رفتن به مطلب

tandis

کاربر انجمن
  • تعداد ارسال ها

    21
  • تاریخ عضویت

  • آخرین بازدید

اطلاعات شغلی و تحصیلی

  • رشته تحصیلی
    سایر رشته ها

آخرین بازدید کنندگان نمایه

بلوک آخرین بازدید کننده ها غیر فعال شده است و به دیگر کاربران نشان داده نمی شود.

دستاورد های tandis

تازه کار

تازه کار (1/14)

74

اعتبار در سایت

  1. آخه دوست خوب، این آقا از سر تا ته حرفاش 10 با خودش خودشو نقض می کنه، خودش نمی فهمه چی میگه، یک بار میگه مرگ بر تساهل، یک بار دیگه میگه ما باید همدیگر را با احترام نقد کنیم!! من می گم این بشر برگرده به همون فحاشی از سر تاته بهتره
  2. توروخدا نگفته بود گوگوش هم برگشته؟
  3. مشکل سر اینه که کسی نمیخواد بدونه ملت از چی خوشش میاد!
  4. اونو که بهت حق میدم، میتونی اونها را مقایسه کنی با مثلاً گروه آریان، گروه آریان هم میتونستند لس آنجلسی بشوند، نمیتونستند؟
  5. ببخشید یک جواب سرراست به من بده: از بازخوانی حرفهای این بشر به چه نتیجه ای می خوای برسی؟
  6. حالا بالاخره این جا جای خوانندگان لس آنجلسی هست یانیست؟
  7. tandis

    مرده شور هیکلتان را ببرد

    شکلک محسن خیلی گویاست!!!!!!!!!!
  8. tandis

    مرده شور هیکلتان را ببرد

    به نظرم چون خیلی جالب به نظر رسیده non stop داره بازپخش!!!!!!!!!!!!میشه!:icon_pf (34):واقعاً جالب هم هست، تا به حال آدمی مثل اینها ندیدم که عمق فکری خودش را با این همه صراحت روی دایره ریخته باشد. خدا را صدهزار بار شکر می کنم که کسی وجود ندارد که اندکی ترمز به اینها بدهد. برای آینده!!!! هیچ آبرویی ندارند.
  9. tandis

    مرده شور هیکلتان را ببرد

    به خدا اعصاب داری ها که بخوای با گوش خودت بشنوی :banel_smiley_52:
  10. tandis

    مرده شور هیکلتان را ببرد

    اینها نه به زن که خودشان را هم به این دید نگاه می کنند. از نظر اینها انسان یعنی یک موجود دست دوم حالا هر کس به نوعی، شما تا حالا دیده اید یک نظر انسانی بدهند؟ کلاً ائمه انسانهای برترند و هیچ کس به مقام آنها نمیرسد. رابطه بین انسان و خدا هم که کاملاً فراموش شده است. زنان هم کالا هستند. مردان هم احمقهایی که قرار است بله قربان گو و برده هایی باشند که خداهای ساخته شده توسط آنان را می پرستند. واقعاً کسی حرفی داره بزنه؟
  11. ای کاش علاقه همه به اظهار نظر های پزشکی را می شد به گونه ای درک کرد. اگر سری به تالارهای مختلف بزنید می بینید که حتی مسئول تالارهنر هم مقاله های پزشکی را کپی کرده و می چسباند (امیدوارم اینگونه باشد و از حداقل استانداردها بهره مند باشد). معلوم نیست اشکال کار از ما پزشکان است که در جاهایی که هست حاضر نیستیم و حوصله توضیح و مطالعه نداریم یا این فرهنگ نادرست ماست که کار دست ما داده است. عارضه مهم این قضیه آن است که وقتی همه دکترند و هیچ کس دکتر نیست!! درمان بیمار به طور ناقص و با پیشداوری های غلط انجام می شود. توضیح بسیار مهم توسط پزشک مسئول تالار پزشکی در مورد فلج بل داده شده است که در بسیاری از موارد ایدیوپاتیک است و علتی را سراغ نداریم. درمانها حمایتی است و موارد بهبودی کامل هم بسیار دیده می شود. اشکال ضمیمه هم در درک مطلب بسیار کارآمدند و تذکر آخر برای افرادی که این صفحه را مطالعه می کنند: در صورت دیدن هر کدام از علائم به سرعت به پزشک مراجعه کنید چرا که لیست تشخیص افتراقی در این علائم بسیار وسیع می باشد.
  12. بسیار ممنون که توضیحات پزشکی بسیار دقیقی را اضافه کردید
  13. بابت این صفحه ممنون، ولی لطف کنید یک صفحه با این عنوان باز کنید که چگونه می توان جشنهای ایرانی را به خانه های ایرانی برد؟ فکر نکنم خیلی هم سخت باشد چون ما نفهمیدیم جشن والنتین کی به خانه های ایرانی راه یافت ولی یافت.
  14. tandis

    عناصر فضای سبز

    موافقم ، مطلب خیلی جالب وخوندنیه اما انقدر ریز و تو همه که به زحمت می رسی تا آخرش بخونی
×
×
  • اضافه کردن...