maryam*arch 1022 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ مرسی مهناز جونممممممممممممممممممممممم:w42::persiana__hat: 1 لینک به دیدگاه
sara_arch 2070 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ سلام. من میزان ضریب الاستیسیته و ضریب پواسون برای فولاد،بتن،چوب،لاستیک فشرده،سنگ،مس وشیشه می خواستم.(مربوط به درس مقاومت مصالح)خیلی خیلی فوریه!برای فردا می خوام.:icon_pf (34):تو تالار عمران نمی دونستم باید کجا بپرسم. لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ سلام.من میزان ضریب الاستیسیته و ضریب پواسون برای فولاد،بتن،چوب،لاستیک فشرده،سنگ،مس وشیشه می خواستم.(مربوط به درس مقاومت مصالح)خیلی خیلی فوریه!برای فردا می خوام.:icon_pf (34):تو تالار عمران نمی دونستم باید کجا بپرسم. جونم؟ بشه ها یاری کنید! 1 لینک به دیدگاه
Farnaz.Kh 22 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۰ سلام...من به دنبال یک سایت پلان مناسب برای طراحی یک پردیس سینمایی (ترجیحا در تبریز) هستم...ممنون می شم اگر کسی می تونه کمکم کنه 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۰ سلام دوست خوبم . من پلان پردیس سینمایی پارک ملت رو دارم. 2 لینک به دیدگاه
matin khaksar 58 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۰ سلام .میشه بگین طرح خانه های ویلایی از افرادی مثل استرلینگ رو از کجا میتونم پیدا کنم؟ لینک به دیدگاه
Farnaz.Kh 22 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۰ ممنون از لطفت دوست عزیز...من به سایت پلان واسه ی طراحی نیاز دارم...باز هم ممنون 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۰ ممنون از لطفت دوست عزیز...من به سایت پلان واسه ی طراحی نیاز دارم...باز هم ممنون آخ ببخشید من فقط پلانش رو دیدم فاطمه شاید بتونه کمک کنه بهش می گم لینک به دیدگاه
parikoochooloo 10748 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۰ سلام بچه ها. من عکس از شیت هایی که مربوط به نقد و بررسی آثار معماران هست رو می خوام که ازشون ایده بگیرم. . . . . . کسی عکس از داستان های تصویری هم داره؟! استاد بهمون گفته یه داستان روی شیت به تصویر بکشیم بدون هیچ نوشته ای! 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ سلام بچه ها. من عکس از شیت هایی که مربوط به نقد و بررسی آثار معماران هست رو می خوام که ازشون ایده بگیرم. . . . . . کسی عکس از داستان های تصویری هم داره؟! استاد بهمون گفته یه داستان روی شیت به تصویر بکشیم بدون هیچ نوشته ای! برای نقد شیت ببین این سایت به دردت می خوره؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام داستان مصور رو نمی دونم لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۰ مهناز جون در مورد سبک " گروتسک " در آثار و بناهای معماری چیزی داری؟؟ یا معمارانی که با این سبک کار کردن . :flowerysmile: 1 لینک به دیدگاه
sepideghorbani 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ سلام می خواستم بدونم من شرح خدمات طرح های منطقه ای رو از چه سایت یا کتابی میتونم پیدا کنم؟sepideghorbani69@yahoo.com لینک به دیدگاه
jentleman_arch 284 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ سلام دوستان راجبه معماری مدرسه پزشکی یا دانشکده پزشکی پلانی عکسی توضیحاتی دارید ؟ 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ مهناز جون در مورد سبک " گروتسک " در آثار و بناهای معماری چیزی داری؟؟ یا معمارانی که با این سبک کار کردن . :flowerysmile: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ سلام دوستان راجبه معماری مدرسه پزشکی یا دانشکده پزشکی پلانی عکسی توضیحاتی دارید ؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
parikoochooloo 10748 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ نیاز به نقد و بررسی یه دانشکده دارم 1 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۰ :w66: خوش اومدین :w36: امیدوارم حالتون خوب خوب باشهمن که خوبم:imoksmiley: حتما فک کردین فهرست بها رو گذاشتم واسه دانلود :persiana__hahaha: :icon_pf (34): اما نه می خواستم ببینم شما دارینش بدین به منفوش ندین:w00:مرسی:w73: 1 لینک به دیدگاه
won-a-pa-lei 145 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ سلام دوستان. من یه سری عکس از کیوسک های مطبوعاتی لازم دارم. باید مکانی برای فروس روزنامه تو دانشگاه طراحی کنم.میخوام چندتا عکس ببینم و راجع بهش بخونم.اگه کسی کمکم کنه ممنون میشم:) 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ سلام دوستان.من یه سری عکس از کیوسک های مطبوعاتی لازم دارم. باید مکانی برای فروس روزنامه تو دانشگاه طراحی کنم.میخوام چندتا عکس ببینم و راجع بهش بخونم.اگه کسی کمکم کنه ممنون میشم:) امیدوارم اینا به دردت بخوره: اگر می خوای سرچ کنی اینا رو سرچ کن: information kiosk newspaper kiosk 4 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ سلااااام سلاااام؛:62izy85: یه سوال داشتم؛ این ترم راجع به نمایشگاه شانگهای 2010 ؛باید سمینار بدیم , در مورد غرفه ها کلی مطلب گیر آوردم, اما راجع به تاریخچه برگزاری اینجور نمایشگا ها و نظرات معمارای دیگه راجع به این نمایشگا ها چیزی پیدا نمیکنم؛ :icon_gol:اگه میشه کمکم کنید ؛ مثلا چه کلماتی رو تو سرچ بزنم؟؟؟ ؛ هرچی میزنم فقط غرفه ها رو میده:icon_gol: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده