Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۰ آیت ا... صاحب نظر شده اونم در این مورد تخصصی! 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۰ یعنی موسیقیدانها فکر کنم کلا بی دندون باشن با این اوضاع....:JC_thinking: شکلک کلی بدوبیراه توی دل !!! 2 لینک به دیدگاه
JavadMessi 1620 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۰ ایت ا.. سید صادق شیرازی در سايت شيعه نيوز درباره موسيقي و شطرنج گفته: علاوه بر زيان هايى كه علم روز در مورد موسيقى و شطرنج به اثبات رسانده، گزارش ها نشان مى دهد موسيقى در انسان هيجان ايجاد مى كند و هيجان منشأ بسيارى از بيمارى هاست و حتى پوسيدگى دندان ها را سبب مى گردد، گذشته از كيفر سختى كه خداى متعال در آخرت براى شنوندگان غنا و موسيقى همچون آتش جهنم فراهم كرده است. لینک منبع؟؟؟:JC_thinking: 1 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ میگم دندونام داره خراب میشه فکر کردم مال ارتودنسی یه؟؟ پس مال موسیقی یه:ws47: 1 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ گذشته از كيفر سختى كه خداى متعال در آخرت براى شنوندگان غنا و موسيقى همچون آتش جهنم فراهم كرده است اوخ اوخ! چی بکشم منننننننننننننننننننن! 1 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ اتفاقا یکی از دندونام رو کرم خورده و باید پر بشه پس با این اوصاف من جام موتور خونه جهندمه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده