BISEl 3637 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۸ خـــــواهم که به خلــوتــــ کده ای از همه دور مــن باشم ُ من باشمُ مـــن 1 لینک به دیدگاه
moham@d 172 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۸ انقدر ساز میزنم که زمانه برقصد به ساز ما روزی رسد که زمین خلاف بگردد ز ناز ما لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۸ نومید نتوان بود از او ... باشد که دلداری کند 1 لینک به دیدگاه
moham@d 172 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۸ شبیه آتشی در باد خاکستر نمی گیرم اگر خاموش گردم شعله را از سر نمی گیرم به من از خم شدن چیزی مگو چون آنچنان سختم که شکل از ضربه های پتک آهنگر نمی گیرم 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۸ Her sabah daha bir aşık uyanıyorum Seviyorum seviyorum, doyamıyorum لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۸ آهو همیشه در پیِ یک تکیه گاه است ترجیح دادم در نبودت شیر باشم ... 2 لینک به دیدگاه
moham@d 172 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۸ تا بـوی زلف یار در آبـادی من است هر لب که خنده ای کند از شادی من است 2 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۸ اینچنینی که به گیسوی تو سرگرم شدم شک ندارم که نمازم به قضا خواهد رفت ... 2 لینک به دیدگاه
moham@d 172 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۸ یاد ها فراموش نخواهد شد حتی به اجبار و دوستی ها ماندنی اند حتی با سکوت 2 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۹ رسیده قصه به اوجش ولی دل آشوبم امان ز سرزنش چشمهای ظاهر بین ... 1 لینک به دیدگاه
moham@d 172 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۹ خوش انکه در صف خوبان نشسته باشی و من نظر کنم به تو و نازم به انتخاب خودم 1 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۹ خوشم که گوهر اشکی در آستین دارم هنوز بی دلم و ناله ی حزین دارم ... 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۹ من خسته ام ، تو خسته ای آیا شبیه من ؟ یک شاعر شکسته ی تنها شبیه من حتی خودم شنیده ام از این کلاغ ها در شهر یک نفر شده پیدا شبیه من امروز دل مبند به مردم که میشود اینگونه روزگار تو فردا شبیه من ... لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۹ هرگز نَمیرد آنکه دلش زنده شد به عشق ثبت است بر جریده ی عالم دوام ما ... حافظ♡.•° لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده