رفتن به مطلب

مادر شوهر... (خانوما لطفا شرکت کنيد!!)

حاضريد با مادر شوهرتون زير يه سقف زندگي کنيد؟؟  

48 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. حاضريد با مادر شوهرتون زير يه سقف زندگي کنيد؟؟

• 8
    • 40

ارسال های توصیه شده

میون کلومتون

اصلا با بحث مادر شوهرو عروس کار ندارم!

اما بحث فامیل

من تا شیش ماه پیش معتقد بودم با فامیل بودن خیلی خوبه و آدم باید روابطش با فامیل خوب باشه، ولی از شیش ماه پیش از هرچی فامیل و فامیل بازیه متنفرم!

آدم هرچی میکشه از فامیله و بدبختیا همه از آشناترین آشناهاست!

تو این جمع فقز شقی میدونه دلیل عقیدمو!

این نظر شخصی من بود، سعی نکنید دلیلش رو بدونید یا عوضش کنید!

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 135
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

خب حرف شقایق درسته اما همیشه تو روابط خونوادگی اون دوطرفی که می خوان بهم نزدیک بشن نقش خیلی مهمی رو بازی می کنن اگه اون دو نفر واقعا بخوان بهم نزدیک بشن نمیزران دیگرون تو روابطشون خدشه ای وارد کنه یا دخالت بی مورد کنه

در مورد عروس و مادرشوهر هم اینجوریه خیلی وختا ممکنه یکی از دوطرف بخواد نزدیکی ایجاد کنه اما چون طرف مقابل زیاد دوس نداره این باعث اسیب پذیر شدن روابط میشه مثلا ممکنه عروس دیگر خونواده یا حتی خاله دایی عمو حتی زن همسایه باعث تیره تر شدن روابط بشه

اگه بخوای با فامیل در هر صورتش یکجا زندگی کنب در هر صورت یکسری از ازادیها ازت سلب میشه تازه باید گذشتت هم بالا باشه وگرنه نمیتونی زندگی کنی

میون کلومتون

اصلا با بحث مادر شوهرو عروس کار ندارم!

اما بحث فامیل

من تا شیش ماه پیش معتقد بودم با فامیل بودن خیلی خوبه و آدم باید روابطش با فامیل خوب باشه، ولی از شیش ماه پیش از هرچی فامیل و فامیل بازیه متنفرم!

آدم هرچی میکشه از فامیله و بدبختیا همه از آشناترین آشناهاست!

تو این جمع فقز شقی میدونه دلیل عقیدمو!

این نظر شخصی من بود، سعی نکنید دلیلش رو بدونید یا عوضش کنید!

اوهوم با فامیل زندگی کردن راحت نیست ولی غیر ممکن نیست:a030:

• Like 4
لینک به دیدگاه

مادر شوهر فرشته هم که باشه من حاضر نیستم زیر یک سقف باهاش زندگی کنم

البته اشتباه نشه من با مادر خودمم زیر یک سقف زندگی نمی کنم ( در زمان تاهل )

چون بالاخره بین زن و شوهر مشکلات پیش میاد و اصلا خوب نیست که مادر شوهر یا مادر خودم از این موضوع مطلع بشن

• Like 6
لینک به دیدگاه

من اگه شوهرمو از همه لحاظ بخوام حاضرم به خاطر شوهرم پیش مادر شوهر هم زندگی کنم البته اینم بگم که اجازه دخالت و فضولی رو بهش نمیدم

• Like 3
لینک به دیدگاه
اين فيلم کره اي رو امروز ديدم جو گير شدم گفتم يه تاپيکي بزنم دور هم خوش باشيم :ws3:

سوال اينه:

آيا حاضر هستيد با مادر شوهر زير يه سقف زندگي کينيد؟؟

.

.

.

.

چرا؟؟ :ws52:

عمرا حاضر نیستم این کارو کنم.

حتی من سختمه خونشون مهمون باشم چه برسه به زندگی!

هر دو طرف معضب هستن.... اینو باید قبول کرد.

• Like 2
لینک به دیدگاه
من اگه شوهرمو از همه لحاظ بخوام حاضرم به خاطر شوهرم پیش مادر شوهر هم زندگی کنم البته اینم بگم که اجازه دخالت و فضولی رو بهش نمیدم

مادر شوهر داریم تا مادر شوهر!

منم عمرا اجازه ی فضولی به کسی بدم.

• Like 2
لینک به دیدگاه
مادر شوهر داریم تا مادر شوهر!

منم عمرا اجازه ی فضولی به کسی بدم.

تمام دخالت های مادر شوهر فقط به خاطر اینکه فکر میکنه با ازدواج پسرش از لحاظ عاطفی ازش دور میشه من میگم ادم باید در حین صمیمیت جوری رفتار کنه که نه تنها مادر شوهر بلکه هیچ کس دیگه نتونه تو زندگی شخصیش دخالت کنه

• Like 3
لینک به دیدگاه
تمام دخالت های مادر شوهر فقط به خاطر اینکه فکر میکنه با ازدواج پسرش از لحاظ عاطفی ازش دور میشه من میگم ادم باید در حین صمیمیت جوری رفتار کنه که نه تنها مادر شوهر بلکه هیچ کس دیگه نتونه تو زندگی شخصیش دخالت کنه

موافخم.... اما بعضی ها به قدری فضولن که هر جوری آدم بخواد از زیر جواب دادن در بره یه جوری از زیر زبون آدم حرف می کشن!:ws37:

• Like 2
لینک به دیدگاه

من که حاضر نیستم...حالا فرشته هم باشه-که نخواهد بود- بازهم هرگز,خودش خوشش میومد با مادر شوهرش زندگی کنه که حالا من دوست داشته باشم؟!!شکاف نسل ها که میگن؛اگه بین مادر و دختر به عرض و عمق یه جوب نمود پیدا کنه بین عروس و مادر شوهر احتمالن به اندازه یه خندقه..چون از خون خودش نیستم

تازه بچه هامم لوس میکنه:banel_smiley_4:

• Like 2
لینک به دیدگاه

من دوست دارم از کلاس سوم که اجتماعی حوندم توش خانواده اقای هاشمی بود دوست داشتم دور هم باشیم:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
من دوست دارم از کلاس سوم که اجتماعی حوندم توش خانواده اقای هاشمی بود دوست داشتم دور هم باشیم:ws3:

کلا مخت تعطیله دختر:icon_pf (34):

البته مادر شوهر داریم تا مادر شوهر:icon_redface:

مثلا مامانبزرگ من جونشو برا عروساش میده ولی بعضیها...

امیدوارم تا سر عقل نیومدی ازدواج نکنی:ws46:

• Like 4
لینک به دیدگاه
کلا مخت تعطیله دختر:icon_pf (34):

البته مادر شوهر داریم تا مادر شوهر:icon_redface:

مثلا مامانبزرگ من جونشو برا عروساش میده ولی بعضیها...

امیدوارم تا سر عقل نیومدی ازدواج نکنی:ws46:

خب دوست دارم واسش غذا درس کنم ازش پرستاری کنم:icon_redface:اونم ببینه من دوسش دارم راه میاد اگه هم حرفی بزنه چی میشه مگه:ws44:من که خودم مادر ندیدم چی میشه اون مادرم شه:ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه
خدا بگم این پیانیست رو چیکار نکنه

کل دخترای باشگاه رو سرکار گذاشت:banel_smiley_4:

چيه مگه؟ تاپيک به اين خوبي :w00::w00:

• Like 2
لینک به دیدگاه
اين فيلم کره اي رو امروز ديدم جو گير شدم گفتم يه تاپيکي بزنم دور هم خوش باشيم :ws3:

سوال اينه:

آيا حاضر هستيد با مادر شوهر زير يه سقف زندگي کينيد؟؟

.

.

.

.

چرا؟؟ :ws52:

البته همه چی بستگی به اوضا داره ولی حدالمقدور نه! :ws31:

• Like 3
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...