Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۸۹ امیدوارم با لهجه برره ای به اندازه کافی آشنا باشید!در یر اینصورت یه کلاس برید/واجبه!!! راهنما: (ش=شیرفرهاد / ک=کیانوش هاها...هاها=خنده) شیرفرهاد- هااااا...وخوام یک فروم وزنم. کیانوش- فروم؟؟ فروم دیگه چیه؟ ش-هااا...تو هیچی حالیت نیست. فروم، از اونا که مردم میان توش تا سطح اطلاعاتشون رو وکشن بالا. تو اینترتر بید. ک-آهان..فروم ...تو اینترنت .....بله؟!؟!؟ فروم؟ یعنی تو میدونی فروم چیه؟؟ ش- ای تو چقدر خنگی...اصلا فروم از برره آغاز وشده. بوآی بوآی موآم، فروم داشت. (بابای بابای مادرم) ک- اسم فروم چی بود؟ ش-ندانستنی ک-عجب...خوب حالا میخوای فروم بزنی که چی توش باشه؟ ش-خب...یه فروم وزنم مخصوص نخود. این فروم تخصصی بید. فقط و فقط بحثهای تخصصی نخود توش وکنیم. ک-به به...چه انجمن هایی توش میذاری؟ ش-هر چی که در مورد نخود باشه. مثل بادمجون، کدو، گوجه فرنگی، تازه برای تنوع هم که شده یه بخش میزارم به نام بزغاله!! ها ها ... ها ها... ک- ای بابا !! این فروم که گفتی تخصصیه؟ ش- ها...تو هیچی نوفهمی...تو از اولش هم نوفهمیدی...خو .. فروم تخصصی بید یعنی همه چی توش باید باشه به جز نخود!! حالیت وشد؟ ک- ای بابا...عجب آدمیه این دیگه. ش- ها چیه؟ نکنه حسودیت میشه؟ ک- نه نه نه ... ولی خوب فروم تخصصی... ش- اصلا به هیچکس ربطی نوداره. من خودم دامین این فروم بیدم، هرکاری که دلم وخواد وکنم. به هیچ کس هم ربطی نداشته بید. ک- دامین؟؟ یعنی چی؟ ش-ها....حیف او خواهرم که دست آدم خنگی مثل تو بید. دامین یعنی همه کاره فروم. یعنی قانون، یعنی ... ک- آهان...ادمین رو میگی. ش- ها..همون که وگفتی. ک-خب بریم تهران هاست و دامین بخریم. ش- تهران؟ چی وگفتی؟ تهران؟ بدم نخود تپانت وکنن؟ نه....بدم ازت مجسمه بز درست وکنن؟ ک- ای بابا...مگه چی گفتم؟ ش- تهرانی ها هاست و دامینشان را از ما وخرن. ک- ؟؟ ؟؟ ؟؟ یعنی شما ... ش-ها...چیه؟ چرا عین وزغ کف کردی؟ ما اینجا خودمان سرور داریم. ک- نه نه نه ... این یکی رو دیگه نمی تونم قبول کنم . سرور! ش- خیلی خو...یه زنگ وزن تهران یه قیمت وگیر. ک- الو..سلام. خسته نباشید خانم. حالتون خوبه؟ قیمت هاست و دامین میخواستم....بله...بله...مرسی، چند لحظه. شیرفرهاد، میگه دامین کام سالی 5 هزار تومن ش- گوشی رو وده من...ها سلام منشی- سلام. دامین کام سالی 5 هزار تومن، 200 مگابایت فضا روی لینوکس همراه ایمیل نامحدود و تعداد نامحدود زیر دامنه سالی 40 هزار تومن، 500 مگابایت فضا روی سرور ویندوز سالی 50 هزار تومن، کارت اینترنت 10 ساعته 3 هزار تومن، اشتراک نامحدود ماهیانه 9 هزار تومن ش-هاااااا....تو منشی بیدی یا نوار ضبط شده!! منشی- بله عزیزم؟ ش- خو این ویندوز که وگویی SQL هم داشته بید؟ PHP هم OK هست؟ راستی Cpanel ورژن جدیده؟ منشی- جونم؟ صبر کنید وصل کنم قسمت فنی. (شیر فرهاد تلفن را قطع میکند) ش- ولش وکن. این منشی ها هم فقط بلدن مثل تو حرف مفت از خودشان در وکنن. بریم پیش وگوری او هاست داشته بید. . . . (در حجره وگوری) ش- ها...سلام وگوری- سلام شیر فرهاد. حالت خوب بید؟ ش-ها خوبم. هاست و دامین چند؟ وگوری-شیر فرهاد، یه بسته مخصوص برات دارم. 10 گیگ فضا روی ویندوز لانگهورن... ک- لانگهورن!! ولی اون که هنوز نیومده!!! ش- ساکت شو! وگوری- اره، 10 گیگ با SQL تازه 10 تا Verisign Certificate هم روش اشانتیون میدیم. ک- خوب دامین و ایمیل و اینا چی؟ ش- تو نوفهمی که...همه اینها که وگویی جزو خدمات رایگان بید. روی همه بسته هاشون ودن. وگوری- ولی قیمتش یکم بالا بید. ش- چند؟ وگوری- 10 هزار تومن. ک- آآآآآآا......10 هزار تومن؟؟!؟!؟! (کیانوش با شنیدن 10 گیگ فضا و ویندوز لانگهورن و تومن، غش میکند) ش- خوب باشه، وده وریم. این هم که مرد! آی خاک وگور وشی..ها..راستی وگوری، یه فروم با لایسنس هم برام بزار روش. وگوری- صبرکن..آهان..دکمه ok رو بزنم...خوب درست شد. فروم UP بید. 36 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ چه تاپیکای جلفی میزدی قبلا این تاپیک زیرخاکی رو از کجا کشیدی بیرون. من میگم این تشکرا چیه از این تاپیکه میشه. اخرش طاقت نیاوردم، گفتم بیام ببینم چه تاپیکیه. اصلاً یادم نیومد کی اینو زدم لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ :ws28: خیلی با حال بود محمد.ندیده بودم اینو لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ تازه ادمین شده بودی جو گرفته بودتت لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ همش تقصیر این محمدرضا این تاپیکای جلف ما رو بیرون میکشه ها اینو یکی دیگه با آیدی من زده بود قبلاً صورتو شطرنجی کنید لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ محمد خیلی ضایع بودی اون وقتا الان خیلی بهتر شدی اصلاح شدی از گولاخ بودن درومدی لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ اینم یه رقصه برره ای :w31::w31::w31: لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ شیر فرهاد فروم زد و رقیب نواندیشان شد!!!!!! اون موقع ها چند تا عضو داشتی؟ 100تا؟ لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ فکر کنم کسی تا به امروز اینو نخونده بود(البته من خودم الان هم نخوندمش حوصله ام نشد) لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ این تاپیک زیرخاکی رو از کجا کشیدی بیرون. من میگم این تشکرا چیه از این تاپیکه میشه. اخرش طاقت نیاوردم، گفتم بیام ببینم چه تاپیکیه. اصلاً یادم نیومد کی اینو زدم 02-07-2010 یادت اومد؟ لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ چه کارهها چه چیزیها......نکنه الان هم همین فروم کار برره هست خبر نداریم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده