hilari 2413 ارسال شده در 6 مهر، 2010 خبر نداره اوشون دومین شوهر زنشه:ws28: :ws47: :girlhi: چرا/؟ بي تربيت :w00::w00: 4
Fakur 9754 سازنده ارسال شده در 6 مهر، 2010 دیر یا زود از این سرای موقت رخت بر خواهیم بست. شما دوست داری پس از رفتن چه چیزی از خودت به یادگار بگذاری؟ __________________ 3
shaden. 18583 ارسال شده در 26 تیر، 2011 نام نیک فرزند صالح وصیت نامه که دعواشون نشه:دی کلی خاطره خنده دار که یادم بیفتن نیششون باز بشه 12
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 27 تیر، 2011 دیر یا زود از این سرای موقت رخت بر خواهیم بست. شما دوست داری پس از رفتن چه چیزی از خودت به یادگار بگذاری؟ همیشه دلم میخواست معلم یا استاد بشم درسته که باید بیشترین زحمت رو کشید و کمترین حقوق رو گرفت ولی کارهایی برای دانشجوها یا دانش آموزانم میکردم که استادها و معلمهای ما نکردند چیزی هم که باقی میذاشتم یه علمه آینده ساز نو اندیش بود مجبورشون میکردم کارهایی رو باید مارو مجبور میکردن انجام بدیم و نکردن رو انجام بدن بیشترین چیزی که دوست دارم ازم باقی بمونه علمی هست که در ارائه دادنش به دیگران خساست نکردم و دیگری خاطره خوش از من 8
Abolfazl_r 20780 ارسال شده در 27 تیر، 2011 قول میدم نه ثروتی از خودم به جا بزارم که سرش جدال کنن و نه تفکر و اندیشه ای چون ممکنه بعدها معلوم بشه غلط بوده ولی سعی میکنم تا وقتی هستم سازنده باشم چون بعد از مرگم زیاد مهم نیست که حلوا حلوا کنن منو یا نه. 7
El Roman 31720 ارسال شده در 27 تیر، 2011 یه اس ام اسی بود: وقتی میای این دنیا تو گریه میکنی و همه می خندند ، یه کاری بکن وقتی میری تو بخندی و همه گریه کنند 3
داريوش 2148 ارسال شده در 27 تیر، 2011 منو موميايي كنند .........رفقاي نامردم نگن هي داريوشم سقط شد ...............منو به سبك سامورايي ها تدفين كنند 4
مجيد 56 856 ارسال شده در 29 تیر، 2011 منو موميايي كنند .........رفقاي نامردم نگن هي داريوشم سقط شد ...............منو به سبك سامورايي ها تدفين كنند :jawdrop:چه رمانتيك:w410: 2
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری