سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ بچه ها از همگی معذرت میخوام من قصدم توهین به کسی نبود غیر همونایی که لایق بدتر از اینا هستن 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ دور از جون خودت و همه عزیز.. البته همه غیر از اونایی که خودت میدونی کی هستن... اره صد در صد 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ سارا جون بیخیال..ساعت 3 زدم کانال 1 دیدم داره سخنرانی این یارو رو نشون میده.گفتم شاید همینی باشه که بحثش هست بشینم با گوشای خودم بشنوم ولی دیدم سخنرانیش مال سال 85 بود. 1 لینک به دیدگاه
tandis 74 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ اینها نه به زن که خودشان را هم به این دید نگاه می کنند. از نظر اینها انسان یعنی یک موجود دست دوم حالا هر کس به نوعی، شما تا حالا دیده اید یک نظر انسانی بدهند؟ کلاً ائمه انسانهای برترند و هیچ کس به مقام آنها نمیرسد. رابطه بین انسان و خدا هم که کاملاً فراموش شده است. زنان هم کالا هستند. مردان هم احمقهایی که قرار است بله قربان گو و برده هایی باشند که خداهای ساخته شده توسط آنان را می پرستند. واقعاً کسی حرفی داره بزنه؟ 2 لینک به دیدگاه
tandis 74 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ به خدا اعصاب داری ها که بخوای با گوش خودت بشنوی :banel_smiley_52: لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ سارا جون بیخیال..ساعت 3 زدم کانال 1 دیدم داره سخنرانی این یارو رو نشون میده.گفتم شاید همینی باشه که بحثش هست بشینم با گوشای خودم بشنوم ولی دیدم سخنرانیش مال سال 85 بود. ولی کانال 1 برای ما ساعت 6 نشون داده لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ ولی کانال 1 برای ما ساعت 6 نشون داده شایدم..ساعت 6 بود و من 3 خواب بودم ..نمیدونم.قاطی کردم..نه همون 6 باید باشه.. 6 بود 6 بود..اصلاح میکنم 1 لینک به دیدگاه
tandis 74 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ به نظرم چون خیلی جالب به نظر رسیده non stop داره بازپخش!!!!!!!!!!!!میشه!:icon_pf (34):واقعاً جالب هم هست، تا به حال آدمی مثل اینها ندیدم که عمق فکری خودش را با این همه صراحت روی دایره ریخته باشد. خدا را صدهزار بار شکر می کنم که کسی وجود ندارد که اندکی ترمز به اینها بدهد. برای آینده!!!! هیچ آبرویی ندارند. لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ کامنتاشم بخونید تو خود صفحه منبع... لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ یادش بخیر...یکی از مسئولان گفته بود:قطار ما نه بوق داره نه ترمز!تازه...میگفت دنده عقبم نداره! پس اگه یه وقت کوهی ریزش کرد چیکار بایست کرد؟ریز علی اگه خیلی مرده یه فکری به حال این قطار بکنه لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ پس اگه یه وقت کوهی ریزش کرد چیکار بایست کرد؟ریز علی اگه خیلی مرده یه فکری به حال این قطار بکنه از روی اون سنگهام رد میشه.... لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ از روی اون سنگهام رد میشه.... لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ عجب استادی بودااا من که دوست ندارم بچه داشته باشم 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ عجب استادی بودااامن که دوست ندارم بچه داشته باشم :wubpink: 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ :wubpink: تو هم؟ ای ول من موندم این موحود زر زرو چه جاذبه ای داره جز اینکه میره رو اعصابت 2 لینک به دیدگاه
samira_kaulitz 91 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ یکی نیست بگه مرده شور خودتو ببرن 3 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ تو هم؟ای ول من موندم این موحود زر زرو چه جاذبه ای داره جز اینکه میره رو اعصابت همووووون:w16: .منم موندم این چیز نیم وجبی که چیزی جز دردسر نداره واسه چی اینقدر محبوبه..:jawdrop: خیلی هم ترسناکه:banel_smiley_52: 1 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ عجب استادی بودااامن که دوست ندارم بچه داشته باشم :wubpink: یه میلیون میدنا 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ یه میلیون میدنا 100 میلیون خرج داره..1 میلیون مال خودشون..به چه دردی میخوره؟:w00: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده