قاصدکــــــــ 20162 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ چقدر جالبه که: تاوقتی مریض نشی کسی برات گل نمیاره . تا فریاد نزنی کسی به طرفت بر نمیگرده . تا گریه نکنی کسی نوازشت نمیکنه. تا قصد رفتن نکنی کسی به دیدنت نمی یاد و تا وقتی نمیری کسی تو را نمی بخشه .... ************* چقدر خوبه كه همين امروز تا زنده هستيم به ياد كساني باشيم كه دوستشون داريم و براشون اهميت و ارزش قائليم ، گاهي خيلي زود دير ميشه ، هميشه يادمون نگه داريم ممكنه هيچ وقت فردايي وجود نداشته باشه . پس چه موقع بهتر از همين الان براي ابراز احساست به كساني كه دوستشون داريم ؟ پدر ، مادر ، مادربزرگ ، پدربزرگ ، يك دوست قديمي يا هركس ديگه .. زنده را تا زنده است باید به فریادش رسید ورنه بر سنگ مزارش آب پاشیدن چه سود ؟ زنده را تا زنده است قدرش بدان ٬ ورنه بر روی مزارش کوزه گل چیدن چه سود ؟ شاد باشيم و شاد بودن رو بياموزيم . *********** بجای دسته گلی که فردا در قبرم نثارم میکنی امروز با شاخه گلی کوچک یادم کن ؛ به جای سیل اشکی که فردا بر مزارم می ریزی امروز با تبسمی شادم کن ؛ به جای آن متن های تسلیت که فردا برایم می نویسی امروز با یک پیغام کوچک خوشحالم کن ؛ من امروز به تو نیاز دارم نه فردا ! [FLASH=quality='high' width='17' height='17'] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] 53 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ قاصدک حکیم پسره!!!!!!!!!!!اسمش که دخترونه اس دنیا انقدرام بد نیستا!!توش خوش می گذزه 10 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ پپس همگی برین رای هاتون را پس بگیرین من نرم اتاق شیشه ای 6 لینک به دیدگاه
Ariyayi-eng 1648 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ قاصدک حکیم پسره!!!!!!!!!!!اسمش که دخترونه اسدنیا انقدرام بد نیستا!!توش خوش می گذزه اینقدر ها هم که فکر می کنی خوب نیست......این مطلب عین حقیقته 5 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ یه بنده خدایی میگفت وقتی که باید برام میمیرد نمرد الان چه فایده یاد اون افتادم 7 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ اینقدر ها هم که فکر می کنی خوب نیست......این مطلب عین حقیقته بد بودن دنیا حقیقت نیست ،شما توی زندگیت به این نتیجه رسیدی که زندگی بیرحمه!اما من اعتقاد دارم زندگی باماهمون جور رفتار می کنه که ما انتظار داریم من تجربه کردم ،ایمان بیاورید:هر آنچه از صمیم قلب بخواهید به شما داده می شود! 7 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ اره من به این موضوع خیلی فکر میکنم...مخصوصا با اتفاقاتی که اخیرا برام افتاده.... احساس میکنم اگه تا میتونم به عزیزانم محبت کنم درد فراقی که دیر یا زود در راه رو بهتر بتونم تحمل کنم....گرچه میدونم غیر قابل تحمله.... از مرگ نمیترسم....همین الانشم چیز برای از دست دادن ندارم جز عمری که میتونه بزرگترین سرمایه یه انسان باشه....آرزوی مرگ هم نمیکنم....ولی طاقت مرگ عزیزانمو اصلا ندارم...کاش میشد من زودتر برم..... 7 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ چقدر زیبا بود حقیقتی پنهان مانده گاهی در میان جمع تنهایی ای کاش دلها صداقت و پاکی حقیقی داشتند و محبتها به راستی و بی ریایی آیینه بود 3 لینک به دیدگاه
royan aria 2423 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ قاصدک حکیم پسره!!!!!!!!!!!اسمش که دخترونه اس آره همیشه هم آواتار دخترونه میذاره تازه واردا تا مدتی سرکارن خود من تا یک ماه نمیشناختمش:icon_pf (34): تازه حالا حکیم شده اسمش بیشتر بهش میاد قبلا فقط قاصدک بود 3 لینک به دیدگاه
royan aria 2423 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ دوستت داريم ايليا جون ایییییشششششششششششش توام چاخان لااقل برو چاخان کسی را بکن به دردت بخوره:w00: سهیل یا آدمین ایلیا کیه دیگه:w00: 4 لینک به دیدگاه
salvador 1932 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ ایییییششششششششششششتوام چاخان لااقل برو چاخان کسی را بکن به دردت بخوره:w00: سهیل یا آدمین ایلیا کیه دیگه:w00: يعني چي اونوقت ؟ :jawdrop: 1 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ آره همیشه هم آواتار دخترونه میذاره تازه واردا تا مدتی سرکارن خود من تا یک ماه نمیشناختمش:icon_pf (34): تازه حالا حکیم شده اسمش بیشتر بهش میاد قبلا فقط قاصدک بود[/QUO فکر کنم با این کار می خواد پسرا رو امتحان کنه ؟؟؟؟ البته شایدم می خواد دخترا مزاحمش نشن؟ 3 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ متن خیلی زیبایی بود. سپاس قاصدک جان. کامل نخوندم اما خوندن چند باره این متن رو به همه توصیه میکنم. 2 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ یه چیزی یادم رفت. نمیشه این پستو خوند و بخاطر حسن انتخاب آهنگ بی تفاوت بود. همیشه پیانو رو دوس داشتم و دارم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده