from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ سلام سلام ... من نیاز فوری به چند تا نمونه مشابه خانه توریست دارم.... ممنون میشم کمک کنید.... 1 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ کیمیای شفا بخش....!!!! جونه من خاصه!!! :ws28: 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ سلام سلام ...من نیاز فوری به چند تا نمونه مشابه خانه توریست دارم.... ممنون میشم کمک کنید.... ببین این به دردت می خوره؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
behroz2010 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ من باید ماکت درست کنم لطفا کمکم کنید 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ سلام واسه درس انسان طبیعت معماری ، موضوع پروژم ، فرهنگ و معماری هستش، کسی منبعی ، مطلبی ، چیزی نداره ؟ باید حداقل 50 صفحه بشه, من خودم فقط تا حالا 10 صفحشو آماده کردم:banel_smiley_52: لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ سلام واسه درس انسان طبیعت معماری ، موضوع پروژم ، فرهنگ و معماری هستش، کسی منبعی ، مطلبی ، چیزی نداره ؟ باید حداقل 50 صفحه بشه, من خودم فقط تا حالا 10 صفحشو آماده کردم:banel_smiley_52: ادبیات و معماری به دردت می خوره؟ 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ ادبیات و معماری به دردت می خوره؟ کتابه؟؟؟؟؟از کیه؟ لینک به دیدگاه
vorojak_error 478 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۸۹ سلاااامبرای بیمارستانی که برا طرح طراحی کردم اسم میخوام میشه نظراتونو بگین؟ با اینکه نیت کرده بودم فقط تو این سایت ناظر باشم اما دلم طاقت نیورد اینجا فقط یه عده ای به یه عده دیگه کمک میکنن بقیه هم به اصطلاح : هوتوتو ماله ما اسمشو گذاشتن سلامت خانه ی ابن سینا 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۸۹ کتابه؟؟؟؟؟از کیه؟ اینو ببین: ادبیات و معماری 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۸۹ من باید ماکت درست کنم لطفا کمکم کنید آخه ماکت چی؟ یه کم توضیح بده 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۸۹ سلام واسه درس انسان طبیعت معماری ، موضوع پروژم ، فرهنگ و معماری هستش، کسی منبعی ، مطلبی ، چیزی نداره ؟ باید حداقل 50 صفحه بشه, من خودم فقط تا حالا 10 صفحشو آماده کردم:banel_smiley_52: :pichak29: لینک به دیدگاه
moama 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۸۹ salam man memari khondam va mikham pelan yek madrasaro tari konam vali estandardasho nadaram mishe ba man komak konid? 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۸۹ salam man memari khondam va mikham pelan yek madrasaro tari konam vali estandardasho nadaram mishe ba man komak konid? سلام. 1- لطفا" فارسی تایپ کنید. 2- امیدوارم این لینک مفید باشه http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=37308&highlight=%D8%B6%D9%88%D8%A7%D8%A8%D8%B7+%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AD%DB%8C+%D9%85%D8%AF%D8%B1%D8%B3%D9%87 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۸۹ :pichak29: من که اون تاپیک ادبیات و معماری رو دادم...کافی نیست؟ 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۸۹ من که اون تاپیک ادبیات و معماری رو دادم...کافی نیست؟ نه کافی نیست ؛مطالبم تا حالا 30 صفحه شده لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۸۹ نه کافی نیست ؛مطالبم تا حالا 30 صفحه شده فکر کنیم اینم یه 10-15 صفحه ای بشه: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۸۹ فکر کنیم اینم یه 10-15 صفحه ای بشه:http://www.cafedexign.com/showthread.php?t=1642 خیلی ممنون ، اینو گرفته بودم کل سایتو گشتم:smiley-gen165: ؛ دیگه باید سراغ کتابا برم لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۸۹ سلام دوستان گلم!من دارم یه پوستر خیلی بزرگ طراحی می کنم که توش یه مسیر گردشگری شامل چند تا بنای تاریخی رو نشون می دم.درست نمی دونم برای پوسترش باید چی کار کنم.نیاز به عکس پوستر معماری این جوری که معرفی بنا باشه یا هر عکسی که بتونه کمک کنه دارم.حتی مطلب که به طراحیش کمک کنه دارم.ممنون می شم کمکم کنید چون وقتم خیلی کمه! سارا جان برات تو گوگل خیلی سرچ کردم چیزی که به دردت بخوره خوب پیدا نکردم اما باز هم سعیم رو میکنم :rose: 2 لینک به دیدگاه
friend_architect 32 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۸۹ سلام دوستان من امتحان ایستایی دارم و خیلی هم میترسم از این درس میخوام از روی کتاب بیرجانسون بخونم ولی مسایلش خیلی سختن کسی میدونه حل المسایل داره یا نه اونم ویرایش سومش؟؟؟ اینجا یه جایی دیدم حل المسایل کتاب بیرجانسون ولی دان نمیشه ترو خدا کمکم کنید اینم لینکش:http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=29184 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۸۹ سلام دوستان من امتحان ایستایی دارم و خیلی هم میترسم از این درس میخوام از روی کتاب بیرجانسون بخونم ولی مسایلش خیلی سختن کسی میدونه حل المسایل داره یا نه اونم ویرایش سومش؟؟؟ اینجا یه جایی دیدم حل المسایل کتاب بیرجانسون ولی دان نمیشه ترو خدا کمکم کنید اینم لینکش:http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=29184 عزیزم لینکش رو درست کردم. می تونی دانلود کنی 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده