reza.h 53 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ سلام دوست عزیز سونی برای لپ تاپ هاش از انتی ویروس نورتون استفاده میکنه که متاسفانه اپدیت نیست و نیاز به اپدیت شدن داره.یک مشکل دیگه ای هم که داره نورتون اینه که سنگین هست.پیشنهاد من به شما اینه که انتی ویروس رو پاک کنید و یه انتی ویروس نصب کنید که بتونید اپدیت کنید.اگه میخواین همین رو داشته باشین نیاز به سریال نامبر دارین که فکر نمیکنم به صورت مجانی بتونید بدست بیارید. بله میدونم و اینکارو هم کردم همون موقع که خریدم و دادمش نرم افزارایی که میخوامو روش نصب کنن به توصیه همون فروشنده اینکارو کردم و سریال نامبر جدید رو خریداری کردم. حالا برای استفاده این سوال ها رو اینجا پرسیدم و ممنون میشم راهنماییم کنین لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ بله میدونم و اینکارو هم کردمهمون موقع که خریدم و دادمش نرم افزارایی که میخوامو روش نصب کنن به توصیه همون فروشنده اینکارو کردم و سریال نامبر جدید رو خریداری کردم. حالا برای استفاده این سوال ها رو اینجا پرسیدم و ممنون میشم راهنماییم کنین شما برای اینکه هر دو کار رو باهم انجام بدین میتونی فلش رو وصل کنی به لپ تاپ و با نوترون اسکن کنی.انتی ویروس ها معمولا دو نوع اسکن فایل دارن یه اسمارت هست و یه دیپ.بذار رو حالت دیپ و تو قسمت advance یا تنظیمات اسکن تمامی درایوها و درایو فلشی که وصل کردی رو انتخاب کن.بعد اسکن کن.اگه ویروسی داشته باشه نشون میده.اگه چیزی نشون نداد یا انتی ویروس اپدیت نیست یا ویروس نداره.نوترون انتی ویروس بسیار قدرتمندی هست ولی سنگینه برای کامپیوترهای خانگی مناسب نیست لینک به دیدگاه
Farhad.Jonobi 2552 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ سلام دوستان. من بعضی فایل های pdf رو که تو کامپیوترم اجرا میکنم به شکل زیر در میاد.میخواستم ببینم مشکل چیه و راه حلش چیه؟ بقیه فایل های pdf به خوبی و عالی اجرا میشن اما بعضیا اینطور میشن. این error رو هم میده ممنون از توجهتون لینک به دیدگاه
Farhad.Jonobi 2552 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ راستی فونت فارسی 2010 هم به طور کامل نصبه لینک به دیدگاه
J/\/\D 420 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ سلام به اساتید من یه فلش دارم چند وقت پیش به usb 3 زدمش یهو سیستم خاموش شد، بعد که فلش رو درآوردم داغ شده بود یه زروق هم تو قسمت فلزیش پیدا کردم. الان که به سیستم می زنمش میگه نمی تونم شناساییش کنم (ویندوز 7) اما سیستم خانگیم با ویندوز ایکس پی راحت فلش رو بالا میاره (یه پیغام میده میگه که این قطعه قابلیت کار با سرعت بالاتر رو هم داره) حالا نمی دونم فلشه سوخته یا مشکل از لپ تاپه مرسی لینک به دیدگاه
mslmzare 146 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ U1103 چند روزه کار نمیکنه نه با اکسپلورر نه با فایر فوکس کسی میتونه کمک کنه؟ لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ مشکله اساسی دارم کمککککککککککککککککککک نمیدونم کرمه یا ویروس افتاده تو سیستم taskmanager امکان دسترسی ندارم regedit باز نمیکنه در حالت safe mode بالا منی یاد خود وین که بالا میاد بلافاصله هنگ میکنه و هیچ کاری نمیشه کرد ... نود نمیشناسه کسپراسکایم نمی شناسدش ... نمیخوام وین عوض کنم هلپ می پیلیییییییییییییییییییییز 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ مشکله اساسی دارم کمکککککککککککککککککککنمیدونم کرمه یا ویروس افتاده تو سیستم taskmanager امکان دسترسی ندارم regedit باز نمیکنه در حالت safe mode بالا منی یاد خود وین که بالا میاد بلافاصله هنگ میکنه و هیچ کاری نمیشه کرد ... نود نمیشناسه کسپراسکایم نمی شناسدش ... نمیخوام وین عوض کنم هلپ می پیلیییییییییییییییییییییز من پارسال این طوری شدم انقد پیشرفت کرد که اجازه دسترسی درایو d رو بهم نمیداد جبور شدم فرمت کنم و کل اطلاعاتم پرید تا اونجا که یادمه درمانی نداره جز نصب دوباره ویندوز :5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ من پارسال این طوری شدم انقد پیشرفت کرد که اجازه دسترسی درایو d رو بهم نمیداد جبور شدم فرمت کنم و کل اطلاعاتم پرید تا اونجا که یادمه درمانی نداره جز نصب دوباره ویندوز :5c6ipag2mnshmsf5ju3 نهههههههههههههههههههههه لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ مشکله اساسی دارم کمکککککککککککککککککککنمیدونم کرمه یا ویروس افتاده تو سیستم taskmanager امکان دسترسی ندارم regedit باز نمیکنه در حالت safe mode بالا منی یاد خود وین که بالا میاد بلافاصله هنگ میکنه و هیچ کاری نمیشه کرد ... نود نمیشناسه کسپراسکایم نمی شناسدش ... نمیخوام وین عوض کنم هلپ می پیلیییییییییییییییییییییز پس الان با چی نتی؟ safemode باید بالا بیادا!! ویندوزت چیه؟؟ میخای restore کنی؟احتمال زیاد خوب میشه لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ پس الان با چی نتی؟ safemode باید بالا بیادا!! ویندوزت چیه؟؟ میخای restore کنی؟احتمال زیاد خوب میشه با ی سیستم دیگه نوچ بالا نمیاد ... وینش xp یه درس نشد فک کنم باید وین عوض کنم 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ با ی سیستم دیگه نوچ بالا نمیاد ... وینش xp یه درس نشد فک کنم باید وین عوض کنم ای مرفه ها صد تا سیستم دارید سیستمت رو ریست کن بعد F8 یل F11 رو بزن.یه صفحه باز میشه نوشته repair اون رو بزن.تو صفحه بعدی sistem restore رو انتخاب کن.بعد اگه تاریخی براش تعریف شده باشه تو لیست بعدی نمایش داده میشه.یکی از تاریخا رو انتخاب کن(مثلا اگه نود نصب کنی اتوماتیک یکی میسازه).بعدش اوکی کن بزار کارشو انجام بده.هیچ کدوم از اطلاعاتت هم پاک نمیشه 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ ای مرفه ها صد تا سیستم دارید سیستمت رو ریست کن بعد F8 یل F11 رو بزن.یه صفحه باز میشه نوشته repair اون رو بزن.تو صفحه بعدی sistem restore رو انتخاب کن.بعد اگه تاریخی براش تعریف شده باشه تو لیست بعدی نمایش داده میشه.یکی از تاریخا رو انتخاب کن(مثلا اگه نود نصب کنی اتوماتیک یکی میسازه).بعدش اوکی کن بزار کارشو انجام بده.هیچ کدوم از اطلاعاتت هم پاک نمیشه اون زمان به من اجازه دست رسی به سیستم رسیتور رو نمیداد این ویروس به ریشم میخندید هی میگفت برو کنار بزار باد بیاد 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ اون زمان به من اجازه دست رسی به سیستم رسیتور رو نمیداد این ویروس به ریشم میخندید هی میگفت برو کنار بزار باد بیاد الان زمونه عوض شده بابا! 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۰ بچه ها من یه ویروس دارم خیلی باشخصیت چندین ماه باهم همزیستی داشتیم نشونش هم ساخت یه سطل آشغاله با کلی فایل و چهار تا کپی شورت کاد با شماره های 1تا 4 یعنی هیچی نتونسته بگیرتش چند روز پیش اومده بود به تمام اددلیست مسنجرم پی ام میداد هرچی کپی میکردم از روش چندتا میزد اینقدر ادامه داد که مجبور شدم ویندوز عوض کنم حالا بعد از تعویض وین 7 و نصب آنتی ویروس با فلش بی ویروس دیگه نمیذاره هیچی روی سیستمم نصب کنم نه آفیس نه اتوکد نه هیچی نمی دونم با تعویض وین بازم درست میشه یا نه 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۰ بچه ها من یه ویروس دارم خیلی باشخصیت چندین ماه باهم همزیستی داشتیمنشونش هم ساخت یه سطل آشغاله با کلی فایل و چهار تا کپی شورت کاد با شماره های 1تا 4 یعنی هیچی نتونسته بگیرتش چند روز پیش اومده بود به تمام اددلیست مسنجرم پی ام میداد هرچی کپی میکردم از روش چندتا میزد اینقدر ادامه داد که مجبور شدم ویندوز عوض کنم حالا بعد از تعویض وین 7 و نصب آنتی ویروس با فلش بی ویروس دیگه نمیذاره هیچی روی سیستمم نصب کنم نه آفیس نه اتوکد نه هیچی نمی دونم با تعویض وین بازم درست میشه یا نه کلا هاردت رو فرمت کن و از سیستم قبلی فلشی نزن تا با یه آنتی ویروس آپدیت ویروسشو نابود کنی 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۰ کلا هاردت رو فرمت کن و از سیستم قبلی فلشی نزن تا با یه آنتی ویروس آپدیت ویروسشو نابود کنی یعنی همه درایوهامو یا فقط درایو سی که ویندوزم توشه؟ 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۰ یعنی همه درایوهامویا فقط درایو سی که ویندوزم توشه؟ با این وضعی که شما میگی باید کل درایو هاتو فرمت کنی 1 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۰ الان زمونه عوض شده بابا! نه زمونه همون زمونس 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۰ با این وضعی که شما میگی باید کل درایو هاتو فرمت کنی نه بابا اینکار لازم نیست 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده