lady architect 5360 ارسال شده در 27 تیر، 2011 من پلان دوبلکس دواحده میخوام زیر بناشم 200 متر به بالا باشه تا 300:ws21: 1
.MohammadReza. 19850 ارسال شده در 27 تیر، 2011 برات میگردم پیداش کردم میزارم همین جا مرسی شادی جون:wubpink: به عنوان مثال اگر اندازه زاویه ای 37 گراد و 2 دسی گراد و 8 میلی گرا باشد می نویسیم:ببین اون عددت چه جوریه فک کنم اشتباه بوده یه پروژه دارم برا این هفته یه جدول باید کامل کنم:icon_pf (34): یه ستونش نوشته مثلا 294 g و 90 cc اینو باید به درجه تبدیل کنم :w821: 1
mina asal 10 ارسال شده در 28 تیر، 2011 سلام یه اسلاید زمین شناسی از بخش آب در خشکی میخواستم میتونید کمکم کنید؟
!ala مهمان ارسال شده در 29 تیر، 2011 سلام کسی میتونه بگه واسه یه سالن سینمای 200 نفره به چند متر فضا نیاز داریم؟؟؟ این استانداردها و ضوابط طراحي سينما مصوب سازمان مديريت و برنامه ريزی كشور خوندم ولی هیشی نفهمیدم
tasha 14 ارسال شده در 2 مرداد، 2011 سلام برای درس معماری اسلامی موضوع تحقیق من کبوتر خانه هست و استاد چند تا رفرنس می خواد هر چی می گردم نمی تونم رفرنس پیدا کنم به جز سفر نامه شاردن می خواستم بدونم شما رفرنس چیزی می تونید معرفی کنید تا من برم تهیه کنم؟؟ 1
sara_arch 2070 ارسال شده در 6 مرداد، 2011 سلام.کسی پلان عمارت باغ ارم شیراز رو نداره؟:flowerysmile: 1
lady architect 5360 ارسال شده در 7 مرداد، 2011 چندتاپلان ویلابانما وبرش می خواستم:icon_pf (44): برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام میتونی یه چیزایی پیدا کنی 2
lady architect 5360 ارسال شده در 7 مرداد، 2011 سلام کسی میتونه بگه واسه یه سالن سینمای 200 نفره به چند متر فضا نیاز داریم؟؟؟ این استانداردها و ضوابط طراحي سينما مصوب سازمان مديريت و برنامه ريزی كشور خوندم ولی هیشی نفهمیدم جواب شما رو هم تو پیغام خصوصی دادم 2
lady architect 5360 ارسال شده در 7 مرداد، 2011 سلام.کسی پلان عمارت باغ ارم شیراز رو نداره؟:flowerysmile: http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=50746 اول جستجو کنید اگه به نتیجه نرسیدید سوال کنید 2
fereshtehmb_1988 17 ارسال شده در 7 مرداد، 2011 salam mishe begid chejoori file cad ro varede archicad konam jori ke meghiasesh beham narize?lotfan joz be joz marahelesh ro baram begid mamnoon misham 1
lady architect 5360 ارسال شده در 7 مرداد، 2011 سلام برای درس معماری اسلامی موضوع تحقیق من کبوتر خانه هست و استاد چند تا رفرنس می خواد هر چی می گردم نمی تونم رفرنس پیدا کنم به جز سفر نامه شاردن می خواستم بدونم شما رفرنس چیزی می تونید معرفی کنید تا من برم تهیه کنم؟؟ • سفرنامه ابن بطوطه، ترجمه محمدعلي موحد، جلد اول، تهران ۱۳۵۹، بنگاه ترجمه و نشر كتاب • لطف الله هنرفر، اصفهان در دوره جانشينان تيمور، تهران ۱۳۵۵، انتشارات مجله هنر و مردم • عباس بهشتيان، بخشي از گنجينه آثار ملي، اصفهان ۱۳۴۲، بي ناشر. • مرتضي فرهادي، ايران زمين، شماره چهار و پنج، تابستان ۷۲- معاونت سياحتي و زيارتي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي 4
sara_arch 2070 ارسال شده در 7 مرداد، 2011 http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=50746اول جستجو کنید اگه به نتیجه نرسیدید سوال کنید دوست عزیزم.جست جو کرده بودم.این قسمت رو هم خونده بودم.اما من پلان عمارت اصلی باغ رو می خوام که این جا نیست.:w72: 1
lady architect 5360 ارسال شده در 7 مرداد، 2011 دوست عزیزم.جست جو کرده بودم.این قسمت رو هم خونده بودم.اما من پلان عمارت اصلی باغ رو می خوام که این جا نیست.:w72: برات میگردم اما اگه تو اینترنت نباشه باید بری میراث فرهنگی شیراز:icon_pf (44): 3
tasha 14 ارسال شده در 11 مرداد، 2011 سلام برای یخچال و آب انبار کسی میتونه کتاب معرفی برام ممنون میشم:d:w410::ws21: 1
::: شیـــما ::: 6955 ارسال شده در 11 مرداد، 2011 جایی سراغ دارین پروژه ترسیم فنی کار کنن 3 روزه ! هم اکنون نیازمند یازی سبزتان استم
ارسالهای توصیه شده