armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ آره برادر... بیا با خودم دعوا کن... من کتک خورم ملسه... بگم اس اسیاش بیان ؟ ای بابا حال تورو که سر آلمان گرفتم بگو حذف نشده ها بیان ............ آرژانتین 1 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۸۹ :w14::2525s: :shad::shad::shad::w31::w31::w31: :dancegirl2::dancegirl2::dancegirl2: اولیو زدیم اینم دومی .................. (ویرایش شدا) لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ :w14::2525s: :shad::shad::shad::w31::w31::w31: :dancegirl2::dancegirl2::dancegirl2: اولیو زدیم اینم دومی .................. (ویرایش شدا) آقا سومی ..........................:ws28: بازم ویرایش 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ آرژانتین :TAEL_SmileyCente: 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ :vahidrk: به من چه؟؟؟ 1 متر تو آفساید بود لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ آرژانتین :TAEL_SmileyCente: دارمت دادا ................. ما قهرمانیم لینک به دیدگاه
Milad 1 727 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ تبریک به طرفدارای آرژانتین بازیه قشنگی بود آفرین :w42::w14::w155::w70::w330: لینک به دیدگاه
Eastern Girl 277 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ آقا من پستارو نخوندم ، فقط پست ميلادو خوندم . ميلاد باختي ها يالا شرطو بده بياد :Laie_28: لینک به دیدگاه
anthonio montana 3249 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ دارمت دادا ................. ما قهرمانیم داداش من یه ذرت مکزیکی به شما باختم...جالا چجوری بهت بدم شرطو؟؟؟:ws52: 1 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ داداش من یه ذرت مکزیکی به شما باختم...جالا چجوری بهت بدم شرطو؟؟؟:ws52: من نوکرتم داداش ............ فردا یکی جای ما بخر واس خودت بخور 1 لینک به دیدگاه
anthonio montana 3249 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ من نوکرتم داداش ............فردا یکی جای ما بخر واس خودت بخور نه آقا این جوری که نمیشه...ایرانسل اگه داری بگو برات یه شارژ بخرم بفرستم:w410: 2 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ تاپیک جالبیه.سپاس به استارتر برای بازیهای امروز.البته هلند و برزیل برنده هستند. بازیهای اینور راحت تر از اونوره.اینطور نیست؟ 1 لینک به دیدگاه
ayhan 2309 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ تبریک به طرفدارای آرژانتین بازیه قشنگی بود آفرین :w42::w14::w155::w70::w330: گلتون آفساید بود :w00: مفت خور ها!:w00: آفساید دیده بودیم ....:jawdrop:....اینطوریشو ندیده بودیم...:jawdrop:....1 متر تو آفساید؟:jawdrop: 2 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ گلتون آفساید بود :w00: مفت خور ها!:w00: آفساید دیده بودیم ....:jawdrop:....اینطوریشو ندیده بودیم...:jawdrop:....1 متر تو آفساید؟:jawdrop: من مکزیک رو هم دوس داشتم.ولی انصافا" آرزانتین هجومی و قشنگ بازی کرد.درسته گل اولش آفساید بود ولی مطمئن باش باز هم آرژانتین با اختلاف میبرد. 1 لینک به دیدگاه
Milad 1 727 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ گلتون آفساید بود :w00: مفت خور ها!:w00: آفساید دیده بودیم ....:jawdrop:....اینطوریشو ندیده بودیم...:jawdrop:....1 متر تو آفساید؟:jawdrop: قبول دارم ولی خوب خطاهای داوری هم جز بازیه دیگه لینک به دیدگاه
butterfly_majid 243 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۸۹ میبینم که عشق اروپاییای این دوره بدرقم رفتن تو کما برزیل رو عشقه با اتیش بازی مسی لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده