پری90 135 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ من اگه بودم،ونسان ونگوگ رو انتخاب میکردم، چون که طرح ها و نقاشیاش مواج و مارپیچ بوده ،میتونه تو طراحی المان هم از این حالتا استفاده بشه خب چطوری میکشیدیش؟ کاش توی نقاشی کامپوترتون برام ی راهنمایی میکشدیدن..... خواهش میکنم یا همون پوترو یا همین ک خودتون میگین.....فرقی نمیکنه 2 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ سلام پلان های کتابخانه شهر هاگ طراح ریچارد میر می خوام البته بزرگ باشه یا اجزا مشخص شده باشه ممنون میشم کمک کنید 1 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ سلام دوستان موضوع پایان نامم خانه کودک میخواستم بدونم کسی مطالبی در این مورد داره مثل ریز فضا و برنامه فیزیکی و ........... 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ سلام دوستان موضوع پایان نامم خانه کودک میخواستم بدونم کسی مطالبی در این مورد داره مثل ریز فضا و برنامه فیزیکی و ........... این یه رساله هست. امیدوارم مفید باشه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ سلامپلان های کتابخانه شهر هاگ طراح ریچارد میر می خوام البته بزرگ باشه یا اجزا مشخص شده باشه ممنون میشم کمک کنید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
dokhtar.irooni 379 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ بچه ها کسی پلان خانه قوام الدوله رو داره؟؟ تا شب میخوامش 1 لینک به دیدگاه
keyvanmohammad 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ سلام میشه یه لطفی به من بکنید... یه پروژه در باره برج یا برج باغ نیاز دارم از کجا میتونم دانلودش کنم... 1 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مرسی اما این اون نیست 1 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ سلام میشه یه لطفی به من بکنید...یه پروژه در باره برج یا برج باغ نیاز دارم از کجا میتونم دانلودش کنم... مثلا چه برجی؟ این به دردت میخوره؟ http://www.noandishaan.com/forums/thread102074.html اینم برج میلاده http://www.noandishaan.com/forums/thread8696.html 1 لینک به دیدگاه
بهنگار 61 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ دوستای مهربونم سلام موضوع مقاله من درباره تاریخچه سازه های گنبدی sky domes هست کسی میتونه بهم کمک کنه؟ کسی چیزی درباره سازه های گنبدی یا سازه های فضاکار یا تاریخچش داره؟ یه دنیا ممنون میشم کمکم کنیییییییییییییییییید لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ مرسی اما این اون نیست متاسفانه منم چیز دیگه ای پیدا نکردم 1 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ دوستای مهربونم سلامموضوع مقاله من درباره تاریخچه سازه های گنبدی sky domes هست کسی میتونه بهم کمک کنه؟ کسی چیزی درباره سازه های گنبدی یا سازه های فضاکار یا تاریخچش داره؟ یه دنیا ممنون میشم کمکم کنیییییییییییییییییید سلام دوستی امیدوارم کمکت کنه http://www.noandishaan.com/forums/thread102000.html http://www.noandishaan.com/forums/thread101998.html 1 لینک به دیدگاه
han-van 32 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ سلااااااااااااااام بچه ها، مطلبي در مورد بانك و نمونه و استاندارداش نداريييييييييييييييد؟؟؟؟[/QUOT سلام بچه ها، تاحالا كسي سايت din.de رفته؟ براي گرفتن استاندارد ريزفضاهاي طراحي بانك بايد پولي پرداخت شه؟؟؟ يعني سايت ديگه اي نيست كه اين اطلاعات رو داشته ياشه؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ سلام دوستان از بچه های انجمن کسی هست که دیتلش در حد لالیگا باشه؟ بسیار فوتی و فوری 1 لینک به دیدگاه
mohsen memar 514 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ دورود بر همگی ... دوستان از شما کسی مطالب و نقشه های رستوران بین راهی نداره؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ دوستانی که اینجا پست میدن؛تو پست اول این تاپیک راهنمایی هایی شده برای اینکه راحت تر مطلبتون رو پیدا کنید؛ لطفا قبل ارسال پست؛ پست اول همین تاپیک رو بخونید دوستای مهربونم سلامموضوع مقاله من درباره تاریخچه سازه های گنبدی sky domes هست کسی میتونه بهم کمک کنه؟ کسی چیزی درباره سازه های گنبدی یا سازه های فضاکار یا تاریخچش داره؟ یه دنیا ممنون میشم کمکم کنیییییییییییییییییید سلام دوست عزیز؛ یه تعداد تاپیک مربوط به درخواستتون رو پیدا کردم؛ امیدوارم به دردت بخوره : [h=1]سازه های فضایی ( فضاکار) و بانک تصویری سازه های فضاکار[/h][h=1]سازه ی فضاکار چیست؟[/h][h=1]سازه های فضایی[/h][h=1][/h] لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ سلام دوستان موضوع پایان نامم خانه کودک میخواستم بدونم کسی مطالبی در این مورد داره مثل ریز فضا و برنامه فیزیکی و ........... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ دوستانی که اینجا پست میدن؛تو پست اول این تاپیک راهنمایی هایی شده برای اینکه راحت تر مطلبتون رو پیدا کنید؛ لطفا قبل ارسال پست؛ پست اول همین تاپیک رو بخونید با اجازه ی ونوسی....... لطفا دوستان عزیز پستای قبلم بخونن چون بعضی درخواستا واقعا تکراریه 1 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۲ سلام دوستاناز بچه های انجمن کسی هست که دیتلش در حد لالیگا باشه؟ بسیار فوتی و فوری سلام دوستی، در حد لالیگا که نه ولی بدک نیست، مشکلت چیه؟ 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۲ سلام دوستان کسی ریز فضاهای موزه صنایع دستی رو داره؟؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده