش بگردم لینک به دیدگاه
دنیای 0و1 18 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۸۹ سلام من باید نرم افزاری طراحی کنم که بتونه یکسری تصاویر دو بعدی بگیره بعد از تشخیص اشکال درون ان (مربع , دایره و ...)اون ها رو به صورت سه بعدی رسم کند اگر منو راهنمایی کنید ممنون میشم کسی نیست کمک کنه لطفاf1کنید لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۸۹ سلام من باید نرم افزاری طراحی کنم که بتونه یکسری تصاویر دو بعدی بگیره بعد از تشخیص اشکال درون ان (مربع , دایره و ...)اون ها رو به صورت سه بعدی رسم کند اگر منو راهنمایی کنید ممنون میشم منظورتو یخورده واضحتر میگی عزیز؟ شما میخواید از سطح ورودی خروجی فضا داشته باشید؟ یا میخواید نرم افزار بسازید؟ تو چه محیطی ازتون اینو خواستن؟ 1 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۸۹ تحقیق:طراحی و تجزیه و مستندسازی اتوماسیون اداری (لطفا وارد شوید)این پروژه ای هست که برای درس مستند سازی و طراحی و تجزیه و تحلیل سیستمها هست و استادش یکی هست . من باید تا 5 شنبه صبح این تحقیق را تحویل بدم. چون فکر کردم تاریخش برای 2 هفته دیگه هست کاری نکردم. لطفا راهنمایی کنید تا چطوری در نت بتونم پیداش کنم. منتظر کمکتون هستم. خب رفیق من متاسفانه الان دارم میبینم درخواستتو اگه هنوز درموردش کارمیکنی یه سر بهم بزن 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده