سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۱ بسیار عالییییییییییی. آهنگ فوق العاده ای رو انتخاب کردی و خیلی هم خوب خوندی. صدات به دل میشینه . منتظر کارهای بعدی هستیم 4 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۱ وای عالی بود لذت بردم :hapydancsmil: کمی دیگه روی صدات کار کنی خیلی خوب میشه :hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
amirgb 8546 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۱ ممنون... بسیار زیبا بود...شعر بسیار زیبایی رو هم برا اجرا انتخاب کرده بودین... منتظر کارهای بسیار زیبای بعدیتون هستیم...موفق باشید... ممنونم كه وقت گذاشتيد :icon_gol: 4 لینک به دیدگاه
amirgb 8546 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۱ بسیار عالییییییییییی.آهنگ فوق العاده ای رو انتخاب کردی و خیلی هم خوب خوندی. صدات به دل میشینه . منتظر کارهای بعدی هستیم نظر لطفت هست به من ممنونم كه وقت گذاشتي وای عالی بود لذت بردم :hapydancsmil: کمی دیگه روی صدات کار کنی خیلی خوب میشه :hapydancsmil: خوشحالم كه لذت برديد من سعي خودم رو مي كنم كه بهتر بشه,ولي صدا چيزي هست كه به مرور و با ممارست خيلي زياد پرورش پيدا مي كنه و بايد حالا حالا ها بخونم تا بهتر بشم ممنونم كه وقت گذاشتي 4 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۱ زیبا بود نظرمو بعدا میام میگم 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۱ دروديك كار جديد ضبط كردم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام يك آهنگ از بانو مرضيه هست اين هم شعرش: [TABLE] [TR] [TD][/TD] [TD]مرضیه [/TD] [/TR] [TR] [TD]شاعر: [/TD] [TD]بیژن ترقی [/TD] [/TR] [TR] [TD]آهنگساز: [/TD] [TD]پرویز یاحقی [/TD] [/TR] [TR] [TD]دستگاه: [/TD] [TD]ماهور [/TD] [/TR] [TR] [TD]متن ترانه: [/TD] [TD] میزده شب چو زمیکده بازآیم برسرکوی تو من ، به نیاز آیم دلدادة رهگذرم از خود نبود خبرم ای فتنهگرم .................... میزده شب چو زمیکده بازآیم برسرکوی تو من ، به نیاز آیم دلدادة رهگذرم از خود نبود خبرم ای فتنهگرم .................... شبها سرکوی تو آشفته چو موی تو میآیم تا جویم خانه به خانه ، مگر از تو نشانه ...... میخانه به میخانه پیمانه به پیمانه راه تو میپویم این می و مستی ، بود بیتو بهانه ...... میسوزم شبها بر ، شمع رخ تو با سوز نهان .................... میسازم با این آتش دل خود با خواهش جان .................... تشنهای به راه سرابم به لب رسیده جان چو حبابم مستم و خرابم ...... فارغ از غمم چه بنشستی چرا دل مرا بشکستی همچو من تو مستی .................... مست از بادهام ، یا از آن نگه برتو عاشقم ، یا بر روی مه .................... من برتوعاشقم ، برتوعاشقم قلب من نشد شاد از عشق تو ، دادازعشق تو .................... میزده شب چو زمیکده بازآیم برسرکوی تو من ، به نیاز آیم دلدادة رهگذرم از خود نبود خبرم ای فتنهگرم اميدوارم لذت ببريد.نظر فراموش نشه [/TD] [/TR] [/TABLE] بسی لذت بردیم...:icon_gol: یاد آهنگای قدیمی که از گرامافون گوش میدادیم افتادم!!! 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۱ بسیار بسیار بسیار عالی حس خوبی رو منتقل میکنه :hapydancsmil: کارِت درسته مهندس 3 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۱ آفرین امیر الان دارم گوش میدم خیلی خیلی پیشرفت کردی و صدات پخته شده حتی یه بارم خارج نزدی البته من تخصصی ندارم استاد ولی همون شنیداری منظورمه خوشمان آمد عالی بود 3 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۱ درود امیر جان کار بسیار خوبی شده...ولی چند نکته هست که من به عنوان یک شنونده تشخیص میدم نه یک متخصص...پس از قبل پوزش میخوام که پامو در کفش بزرگان میکنم اجراهای قبلیت رو هم گوش دادم و مقایسه کردم. کار آخرت نسبت به کارهای قبلی خیلی بهتر شده...نفست حجیم تر شده و متن های طولانی تری رو میتونی با یک نفس اجرا کنی...ولی باز هم جای کار بیشتری داره چون جاهایی با قدرت اجرا کردی ولی یک جا با اطمینان کمتری اجرا شده، من به عنوان یک شنونده احساس میکنم در اون زمان حواست جای دیگه پرت میشه...شاید حین اجرا بیشتر روی درست اجرا کردن گوشه ها و نت ها تمرکز داری تا راحتی صدات و زیر و بم کردن و ایجاد افکت ها...سایه روشن و تونالیته کمتر داره(گرافیکیشو توصیف کردم ) و به اصطلاح با یک صدای یکنواخته. و یه نکته دیگه اینکه از اوج که به فرود بر میگردی صدات لرزش داره...در واقع اوج ها رو بهتر اجرا میکنی...این نکته در شروع کار هم هست. البته این نکات رو بیشتر باید به پای کیفیت پایین ضبط هم گذاشت...امکان داره تو در اون زمان که من حس میکنم صدات در حال لرزشه در حال تحریر باشی ولی کیفیت پایین ضبط صدا رو لرزش دار نشون میده. و در پایان صدات گرمه و دلنشینه و یه حس قدیمی داره...با ساختن صدات این دلنشینی بیشتر هم میشه... بی صبرانه منتظر کارهای بعدیت هستم 1 لینک به دیدگاه
amirgb 8546 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۱ درود امیر جانکار بسیار خوبی شده...ولی چند نکته هست که من به عنوان یک شنونده تشخیص میدم نه یک متخصص...پس از قبل پوزش میخوام که پامو در کفش بزرگان میکنم اجراهای قبلیت رو هم گوش دادم و مقایسه کردم. کار آخرت نسبت به کارهای قبلی خیلی بهتر شده...نفست حجیم تر شده و متن های طولانی تری رو میتونی با یک نفس اجرا کنی...ولی باز هم جای کار بیشتری داره چون جاهایی با قدرت اجرا کردی ولی یک جا با اطمینان کمتری اجرا شده، من به عنوان یک شنونده احساس میکنم در اون زمان حواست جای دیگه پرت میشه...شاید حین اجرا بیشتر روی درست اجرا کردن گوشه ها و نت ها تمرکز داری تا راحتی صدات و زیر و بم کردن و ایجاد افکت ها...سایه روشن و تونالیته کمتر داره(گرافیکیشو توصیف کردم ) و به اصطلاح با یک صدای یکنواخته. و یه نکته دیگه اینکه از اوج که به فرود بر میگردی صدات لرزش داره...در واقع اوج ها رو بهتر اجرا میکنی...این نکته در شروع کار هم هست. البته این نکات رو بیشتر باید به پای کیفیت پایین ضبط هم گذاشت...امکان داره تو در اون زمان که من حس میکنم صدات در حال لرزشه در حال تحریر باشی ولی کیفیت پایین ضبط صدا رو لرزش دار نشون میده. و در پایان صدات گرمه و دلنشینه و یه حس قدیمی داره...با ساختن صدات این دلنشینی بیشتر هم میشه... بی صبرانه منتظر کارهای بعدیت هستم mersi ke nazar dadi kheili mammnoonam nazaratet kamelan doroste لینک به دیدگاه
amirgb 8546 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۱ آفرین امیرالان دارم گوش میدم خیلی خیلی پیشرفت کردی و صدات پخته شده حتی یه بارم خارج نزدی البته من تخصصی ندارم استاد ولی همون شنیداری منظورمه خوشمان آمد عالی بود bah bah shegeft zade shodam mamnoonam ke goosh kardi zood zood bia inja 3 لینک به دیدگاه
amirgb 8546 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۱ درود يك قطعه ي آوازي هست كه در يك سي دي شنيدم خيلي بهم حال داد سعي كردم بازخواني كنم براي شما نظر بديد لطفا ----------------- عيب رندان مكن اي زاهد پاكيزه سرشت كه گناه دگران بر تو نخواهند نوشت من اگر نيكم اگر بد تو برو خود را باش هر كسي آن درود عاقبت كار كه كشت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ------------------- اميدوارم خوشتون بياد 18 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ دروديك قطعه ي آوازي هست كه در يك سي دي شنيدم خيلي بهم حال داد سعي كردم بازخواني كنم براي شما نظر بديد لطفا ----------------- عيب رندان مكن اي زاهد پاكيزه سرشت كه گناه دگران بر تو نخواهند نوشت من اگر نيكم اگر بد تو برو خود را باش هر كسي آن درود عاقبت كار كه كشت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ------------------- اميدوارم خوشتون بياد خوب بود فقط بنظرم بین اشعار اوایل یکم فاصله زیاد بود موفق باشین 5 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ فقط آخری رو تونستم دان کنم قشنگ بووود..چن باری گوش دادم... استعدادشو داری بیشتر روش کار کن موفق باشییی 3 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ دروديك قطعه ي آوازي هست كه در يك سي دي شنيدم خيلي بهم حال داد سعي كردم بازخواني كنم براي شما نظر بديد لطفا ----------------- عيب رندان مكن اي زاهد پاكيزه سرشت كه گناه دگران بر تو نخواهند نوشت من اگر نيكم اگر بد تو برو خود را باش هر كسي آن درود عاقبت كار كه كشت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ------------------- اميدوارم خوشتون بياد که کشت رو نتونستی خوب بگی نفس کم آوردی فک کنم:دی من اگر نیکم اگر بد رو خوب اومدی ولی ای کاش اون فشاری که به تن صدا میاری تا "بد " ادامه داشت بهتر میشد بنظرم....دال واژه بد رو خیلی سریع تخلیه کردی:دی در کل قشنگ بود لذت بردیم ممنون 4 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ به به کیفیتتتتتتتتتتتت! امیر خیلی خوب بود بخصوص تسلطت روی تحریرهات خیلی بهتر شده فقط کاش قطعه اصلیش رو هم میذاشتی. اخه من یکم با نتهاش مشکل داشتم (البته من کلا چیزی از نت اینا نمیدونم فقط گوشی و حسی نظر میدم! ) ولی کلا اگه رو نت بوده بنظرم مشکل دیگه ای نداشته. کلی هم خوبه امیر میگم بیا اون کار اولیهاتو دوباره الان اجرا کن. تفاوتش باید جالب باشه 3 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ درود تو برو خود را باش را قشنگ خوندید..... بقیش گاهی قطع و وصل میشد!!! بهتون تبریک میگم...صدای خوب دارید و اعتماد به نفس شما عالیه... 2 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۱ اول پنش تومن اون سري منو بده اين سري هم پنش تومن بعدم كه اين سري تحرير(؟) هات خيلي بهتر از سري قبل بودن. حس ميكنم اون "بد" زود تمام شد. در كل خيلي خوب بود. دستت درد نكنه. :) 2 لینک به دیدگاه
Mahsa.Gha 6571 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۱ چرا نمیشه دانلود کنم؟؟؟؟؟؟////// 2 لینک به دیدگاه
amirgb 8546 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۱ چرا نمیشه دانلود کنم؟؟؟؟؟؟////// فقط 2 تا كار آخر قابل دانلود هست دوست من 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده