* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 8 تیر، 2013 مقاله ایی درزمینه سازه درمعماری ازسایت های معتبرمثل isi محبوبه جان؛ برای دریافت مقالات معتبر به بخش زیر برید : [h=2]دانلود مقالات علمی رایگان[/h] بعد درخواستتون رو در قسمت مربوط به خودش بپرسید
ShaMoh 3003 ارسال شده در 8 تیر، 2013 سلام دوستان پروژه ی مرمت ما بازار وکیل شیرازه . اگر کسی کارکرده ممنون میشم از کمکم کنه . البته بازار وکیل به دو قسمت و 6 سرا تقسیم میشه : بازار شمالی : سرای روغنی سرای احمدی سرای گمرک بازار جنوبی : سرای فیل سرای مشیر سرای آقا باباجان که در کل پروژه ی یکی از سراها کفایت میکنه ( و اگر هم سرای فیل باشه که چه بهتر ) 5
3li 14 ارسال شده در 8 تیر، 2013 sallam ebrahim khan khob hasid sallar sharmande mozahem mishama mikhasam bebinam file word mozoee کامپوزیت های پلیمری و نانو کامپوزیت ها ro ham darid sallar va age zahmat nabashe baraye man ersal konid lotf bozorgi mikonid allosh_8423@yahoo.com:icon_gol: ba tashakkor ali sarabi 3
noorano2001 1312 ارسال شده در 9 تیر، 2013 دوستان صفحه 63 از نشریه آبادی شماره 42(شماره هفت دوره جدید)..بهار1383 رو فوری لازم دارم....دسترسی به کتابخونه و ... هم ندارم. ممنون میشم اگه کمکم کنین. 2
moein.s 18985 ارسال شده در 9 تیر، 2013 سلامون علیکم.... آقو ما نیازمند مطالعاتی از شهر شیرازیم...یکم در مورد خودش...یکم در مورد اقلیمش.... واسه پروپزال رفیق بیچاره مون می خواهیم.... شیرازی هامون یا دوستای دیگمون اگه دارن لطف کنن بر سر منِ پُر موی در اختیار بزارن...ایشالله عروسی شون جبران می کنم 3
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 9 تیر، 2013 سلامون علیکم.... آقو ما نیازمند مطالعاتی از شهر شیرازیم...یکم در مورد خودش...یکم در مورد اقلیمش.... واسه پروپزال رفیق بیچاره مون می خواهیم.... شیرازی هامون یا دوستای دیگمون اگه دارن لطف کنن بر سر منِ پُر موی در اختیار بزارن...ایشالله عروسی شون جبران می کنم سلام معین جان بفرمایید : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام امیدورام مفید واقع بشه 6
moein.s 18985 ارسال شده در 9 تیر، 2013 سلام معین جان بفرمایید : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام امیدورام مفید واقع بشه بعععله خانوم...از سرم و از سرش زیادیه.....یک پروپزال می خواد ببنده...شاخ غول که نمی خواد بشکنه... دیگه کارت عروسی لطف کنین بفرستین..تا ما عروسی تون جبران کنیم.... پ.ن:ممنون از این سریع الجواب بودنتون... 2
noorano2001 1312 ارسال شده در 9 تیر، 2013 دوستان صفحه 63 از نشریه آبادی شماره 42(شماره هفت دوره جدید)..بهار1383 رو فوری لازم دارم....دسترسی به کتابخونه و ... هم ندارم. ممنون میشم اگه کمکم کنین. 4
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 9 تیر، 2013 بعععله خانوم...از سرم و از سرش زیادیه.....یک پروپزال می خواد ببنده...شاخ غول که نمی خواد بشکنه... دیگه کارت عروسی لطف کنین بفرستین..تا ما عروسی تون جبران کنیم.... پ.ن:ممنون از این سریع الجواب بودنتون... انشالله موفق باشن کارت عروسی هم به موقع اش چشم خواهش میکنم 4
memmar 6829 ارسال شده در 9 تیر، 2013 دوستان صفحه 63 از نشریه آبادی شماره 42(شماره هفت دوره جدید)..بهار1383 رو فوری لازم دارم....دسترسی به کتابخونه و ... هم ندارم.ممنون میشم اگه کمکم کنین. سلام.....این یعنی؟ http://www.noandishaan.com/forums/thread66199-4.html 4
noorano2001 1312 ارسال شده در 9 تیر، 2013 سلام.....این یعنی؟ http://www.noandishaan.com/forums/thread66199-4.html سلام. معمار بزرگوار فهرست مطالب رو نمی خوام!!!!!!!!!!! فهرستش تو سایت خود مجله آبادی هم هست صفحه 63 از شماره 42 رو می خوام. 5
memmar 6829 ارسال شده در 9 تیر، 2013 سلام.معمار بزرگوار فهرست مطالب رو نمی خوام!!!!!!!!!!! فهرستش تو سایت خود مجله آبادی هم هست صفحه 63 از شماره 42 رو می خوام. آها درجال سرچم الان 4
faezeh mzk 19231 ارسال شده در 9 تیر، 2013 دوستان صفحه 63 از نشریه آبادی شماره 42(شماره هفت دوره جدید)..بهار1383 رو فوری لازم دارم....دسترسی به کتابخونه و ... هم ندارم.ممنون میشم اگه کمکم کنین. متاسفانه من خودم هم ي شمارشو ميخواستم پيدا نكردم. بازم توي تالار شهرسازي يه تاپيك از اين مجله هست ي سري اونجا بزن ممكنه بچه هاي شهرسازي هم بتونن كمكت كنن 7
*pedram* 21266 ارسال شده در 10 تیر، 2013 سلام. من برای درس تنظیم شرایطم باید یه پروژه ای در ارتباط با انرژی های نو تحویل بدم مثل خورشیدی و بام سبز و این حرفا. کسی چیزی نداره؟ منظورم مقاله های اینترنتی نیستا چون خودم سرچ کردم و یه چیزایی دارم گفتم شاید کسی پروژه ای داشته باشه که خودش کار کرده.... 4
Mina Yousefi 24162 ارسال شده در 10 تیر، 2013 سلام.من برای درس تنظیم شرایطم باید یه پروژه ای در ارتباط با انرژی های نو تحویل بدم مثل خورشیدی و بام سبز و این حرفا. کسی چیزی نداره؟ منظورم مقاله های اینترنتی نیستا چون خودم سرچ کردم و یه چیزایی دارم گفتم شاید کسی پروژه ای داشته باشه که خودش کار کرده.... سلام دوست عزیز یه سر به اینجا بزن http://www.noandishaan.com/forums/thread93961.html 4
kimia 4172 ارسال شده در 10 تیر، 2013 سلام دوستان کسی داخل خود تهران شرکتی رو میشناسه که دیوارهای پیش ساخته گچی عرضه و نصب کنه؟ 2
zipaton 231 ارسال شده در 10 تیر، 2013 در مورد طراحی فضاهای مسکونی اگر فایل پاور پوینت یا ورد یا عکس دارید لطفا قرار بدید؟ ممنون 2
*Reyhaneh* 3812 ارسال شده در 11 تیر، 2013 سلام بچه ها کسی نمونه شیت بندی واسه درس برداشت از بنا های تاریخی نداره؟ 3
Ali.Akbar 9300 ارسال شده در 11 تیر، 2013 سلام دوستانکسی داخل خود تهران شرکتی رو میشناسه که دیوارهای پیش ساخته گچی عرضه و نصب کنه؟ شرکت کناف ایران دفتر اصلیش فکر میکنم توی تهران باشه. 2
ارسالهای توصیه شده