uzf 1982 ارسال شده در 5 اسفند، 2014 اینا رو دارم ولی راضی نیست میگه فرانسه و امریکا تو این زمینه تو دنیا پیشتازه حتما باید نمونه هات از دو کشور هم باشن ... هر چی هم تو سایت های خارجی سرچ کردم چیز به درد بخوری پیدا نکردم الان موندم چیکار کنم ؟؟!!! Fashion Installation of Glacial Proportions by Snarkitecture امیدوارم به دردت بخوره 2
uzf 1982 ارسال شده در 5 اسفند، 2014 مرسییییییییییییییی خیلی لطف کردی اینا رو ندیده بودم :hapydancsmil:مرسی مهندس:hapydancsmil: خواهش می کنم 2
.Apameh 25173 ارسال شده در 5 اسفند، 2014 سلام ، دوستان من موصوع پایان نامم خانه مد و لباس هست، ی 5-6 موردی نمونه موردی پیدا کردن ولی استاد میگه 2-3 تاش خوب نیست اگه کسی نمونه موردی از این موصوع میدونه اسمش هم بگه ممنون میییشم ازش، واقعا گیر هم نمونه م مرسی ســـلام نرگس جان به این سایتا هم سر بزن [h=1] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/h] [h=1] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/h] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4
judyabott 8886 ارسال شده در 5 اسفند، 2014 ســـلام نرگس جان به این سایتا هم سر بزن برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مررررررررررررررسی زهرا جووووووووووووووونم ،فدات عزیزم دستت درد نکنه جیگرررر 1
.Apameh 25173 ارسال شده در 5 اسفند، 2014 مررررررررررررررسی زهرا جووووووووووووووونم ،فدات عزیزم دستت درد نکنه جیگرررر خواهش میکنم عزیــــــــزم امیدوارم به دردت بخوره:heartshape2: 2
سامیار220 10919 ارسال شده در 6 اسفند، 2014 سلاممممدوستان سازه قالب های بتنی چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ سلام من قالب سازه های بتنی شنیدم ولی سازه قالب های بتنی نشنیدم!!! منظورتون تجهیزاتی هستش که برای قالب بندی استفاده میکنن؟ 1
raha93 117 ارسال شده در 6 اسفند، 2014 سلاممن قالب سازه های بتنی شنیدم ولی سازه قالب های بتنی نشنیدم!!! منظورتون تجهیزاتی هستش که برای قالب بندی استفاده میکنن؟ ای وای اشتباه نوشتم قاب بتنی یک نوع سازه باید باشه ولی تو نت چیزی پیدا نکردم 2
uzf 1982 ارسال شده در 6 اسفند، 2014 سلاممممدوستان سازه قالب های بتنی چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یه قاب سازه بتنی شامل پوتر ها وتیرچه ریزی های داخلش میشه ودر واقع هر سقف بتنی از تعدادی قاب سازه بتنی تشکیل می شه 3
raha93 117 ارسال شده در 6 اسفند، 2014 یعنی منظورش سازه بتنی معمولی بوده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/:5c6ipag2mnshmsf5ju3 2
memmar 6829 ارسال شده در 6 اسفند، 2014 سلام در خواستتون رو اینجا مطرح کنید http://www.noandishaan.com/forums/thread21401-14.html 1
uzf 1982 ارسال شده در 6 اسفند، 2014 یعنی منظورش سازه بتنی معمولی بوده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/:5c6ipag2mnshmsf5ju3 دقیقاً منظورش همین بوده 1
آتیه معماری 7545 ارسال شده در 6 اسفند، 2014 سلام ، دوستان من موصوع پایان نامم خانه مد و لباس هست، ی 5-6 موردی نمونه موردی پیدا کردن ولی استاد میگه 2-3 تاش خوب نیست اگه کسی نمونه موردی از این موصوع میدونه اسمش هم بگه ممنون میییشم ازش، واقعا گیر هم نمونه م مرسی اینم یه نگاه بنداز طراحش ایرانیه فرشید موسوی http://www.noandishaan.com/forums/thread137576.html 5
raha93 117 ارسال شده در 7 اسفند، 2014 دقیقاً منظورش همین بوده داریم سازه برای هتل مطالعه میکنیم استاده تقسیم کرد دسته بندیش این بود: سازه های معمولی سازه های خاص: 1 - سازه خرپا 2- سازه قاب بتنی اگه مظورش این بوده پس سازه معمولی چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/:4564: 2
uzf 1982 ارسال شده در 7 اسفند، 2014 داریم سازه برای هتل مطالعه میکنیماستاده تقسیم کرد دسته بندیش این بود: سازه های معمولی سازه های خاص: 1 - سازه خرپا 2- سازه قاب بتنی اگه مظورش این بوده پس سازه معمولی چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/:4564: سازه های معمولی برای دهنه های معمول بین 3 تا 5 متر بیشتر کاربرد داره یعنی فاصله ستونها 3تا5 متره وسازه های خاص برای دهنه های بالا این ربطی به مصالح نداره به روش اجرا مربوط می شه ساختمونهای اسکلت فلزی مصالحش تیراهن ونبشیه عناصر سازندش هم ستون وتیر وکش وپله سیستم خرپا هم اکثرا از همون مصالح استفاده می شه فقط روش اجرا عوض می شه 3
uzf 1982 ارسال شده در 7 اسفند، 2014 داریم سازه برای هتل مطالعه میکنیماستاده تقسیم کرد دسته بندیش این بود: سازه های معمولی سازه های خاص: 1 - سازه خرپا 2- سازه قاب بتنی اگه مظورش این بوده پس سازه معمولی چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/:4564: تو اسکلت بتنی هم برای دهنه های بالا از تیر های پیش کشیده یا پس کشیده استفاده میشه ولی عناصرش ومصالحش مشابه همه البته تا جایی که من می دونم 2
uzf 1982 ارسال شده در 7 اسفند، 2014 با تشکر روشن شدم خواهش می کنم البته من یه تحقیق دیگه کردم ومتوجه شدم ما یه مبحثی تحت عنوان سازه بتني با سيستم قاب خمشي ويژه داریم شاید منظور استاد تون این مورد باشه که اگه اینطوره مطالعه این مقاله می تونه کمکت کنه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2
Construction 4752 ارسال شده در 8 اسفند، 2014 سلام سایت پلان ویلا مسکونی همراه با تحلیل سایت -دیاگرام طراحی ویلا-برنامه فیزیکی را میخاستم لطفا در این زمینه اگر نمونه ای در دسترس دارید راهنمایی کنید 2
uzf 1982 ارسال شده در 8 اسفند، 2014 سلام سایت پلان ویلا مسکونی همراه با تحلیل سایت -دیاگرام طراحی ویلا-برنامه فیزیکی را میخاستم لطفا در این زمینه اگر نمونه ای در دسترس دارید راهنمایی کنید سلام به این لینکhttp://www.noandishaan.com/forums/thread129423.htmlو این لینک http://www.noandishaan.com/forums/thread3297-4.htmlیه سر بزن امیدوارم به دردت بخوره 3
ارسالهای توصیه شده