maryam*arch 1022 ارسال شده در 4 تیر، 2011 مرسی مهناز جونممممممممممممممممممممممم:w42::persiana__hat: 1
sara_arch 2070 ارسال شده در 4 تیر، 2011 سلام. من میزان ضریب الاستیسیته و ضریب پواسون برای فولاد،بتن،چوب،لاستیک فشرده،سنگ،مس وشیشه می خواستم.(مربوط به درس مقاومت مصالح)خیلی خیلی فوریه!برای فردا می خوام.:icon_pf (34):تو تالار عمران نمی دونستم باید کجا بپرسم.
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 4 تیر، 2011 سلام.من میزان ضریب الاستیسیته و ضریب پواسون برای فولاد،بتن،چوب،لاستیک فشرده،سنگ،مس وشیشه می خواستم.(مربوط به درس مقاومت مصالح)خیلی خیلی فوریه!برای فردا می خوام.:icon_pf (34):تو تالار عمران نمی دونستم باید کجا بپرسم. جونم؟ بشه ها یاری کنید! 1
Farnaz.Kh 22 ارسال شده در 9 تیر، 2011 سلام...من به دنبال یک سایت پلان مناسب برای طراحی یک پردیس سینمایی (ترجیحا در تبریز) هستم...ممنون می شم اگر کسی می تونه کمکم کنه 2
matin khaksar 58 ارسال شده در 9 تیر، 2011 سلام .میشه بگین طرح خانه های ویلایی از افرادی مثل استرلینگ رو از کجا میتونم پیدا کنم؟
Farnaz.Kh 22 ارسال شده در 9 تیر، 2011 ممنون از لطفت دوست عزیز...من به سایت پلان واسه ی طراحی نیاز دارم...باز هم ممنون 1
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 9 تیر، 2011 ممنون از لطفت دوست عزیز...من به سایت پلان واسه ی طراحی نیاز دارم...باز هم ممنون آخ ببخشید من فقط پلانش رو دیدم فاطمه شاید بتونه کمک کنه بهش می گم
parikoochooloo 10748 ارسال شده در 11 تیر، 2011 سلام بچه ها. من عکس از شیت هایی که مربوط به نقد و بررسی آثار معماران هست رو می خوام که ازشون ایده بگیرم. . . . . . کسی عکس از داستان های تصویری هم داره؟! استاد بهمون گفته یه داستان روی شیت به تصویر بکشیم بدون هیچ نوشته ای! 1
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 13 تیر، 2011 سلام بچه ها. من عکس از شیت هایی که مربوط به نقد و بررسی آثار معماران هست رو می خوام که ازشون ایده بگیرم. . . . . . کسی عکس از داستان های تصویری هم داره؟! استاد بهمون گفته یه داستان روی شیت به تصویر بکشیم بدون هیچ نوشته ای! برای نقد شیت ببین این سایت به دردت می خوره؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام داستان مصور رو نمی دونم
سـارا 20071 ارسال شده در 14 تیر، 2011 مهناز جون در مورد سبک " گروتسک " در آثار و بناهای معماری چیزی داری؟؟ یا معمارانی که با این سبک کار کردن . :flowerysmile: 1
sepideghorbani 13 ارسال شده در 15 تیر، 2011 سلام می خواستم بدونم من شرح خدمات طرح های منطقه ای رو از چه سایت یا کتابی میتونم پیدا کنم؟sepideghorbani69@yahoo.com
jentleman_arch 284 ارسال شده در 16 تیر، 2011 سلام دوستان راجبه معماری مدرسه پزشکی یا دانشکده پزشکی پلانی عکسی توضیحاتی دارید ؟ 1
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 16 تیر، 2011 مهناز جون در مورد سبک " گروتسک " در آثار و بناهای معماری چیزی داری؟؟ یا معمارانی که با این سبک کار کردن . :flowerysmile: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 16 تیر، 2011 سلام دوستان راجبه معماری مدرسه پزشکی یا دانشکده پزشکی پلانی عکسی توضیحاتی دارید ؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2
lady architect 5358 ارسال شده در 19 تیر، 2011 :w66: خوش اومدین :w36: امیدوارم حالتون خوب خوب باشهمن که خوبم:imoksmiley: حتما فک کردین فهرست بها رو گذاشتم واسه دانلود :persiana__hahaha: :icon_pf (34): اما نه می خواستم ببینم شما دارینش بدین به منفوش ندین:w00:مرسی:w73: 1
won-a-pa-lei 145 ارسال شده در 20 تیر، 2011 سلام دوستان. من یه سری عکس از کیوسک های مطبوعاتی لازم دارم. باید مکانی برای فروس روزنامه تو دانشگاه طراحی کنم.میخوام چندتا عکس ببینم و راجع بهش بخونم.اگه کسی کمکم کنه ممنون میشم:) 2
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 20 تیر، 2011 سلام دوستان.من یه سری عکس از کیوسک های مطبوعاتی لازم دارم. باید مکانی برای فروس روزنامه تو دانشگاه طراحی کنم.میخوام چندتا عکس ببینم و راجع بهش بخونم.اگه کسی کمکم کنه ممنون میشم:) امیدوارم اینا به دردت بخوره: اگر می خوای سرچ کنی اینا رو سرچ کن: information kiosk newspaper kiosk 4
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 20 تیر، 2011 سلااااام سلاااام؛:62izy85: یه سوال داشتم؛ این ترم راجع به نمایشگاه شانگهای 2010 ؛باید سمینار بدیم , در مورد غرفه ها کلی مطلب گیر آوردم, اما راجع به تاریخچه برگزاری اینجور نمایشگا ها و نظرات معمارای دیگه راجع به این نمایشگا ها چیزی پیدا نمیکنم؛ :icon_gol:اگه میشه کمکم کنید ؛ مثلا چه کلماتی رو تو سرچ بزنم؟؟؟ ؛ هرچی میزنم فقط غرفه ها رو میده:icon_gol:
ارسال های توصیه شده