hilari 2413 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۸۹ خبر نداره اوشون دومین شوهر زنشه:ws28: :ws47: :girlhi: چرا/؟ بي تربيت :w00::w00: 4 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۸۹ دیر یا زود از این سرای موقت رخت بر خواهیم بست. شما دوست داری پس از رفتن چه چیزی از خودت به یادگار بگذاری؟ __________________ 3 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بدبخت کسی که با رفتنش به دیگران چیزی برسه. نه با موندنش 11 لینک به دیدگاه
مجيد 56 856 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ :w155:به خوبي ازم يادكنن:ws2: 5 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نام نیک فرزند صالح وصیت نامه که دعواشون نشه:دی کلی خاطره خنده دار که یادم بیفتن نیششون باز بشه 12 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دیر یا زود از این سرای موقت رخت بر خواهیم بست. شما دوست داری پس از رفتن چه چیزی از خودت به یادگار بگذاری؟ همیشه دلم میخواست معلم یا استاد بشم درسته که باید بیشترین زحمت رو کشید و کمترین حقوق رو گرفت ولی کارهایی برای دانشجوها یا دانش آموزانم میکردم که استادها و معلمهای ما نکردند چیزی هم که باقی میذاشتم یه علمه آینده ساز نو اندیش بود مجبورشون میکردم کارهایی رو باید مارو مجبور میکردن انجام بدیم و نکردن رو انجام بدن بیشترین چیزی که دوست دارم ازم باقی بمونه علمی هست که در ارائه دادنش به دیگران خساست نکردم و دیگری خاطره خوش از من 8 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۰ قول میدم نه ثروتی از خودم به جا بزارم که سرش جدال کنن و نه تفکر و اندیشه ای چون ممکنه بعدها معلوم بشه غلط بوده ولی سعی میکنم تا وقتی هستم سازنده باشم چون بعد از مرگم زیاد مهم نیست که حلوا حلوا کنن منو یا نه. 7 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۰ یه اس ام اسی بود: وقتی میای این دنیا تو گریه میکنی و همه می خندند ، یه کاری بکن وقتی میری تو بخندی و همه گریه کنند 3 لینک به دیدگاه
داريوش 2148 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۰ منو موميايي كنند .........رفقاي نامردم نگن هي داريوشم سقط شد ...............منو به سبك سامورايي ها تدفين كنند 4 لینک به دیدگاه
مجيد 56 856 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۰ منو موميايي كنند .........رفقاي نامردم نگن هي داريوشم سقط شد ...............منو به سبك سامورايي ها تدفين كنند :jawdrop:چه رمانتيك:w410: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده