.Apameh 25173 ارسال شده در 29 بهمن، 2014 سلام.. کسی میدونه سال ساخت برج بین الملل تهران چه سالیه؟؟؟؟ عزیزم شروع ساختش سال 1996 ( 1375) و سال پایان ساختش 2005 (1384) و سال افتتاحش 2007 ( 1386) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4
saman 7 8787 ارسال شده در 29 بهمن، 2014 سلام به همگی مطلب در مورد نظریه طراحان معروف شهر سازی در مورد طراحی جداره اگه کسیرو هم میشتاسین معرفی کنین 2
.Apameh 25173 ارسال شده در 30 بهمن، 2014 سلام به همگی مطلب در مورد نظریه طراحان معروف شهر سازی در مورد طراحی جداره اگه کسیرو هم میشتاسین معرفی کنین سامان جان پیشنهاد میکنم درخواستتو اینجا مطرح کنی.. مطمئنا بچه های شهرسازی بهتر و بیشتر میتونن کمکت کنن تاپیک رسیدگی به سوالات و درخواست ها 2
saman 7 8787 ارسال شده در 1 اسفند، 2014 سامان جان پیشنهاد میکنم درخواستتو اینجا مطرح کنی.. مطمئنا بچه های شهرسازی بهتر و بیشتر میتونن کمکت کنن تاپیک رسیدگی به سوالات و درخواست ها مرسی همشهری 2
n.ocean 51 ارسال شده در 1 اسفند، 2014 خب همینجا ثابت میکنن که چقدر استادن دیگه!!! متوجه منظورتون نشدم! کدوم قوس ها؟ اگر پنج و هفت هارو میگید باید اونارو روی مقوا رسم کنین و بعد ببرید اون تیکه بالایی که باقی میمونه رو روی کار بچسبونید. اون تو رفتگی ها در رو چطور نشون بدم پس؟
سامیار220 10919 ارسال شده در 2 اسفند، 2014 اون تو رفتگی ها در رو چطور نشون بدم پس؟ کدوما؟ توی عکس مشخص میکنین؟ 2
آتیه معماری 7545 ارسال شده در 2 اسفند، 2014 سلام دوستان یه پروزه دارم در مورد راهکارهای اصلاح الگوی مصرف انرژی تاکید میکنم الگوی مصرف انرژی میتونین بهم کمک کنید؟ 1
zahra22 19502 ارسال شده در 2 اسفند، 2014 سلام.. من چندتا سوال درباره برج بین المللی تهران دارم اگر کسی اطلاعاتی ازش دارم میشه بگه؟؟؟؟ 1. این شکستگی سر هر بال برج دلیلش چیه ؟؟ 2. این تعداد پنجره برج دلیل خاصی داره؟؟؟؟ 3
آتیه معماری 7545 ارسال شده در 2 اسفند، 2014 سلام.. من چندتا سوال درباره برج بین المللی تهران دارم اگر کسی اطلاعاتی ازش دارم میشه بگه؟؟؟؟ 1. این شکستگی سر هر بال برج دلیلش چیه ؟؟ 2. این تعداد پنجره برج دلیل خاصی داره؟؟؟؟ سلام این پی دی اف نگاه کن برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ولی به نظرم از بچه های عمران بپرسی بهتر میتونن کمکت کنن. 3
zahra22 19502 ارسال شده در 2 اسفند، 2014 سلام این پی دی اف نگاه کن برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ولی به نظرم از بچه های عمران بپرسی بهتر میتونن کمکت کنن. دستت درد نکنه 2
eng.l.s 5684 ارسال شده در 2 اسفند، 2014 این فایل مرتبط به مدیریت و تشکیلات برج بین المللیه تهرانه امیدوارم براتون مفید باشه ! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام :icon_gol: 4
zahra22 19502 ارسال شده در 3 اسفند، 2014 این فایل مرتبط به مدیریت و تشکیلات برج بین المللیه تهرانه امیدوارم براتون مفید باشه ! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام :icon_gol: دستتون درد نکنه:icon_gol: 3
آتیه معماری 7545 ارسال شده در 3 اسفند، 2014 سلام دوستان یه پروزه دارم در مورد راهکارهای اصلاح الگوی مصرف انرژی تاکید میکنم الگوی مصرف انرژی میتونین بهم کمک کنید؟ نبود کسی مرا یاری کنی عایا؟؟؟ 1
uzf 1982 ارسال شده در 3 اسفند، 2014 سلام دوستان یه پروزه دارم در مورد راهکارهای اصلاح الگوی مصرف انرژی تاکید میکنم الگوی مصرف انرژی میتونین بهم کمک کنید؟ نبود کسی مرا یاری کنی عایا؟؟؟ سلام من در خدمتم چه کمکی ازم بر میاد؟
آتیه معماری 7545 ارسال شده در 3 اسفند، 2014 سلام من در خدمتم چه کمکی ازم بر میاد؟ سلام یه پروژه دارم در مورد اصلاح الگوی مصرف انرژی در این باره که بعضی از امکانات امروزی میشه در اصلاح الگوی مصرف استفاده بشه. 1
uzf 1982 ارسال شده در 3 اسفند، 2014 سلام یه پروژه دارم در مورد اصلاح الگوی مصرف انرژیدر این باره که بعضی از امکانات امروزی میشه در اصلاح الگوی مصرف استفاده بشه. موضوع درباره فرهنگ مردمه ؟ در واقع شماباید در مورد امکاناتی تحقیق کنید که به کمک اونها میشه فرهنگ الگوی مصرف رو اصلاح کرد درست می گم یا برداشتم اشتباهه؟ 1
آتیه معماری 7545 ارسال شده در 3 اسفند، 2014 موضوع درباره فرهنگ مردمه ؟ در واقع شماباید در مورد امکاناتی تحقیق کنید که به کمک اونها میشه فرهنگ الگوی مصرف رو اصلاح کرد درست می گم یا برداشتم اشتباهه؟ دقیقا میشه همین بعد اگه میشه کاربردش در معمار یعنی چیزی که به معماری ربط داشته باشه. 1
uzf 1982 ارسال شده در 3 اسفند، 2014 دقیقا میشه همینبعد اگه میشه کاربردش در معمار یعنی چیزی که به معماری ربط داشته باشه. تا کی وقت داری؟ 1
n.ocean 51 ارسال شده در 3 اسفند، 2014 سلام دوستان. کسی اگه ازباجه گل فروشی طراحی چیزی داره بزاره ببینیم.. و اینکه ایا برای طراحیش باید قوانین خاصی رو رعایت کنیم؟ بیشتر به چه نکاتی رعایت کنم تا باجه ای شاخص و مورد جلب توجه دیگران بتونه بشه 2
ارسالهای توصیه شده