monire3000 32 ارسال شده در 20 بهمن، 2014 سلام دوستان من باید 2 تا مقاله بدم ولی چون اولین مقاله هام هستن اشنایی ندارم که چیکار کنم خواهشن کمکم کنید :babygirl: 2
Tamana73 28835 ارسال شده در 20 بهمن، 2014 سلام دوستان من باید 2 تا مقاله بدم ولی چون اولین مقاله هام هستن اشنایی ندارم که چیکار کنم خواهشن کمکم کنید :babygirl: موضوع مقاله چی باشه؟ 2
monire3000 32 ارسال شده در 21 بهمن، 2014 موضوع مقاله چی باشه؟ یکیش تبلور مفاهیم اسلامی در معماری معاصر اون یکیم بازنگری هویت معماری معاصر ایران مثلا 20 سال اخر 3
سامیار220 10919 ارسال شده در 21 بهمن، 2014 سلام دوستان من باید 2 تا مقاله بدم ولی چون اولین مقاله هام هستن اشنایی ندارم که چیکار کنم خواهشن کمکم کنید :babygirl: یکیش تبلور مفاهیم اسلامی در معماری معاصراون یکیم بازنگری هویت معماری معاصر ایران مثلا 20 سال اخر برای داشتن یک پیش زمینه از موضوعتون این تاپیک ها رو ببینید: هویت معماری معاصر ایران مفهوم هويت و معماري امروز در ايران 5
monire3000 32 ارسال شده در 21 بهمن، 2014 برای داشتن یک پیش زمینه از موضوعتون این تاپیک ها رو ببینید: هویت معماری معاصر ایران مفهوم هويت و معماري امروز در ايران مرسی از کمکتون میشه مقاله های بیشتری در این زمینه بهم معرفی کنید لطفا مقاله های معتبر یا کتاب که برای چند سال اخر باشه یعنی اطلاعاتش جدید باشه اون موضوع دومی هم بازنگری هویت معماری معاصر ایران مثلا مسکن 20 سال اخر :sorry: 4
.Apameh 25173 ارسال شده در 21 بهمن، 2014 مرسی از کمکتون میشه مقاله های بیشتری در این زمینه بهم معرفی کنید لطفا مقاله های معتبر یا کتاب که برای چند سال اخر باشه یعنی اطلاعاتش جدید باشه اون موضوع دومی هم بازنگری هویت معماری معاصر ایران مثلا مسکن 20 سال اخر :sorry: برای نوشتن مقاله تعداد بیشتری مقاله یا کتاب تحت عنوان پیشینه باید مطالعه کنین برای مطالعه مقاله ها تواین زمینه ها میتونی به سایت های زیر سر بزنین و کلمات کلیدی مقاله مورد نظرتون رو سرچ کنین برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [h=3] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/h] موفق باشین 5
سامیار220 10919 ارسال شده در 22 بهمن، 2014 کسی مستند از ساخت یک هتل نداره؟؟؟؟؟؟؟؟به جز برج العرب اینارو سرچ کن : مستند ساخت هتل بین الملل ترمپ شیکاگو هتل کازینو در سنگاپور 3
monire3000 32 ارسال شده در 22 بهمن، 2014 مرسی از راهنماییتون این سایت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام تعداد دانلوداش محدود ایا؟ 3
.Apameh 25173 ارسال شده در 22 بهمن، 2014 مرسی از راهنماییتون این سایت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام تعداد دانلوداش محدود ایا؟ بله... برای دانلود از این سایت باید اول عضو بشین بعد ایمیل فعال سازی براتون ارسال میشه... بعد میتونین دانلود کنین در هر ماه 30 تا مقاله میتونین از سایت نور دانلود کنین 3
monire3000 32 ارسال شده در 22 بهمن، 2014 بله... برای دانلود از این سایت باید اول عضو بشین بعد ایمیل فعال سازی براتون ارسال میشه... بعد میتونین دانلود کنین در هر ماه 30 تا مقاله میتونین از سایت نور دانلود کنین من عضو شدم 5 تا دانلو کردم الان دیگه دانلود نمی کنه بد یه نکته ی دیگم هست که email بهم نداده اصلا 4
atefehkhanom 2893 ارسال شده در 22 بهمن، 2014 میدونم سوالم مسخره است اما به شک افتادم میشه بگین تبعاد و اندازه واسه یه ساختما مصالح بنایی چطوری؟ ضخامت پی؟ فاصله ستون؟ 3
.Apameh 25173 ارسال شده در 22 بهمن، 2014 من عضو شدم 5 تا دانلو کردم الان دیگه دانلود نمی کنه بد یه نکته ی دیگم هست که email بهم نداده اصلا نمیدونم راستش من تا حالا با سه تا ایمیل رفتم ایمیل فعال سازی برام فرستادن بازم میگم اگه عضو بشین تو هر ماه 30تا میتونین مقاله دانلود کنین یه بار دیگه مراحل عضویت رو از اول پیش برین شاید درست بشه یا با ایمیل دیگه امتحان کنین 3
raha93 117 ارسال شده در 23 بهمن، 2014 مستند ساخت هتل بین الملل ترمپ شیکاگو هتل کازینو در سنگاپور ممنون میشم کسی این دو مورد بالا رو برای من به englishبنویسه ببینم تو سایتای خارجی پیداش میکنم 2
raha93 117 ارسال شده در 23 بهمن، 2014 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بچه ها مستندای این سایت رو کسی میتونه دانلود کنه میخوام ببینم مشکل از منه یا این سایته؟ 3
سامیار220 10919 ارسال شده در 23 بهمن، 2014 مستند ساخت هتل بین الملل ترمپ شیکاگوهتل کازینو در سنگاپور ممنون میشم کسی این دو مورد بالا رو برای من به englishبنویسه ببینم تو سایتای خارجی پیداش میکنم این کازینوی سنگاپوره: اینم هتل شیکاگوئه : بچه ها برای بررسی نمونه موردی باید چیا رو مشخص کنیم؟ اون مواردی که میخواین توی کار خودتون انجام بدین، مثل سیرکولاسیون، نما، سازه، زون بندی های عملکردی و ... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بچه ها مستندای این سایت رو کسی میتونه دانلود کنه میخوام ببینم مشکل از منه یا این سایته؟ نه دانلود نمیشن، لینکا پاک شده. 5
raha93 117 ارسال شده در 23 بهمن، 2014 مرسییییییییییییییییییییییییییییی اقا سامیاااااااااااااااااااار :hapydancsmil: 3
ارسال های توصیه شده