afa 18504 ارسال شده در 5 مهر، 2010 دومین میزگرد بحث خانواده برگزار میشود . این میزگرد به مدت 10 روز برگزار خواهد شد دوستان میتوانند بدون ایجاد اسپم نظرات خود را در این تایپیک درج کنند ........ هر کسی در این زمینه دیدگاه و تجربه ای ( که حتما برای سایرین مفید خواهد بود ) خواهد داشت. با تشکر 25
sarai 769 ارسال شده در 5 مهر، 2010 سلام به نظرم زندگي موفق توي نظرات مخالف هم هست كه دو طرف بتونند در عين حالي كه نظر خودشون رو دارند نظر طرف مقابل رو هم درك كنند و به آرامش برسند مثل من وهمسرم مسلما دو نفر ديدگاه و نظر مشترك توي همه زمينه ها ندارند مهم تطبيق دادند نظراتشون با هم است 9
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 5 مهر، 2010 سلام من که تجربه ای ندارم در این زمینه چون هنوز زندگی مشترک ندارم!!!! ولی اگه بچه ها شروع کنن به بحث منم گرم میشم 6
هولدن کالفیلد 19946 ارسال شده در 6 مهر، 2010 خوب یکی بیاد شروع کنه دیگه از قدیم گفتم خانو ما مقدمترن زودباشید دیگه !! یه چیزی بگید . 3
پسر شاه پریون 976 ارسال شده در 6 مهر، 2010 بنده مجرد تشریف دارم و در نتیجه زندگی مشترک هنوز رازشو به من نگفته ولی بر اساس دخالت های فراوانی که در زندگی مشترک دیگران داشتم فهمیدم که یه زندگی مشترک خوب وقتی شکل میگیره که بر اساس اعتماد پایه ریزی بشه که این یعنی عاری از دروغ باشه چون حتی یه دروغ هم کلی از رشته ها رو پنبه میکنه و ممکنه تاثیرش تا آخر عمر هم در زندگی بمونه در کل: اعتماد متقابل و متعارف============راز زندگی مشترک 7
mim-shimi 25686 ارسال شده در 6 مهر، 2010 یکی از مهمترین نکات تو زندگی مشترک اینه که تفاوت سلایق پذیرفته بشه تو زندگی و اگه واقعا بی ضرره، قبول بشه من خودم اولا یه کم گیر میدادم،اما دیدم نمیشه رفتار همسرمو عوض کنم و مهمتر اینکه اون رفتارا بی خطر بود تصمیم گرفتم قبولشون کنم و باهاشون کنار بیام 8
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 7 مهر، 2010 مثل اینکه باید خودم وارد قضیه بشم صداقت پایه اساسی یه زندگی مشترکه. نزدیکی عقاید (مذهبی و غیر مذهبی) میتونه تاثیر گذار باشه. ( مثلا" من با کسی که ولایی باشه نمیتونم زندگی کنم ) 6
mim-shimi 25686 ارسال شده در 7 مهر، 2010 اونی که بی رنگ نوشتین،نشون دهنده مذهبی بودنه یا نبودن؟ همون موردی که اشاره کردین،بسته به شدت علاقه به اونطرف داره.اینکه اون برای طرف مقابلتون حکم کسی رو داره که بدون اجازش آب نمیخوره،یا نه.شایدم تنها به عنوان مرجع تقلید قبولش داشته باشه 3
pari daryayi 22938 ارسال شده در 7 مهر، 2010 مثل اینکه باید خودم وارد قضیه بشمصداقت پایه اساسی یه زندگی مشترکه. نزدیکی عقاید (مذهبی و غیر مذهبی) میتونه تاثیر گذار باشه. ( مثلا" من با کسی که ولایی باشه نمیتونم زندگی کنم ) مهمترین اصل زندگی همینه در واقع سه اصل مهم زندگی صداقت محبت و وفاست در یک جمله با محبت شروع کنید با صداقت همراهی اش کنید و با وفاداری تا پایان بمانید:wubpink: 5
هولدن کالفیلد 19946 ارسال شده در 7 مهر، 2010 دروغ نگم ما تجربه زندگی مشترک کم داشتیم اما با اینکه نخوردیم نون گندم ولی دیدم دس مرد ...از تجربه های بزرگترا هم شنیدیم ..مثلا . بقول اقا جون دوتا ادم عاشق خیلی خیلی بهم احترام میزارن نه برا رنگ رو همدیگه ها ، احترام میزارن برا که خیلی همدیگه رو دوس دارن مهم اون احترمه است که بهش میگن عشق...خلاصه جنس این احترامه یه جورایی فرق میکنه ..ادم باید تجربش کنه و گرنه همیشه براش یه راز میمونه !!! چی بگیم والا ..خدا داند و اقاجونمون ....ما که نفهمیدم تا حالا ! 4
Matin H-d 18145 ارسال شده در 7 مهر، 2010 به نظر من یه زندگی مشترک خوب اینه که با اختلاف نظر های هم کنار بیایم غیر ممکنه تو زندگی مشکل به وجود نیاد اما با صحبت کردن همه چی حل میشه اگه لجبازی نباشه که محشره 5
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 7 مهر، 2010 اونی که بی رنگ نوشتین،نشون دهنده مذهبی بودنه یا نبودن؟همون موردی که اشاره کردین،بسته به شدت علاقه به اونطرف داره.اینکه اون برای طرف مقابلتون حکم کسی رو داره که بدون اجازش آب نمیخوره،یا نه.شایدم تنها به عنوان مرجع تقلید قبولش داشته باشه اون اعتقادیه!!! مذهبی نیست ولی اعتقادیه.. اونم از نوع مهمش آخه از این به بعد این قضیه هم بصورت یک معیار باید روش حساب بشه 3
mim-shimi 25686 ارسال شده در 7 مهر، 2010 اون اعتقادیه!!!مذهبی نیست ولی اعتقادیه.. اونم از نوع مهمش آخه از این به بعد این قضیه هم بصورت یک معیار باید روش حساب بشه درسته قبول دارم مهمه یکی از دوستای من رو این مساله حساس بوده.حالا که مرجع تقلید همسرشه،تاثیر بدی رو زندگیشون نذاره و تا حالا هم که خوشبختانه نذاشته الان تو بحث مرجع تقلید،تفاوت بنیادی که همون اصول باشه دیگه وجود نداره و تو چیزای جزئی تر ممکنه تفاوت باشه که خدا رو شکر به زندگی لطمه ای نمیزنه پس به نظر من بهتره ببینین طرف مقابلتون تا چه حد یه نفر رو قبول داره.آیا افراطیه این اعتقاد یا نه 3
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 7 مهر، 2010 درسته قبول دارم مهمهیکی از دوستای من رو این مساله حساس بوده.حالا که مرجع تقلید همسرشه،تاثیر بدی رو زندگیشون نذاره و تا حالا هم که خوشبختانه نذاشته الان تو بحث مرجع تقلید،تفاوت بنیادی که همون اصول باشه دیگه وجود نداره و تو چیزای جزئی تر ممکنه تفاوت باشه که خدا رو شکر به زندگی لطمه ای نمیزنه پس به نظر من بهتره ببینین طرف مقابلتون تا چه حد یه نفر رو قبول داره.آیا افراطیه این اعتقاد یا نه کلا وقتی به یه چیزی اعتقاد دداری که میتونه طرفت رو اذیت کنه بد میشه چه افراطی و چه تفریطی من که با نامزدم کاملا" اعتقاداتمون یکیه به همین دلیل دیگه به تفاوتش فکر نمیکنم:girl_blush2: 3
mim-shimi 25686 ارسال شده در 7 مهر، 2010 خب بله اگه کاملا معتقد و بی اعتقاد باشن دو طرف، وضع خراب میشه 3
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 7 مهر، 2010 خب بلهاگه کاملا معتقد و بی اعتقاد باشن دو طرف، وضع خراب میشه آره 2
afa 18504 مالک ارسال شده در 7 مهر، 2010 ممنون از حضور دوستان .................. همونطور که دوستان عرض کردن برای یک زندگی مشترک موفق در درجه اول صداقت و محبت مهمه .......... البته معیار صحیح انتخاب رو هم بررسی کردیم ، از جهاتی درسته که زن و شوهر باید در برخی خصوصیات تناسب داشته باشند ، اما باید توجه کنید که تفاوت در سلایق نباید موجب بروز مشکل بشه .... همسران باید با احترام به سلایق یکدیگر به حل مشکلات بپردازند .............. 6
Cinderella 9897 ارسال شده در 7 مهر، 2010 راستش منم مجردم ولی خب از دورنمای زندگی دیگران و اطرافیان میشه به رازای زندگی مشترک موفق پی برد. به نظر من عاشق بودن خیلی مهمه !چون در این صورته که میتونی همه جوره باهاش کنار بیای و در تمام شرایط زندگی کنارش باشی...:wubpink: یکی از مهمترین جنبه های دیگه زندگی اینه که هروقت ناراحتی یا دلخوریی ازش داشتیم،فیس تو فیس باهاش درمیون بزاریم و همچنین علاقه و دوست داشتنمون رو!! :wubpink: 6
sarai 769 ارسال شده در 9 مهر، 2010 عشق به زندگي -به خوشي ها به ناراحتي ها عشق به يه لقمه نون خورن با دل خوش كنارهم عشق به داشتن ونداشتن عشق به قهر وآشتي گريه و خنده عشق به ....... 5
ارسال های توصیه شده