سین.دخت 366 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۸ بگذار چنان از خواب برآیم که کوچه های شهر حضور مرا دریابند... "شاملو" 2 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۸ در این حیاط خلوت غمگین چه میکنی دلبسته ی کدام درختی پرنده جان ... تکتم 2 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۸ مصلحت یا حرف مردم یا که بیم آبروست ورنه در ما میل عصیان خارج از درک شماست ... فاطمه موسوی 2 لینک به دیدگاه
سین.دخت 366 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۸ نه از رومم نه از زنگم همان بی رنگ بی رنگم... 1 لینک به دیدگاه
hamed_222 32 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۸ هرکسی از ظن خود شد یار من / از درون من نجست اسرار من 1 لینک به دیدگاه
سین.دخت 366 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۸ من چنینم که نمودم دگر ایشان دانند... 2 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۸ دردا که هر چه چشم ببندم نمی رود ردّ تمشک له شده از روی دامنم ... لینک به دیدگاه
سین.دخت 366 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۸ دردیست غیر مردن کان را دوا نباشد...!؟ 2 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۸ می زند لبخند بر چشمان اشک آلود شمع هر که باشد باخبر از گریه ی پنهانی ام ... 1 1 لینک به دیدگاه
سین.دخت 366 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۸ عاشق شو ار نه روزی کار جهان سرآید ناخوانده نقش مقصود از کارگاه هستی لینک به دیدگاه
onemone 49 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۸ و ندایی که به من می گوید: گر چه شب تاریک است دل قوی دار سحر نزدیک است 1 لینک به دیدگاه
moham@d 172 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۸ زمودم آشنایان را فغان از آشناییآ آرزو دارم که با هر آشنا بیگانه باشم....!؟ 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۸ بر سر گلدسته اش تورات میخوانند ... آه مسجدی دارم به نام خود به کام دیگری ... 2 لینک به دیدگاه
moham@d 172 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۸ کوچ کردم که دلم را به کسی نسپارم حس خوبیست که من این همه بی آزارم عشق احساس قشنگیست ولی من شخصا دیدگاهی متفاوت به دو عاشق دارم خوش ندارم به کسی قولی و قلبی بدهم که به یک حادثه روزی دل از او بردارم این دلیلی است که در این سفر تنهایی از مسیری که به عشقی برسد بیزارم 1 لینک به دیدگاه
onemone 49 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۸ چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند ? 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۸ کتیبه های ترک خورده خواندنش سخت است ... 2 لینک به دیدگاه
moham@d 172 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۸ ز چشم خویشتن آموختم رسم رفاقت را که هر عضوی به درد آید به جایش دیده میگرید 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۸ شعر می گویم مگر یادم بماند زنده ام رود هم روزی اگر از پا نشیند ، رود نیست ... لینک به دیدگاه
moham@d 172 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۸ دل بستهام از همه عالم به روی دوست وز هر چه فارغیم، بهجز گفتگوی دوست لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده