سامیار220 10919 ارسال شده در 19 دی، 2014 اقا سامیار عزیز خیلی ممنونم ولیفقط لینک 4 باز شد دوست عزیز از آی پی غیر از ایران استفاده کنید. 2
dream baran 24 ارسال شده در 19 دی، 2014 سلام دوستان در مورد معماری بایونیک مطلب میخواستم کسی در این مورد میدونه؟ 1
سامیار220 10919 ارسال شده در 19 دی، 2014 سلام دوستان در مورد معماری بایونیک مطلب میخواستم کسی در این مورد میدونه؟ سلام لینک زیر رو ببینید: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3
256reza 135 ارسال شده در 20 دی، 2014 از دوستان مطالعات راجع به فرودگاه خارجی کسی چیزی داره؟ که راجع بش زیاد کار شده باشه و به قول خودمون معروف باشه/ 4
.Apameh 25173 ارسال شده در 20 دی، 2014 از دوستان مطالعات راجع به فرودگاه خارجی کسی چیزی داره؟ که راجع بش زیاد کار شده باشه و به قول خودمون معروف باشه/ تو سایت زیر 1 کتاب تحت عنوان طرحی فرودگاه قرار داده شده میتونید دانلود کنید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام از اینجا هم میتونید یه معرفی کلی از فرودگاه های معروف رو پیدا کنید زیباترین فرودگاه های جهان سایت زیر هم 1 پاورپینت از فرودگاه لیون کالاتراوا گذاشته برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام به این دو سایت زیر هم سر بزنید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7
افروز ن 44 ارسال شده در 23 دی، 2014 سلام بچه ها نمونه پلان از خانه موسیقی میخواستم اگه کمکم کنید ممنون میشم
256reza 135 ارسال شده در 23 دی، 2014 دوستان اسکیسی با عنوان طراحی فضایی برای استقبال از مسافران فرودگاه که نما و برش _ پلان _ پرسپکتیو هم داشته باشه ؟ 2
simsim9372 292 ارسال شده در 24 دی، 2014 سلام بچه ها برای نمونه موردی هتل دنبال هتلای ایرانی ام هتلایی مثل درویش اترک یا الماس مشهد کسی پلان و ایناشو نداره؟؟؟؟؟؟؟؟/ معماراشون؟ کلا اطلاعاتشون؟ 2
memmar 6829 ارسال شده در 30 دی، 2014 سلام بچه ها برای نمونه موردی هتل دنبال هتلای ایرانی امهتلایی مثل درویش اترک یا الماس مشهد کسی پلان و ایناشو نداره؟؟؟؟؟؟؟؟/ معماراشون؟ کلا اطلاعاتشون؟ کتاب مجموع کتب عملکردهای معماری شاید توش باشه 2
memmar 6829 ارسال شده در 30 دی، 2014 سلام بچه هاکسی در مورد طراحی بازارچه اطلاعاتی داره؟ نمونه موردی/ریزفضا و... 2
256reza 135 ارسال شده در 31 دی، 2014 دوستان اسکیسی با عنوان طراحی فضایی برای استقبال از مسافران فرودگاه که نما و برش _ پلان _ پرسپکتیو هم داشته باشه ؟ دوستان کسی اسکیسی چیزی نداره؟ 2
memmar 6829 ارسال شده در 1 بهمن، 2014 دوستان کسی اسکیسی چیزی نداره؟ من ندارم مگر اینکه از روی عکس خودتون اسکیس بزنید 1
سامیار220 10919 ارسال شده در 1 بهمن، 2014 دوستان اسکیسی با عنوان طراحی فضایی برای استقبال از مسافران فرودگاه که نما و برش _ پلان _ پرسپکتیو هم داشته باشه ؟ دوستان کسی اسکیسی چیزی نداره؟ Athens International Airport Departure Lounge - Concept drawing for Kelowna International Airport S.W entrance - Concent drawing Kelowna International Airport. 4
mohadese1373 10 ارسال شده در 2 بهمن، 2014 سلام خسته نباشین پروژه مرمت ابنیه قلعه دختر فیروز اباد که پاور باشه کسی داره ایا؟ میشه لطف کنین میسی اگه هم نبود اطلاعاتش کافیه اخه گشتم نبود
256reza 135 ارسال شده در 2 بهمن، 2014 Athens International Airport Departure Lounge - Concept drawing for Kelowna International Airport S.W entrance - Concent drawing Kelowna International Airport. دوست عزیز ببخشید دوباره مزاحمتون شدم از این اسکیس ها پلان و مقطع هم دارید؟؟ 2
سامیار220 10919 ارسال شده در 3 بهمن، 2014 دوست عزیز ببخشید دوباره مزاحمتون شدم از این اسکیس ها پلان و مقطع هم دارید؟؟ نه متاسفانه. 2
eli.73 13 ارسال شده در 3 بهمن، 2014 سلام دوستان من به یکی از آثار فرهاد احمدی احتیاج فوری دارم که پلان و نما و برشش هم باشه کسی میتونه کمکم کنه؟ از صبح دارم میگردم اصلا پلان و نما از آثارش پیدا نمیکنم 2
ارسالهای توصیه شده