Ali.Akbar 9300 ارسال شده در 11 تیر، 2013 در مورد طراحی فضاهای مسکونی اگر فایل پاور پوینت یا ورد یا عکس دارید لطفا قرار بدید؟ممنون در این مورد معمولا اطلاعات زیاد هست هم در همین انجمن و هم در دوست عزیزمان گوگل :دی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام شاید به دردتان بخوره. 3
kimia 4172 ارسال شده در 11 تیر، 2013 شرکت کناف ایران دفتر اصلیش فکر میکنم توی تهران باشه. شرکت کناف که پانل گچی تولید نمی کنه ؟ 2
Ali.Akbar 9300 ارسال شده در 11 تیر، 2013 شرکت کناف که پانل گچی تولید نمی کنه ؟ چرا دیگه. شرکت کناف پانل های گچی را به سازههای آلومنیومی مانند ( فولاد سرد ) پیچ میکنه. البته تولید اون پانلها هم فکر میکنم کار خودشون باشه چون در در کارگاهی که ما کار میکردیم فکر میکنم از تهران پانل ها را میاوردن و همچنین سازه ها. 3
memmar 6829 ارسال شده در 11 تیر، 2013 در مورد طراحی فضاهای مسکونی اگر فایل پاور پوینت یا ورد یا عکس دارید لطفا قرار بدید؟ممنون سلام... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سلام بچه ها کسی نمونه شیت بندی واسه درس برداشت از بنا های تاریخی نداره؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام امیدوارم به کارتون بیاد 5
پری90 135 ارسال شده در 13 تیر، 2013 سلام بچه ها.... میشه بگین چطوری میشه ی المان از شخصیت افراد و بزرگان کشید و بعد ساخت.... استاد گفته ی المان از چهره ی افراد بزرگ بکشین و با اشیا دور ریختنی بسازینش:ws52:
پری90 135 ارسال شده در 13 تیر، 2013 خواهش میکنم زود خبرم کنین اگه توی سایت چیزی هس..... تا امشب وق دارم ...فردا باید نشون استاد بدمش
memmar 6829 ارسال شده در 13 تیر، 2013 سلام بچه ها....میشه بگین چطوری میشه ی المان از شخصیت افراد و بزرگان کشید و بعد ساخت.... استاد گفته ی المان از چهره ی افراد بزرگ بکشین و با اشیا دور ریختنی بسازینش:ws52: سلام....روز به روز استادا عجیب تر از دیروز میشن.... فکر میکنم اول باید مشخص کنید که از کدوم شخصیت بعد ببینیدچه صفتی داره ویا چه کارس وکارایی داره طبق اون بسازید.... تاحالا ندیدم..اگه چیز دیگه کشفیدم بامثال میگم
پری90 135 ارسال شده در 13 تیر، 2013 سلام....روز به روز استادا عجیب تر از دیروز میشن.... فکر میکنم اول باید مشخص کنید که از کدوم شخصیت بعد ببینیدچه صفتی داره ویا چه کارس وکارایی داره طبق اون بسازید.... تاحالا ندیدم..اگه چیز دیگه کشفیدم بامثال میگم مشکل منم همینه ک نمیدونم کی رو انتخاب کنم؟ و چ خصوصیاتیش مهمه
memmar 6829 ارسال شده در 13 تیر، 2013 مشکل منم همینه ک نمیدونم کی رو انتخاب کنم؟و چ خصوصیاتیش مهمه ازمعمارا باید باشه؟؟؟؟؟؟؟؟
پری90 135 ارسال شده در 13 تیر، 2013 ازمعمارا باید باشه؟؟؟؟؟؟؟؟ نع .....هر کسی .یا هر شخصیت مهم ناریخی...هنر پیشه...جدید...قدیم....اهنگ ساز...هرچیزی میخواد باشه 2
پری90 135 ارسال شده در 13 تیر، 2013 من خودم توی این چن دقیقه پوارو رو انتخاب کردم.... سبیل داره عصا داره.... دسکش داره کلاه خاص..... با اینا چ کنم حالا؟:icon_pf (34)::icon_pf (34): 2
memmar 6829 ارسال شده در 13 تیر، 2013 من خودم توی این چن دقیقه پوارو رو انتخاب کردم....سبیل داره عصا داره.... دسکش داره کلاه خاص..... با اینا چ کنم حالا؟:icon_pf (34)::icon_pf (34): باحاله.......باید فکر کنیم یه طوری ربطش بدیم حالا به معماری 1
*Reyhaneh* 3812 ارسال شده در 13 تیر، 2013 من خودم توی این چن دقیقه پوارو رو انتخاب کردم....سبیل داره عصا داره.... دسکش داره کلاه خاص..... با اینا چ کنم حالا؟:icon_pf (34)::icon_pf (34): سلام دوست عزیز اتفاقا پوآرو خیلی پتانسیل واسه المان داره، مخصوصا سبیلش! به نظرم سبیلشو با متریال سیاه و سفید با کنتراس زیاد کار کنی ، چیز جالبی میتونه باشه! از عصایش میتونی کمک بگیری.
پری90 135 ارسال شده در 13 تیر، 2013 خب الان ی شکل برام طراحی کنین ...چون اصن نمیفهمم چطوری باید طرح اولیشو بکشم بعد بسازمش ممنون
*Reyhaneh* 3812 ارسال شده در 13 تیر، 2013 البته پوآرو چون زیاد کار شده هم خوبه هم بد! خوب که همه درکش میکنن بد تکراریٍ انیشتن چطوره؟
پری90 135 ارسال شده در 13 تیر، 2013 البته پوآرو چون زیاد کار شده هم خوبه هم بد!خوب که همه درکش میکنن بد تکراریٍ انیشتن چطوره؟ باید ی شخصیتی باشه ک نگاه ب کارم کنن بفهمن ک کیه دیگه؟:w02: خب انیشتین چی داره؟
*Reyhaneh* 3812 ارسال شده در 13 تیر، 2013 باید ی شخصیتی باشه ک نگاه ب کارم کنن بفهمن ک کیه دیگه؟:w02: خب انیشتین چی داره؟ خوب اگه تکراری بودنش مهم نیست پوارو خوبه به نظرم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام عکس دومی به نظرم می تونه بت ایده بده. عینکشو سبیلش... دوبعدی باید کار کنی یا سه بعدی؟
پری90 135 ارسال شده در 13 تیر، 2013 خوب اگه تکراری بودنش مهم نیست پوارو خوبه به نظرم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام عکس دومی به نظرم می تونه بت ایده بده. عینکشو سبیلش... دوبعدی باید کار کنی یا سه بعدی؟ عکس دومی باز نمیشه برام سه بعدی دیگه.....
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 13 تیر، 2013 سلام بچه ها....میشه بگین چطوری میشه ی المان از شخصیت افراد و بزرگان کشید و بعد ساخت.... استاد گفته ی المان از چهره ی افراد بزرگ بکشین و با اشیا دور ریختنی بسازینش:ws52: من اگه بودم،ونسان ونگوگ رو انتخاب میکردم، چون که طرح ها و نقاشیاش مواج و مارپیچ بوده ،میتونه تو طراحی المان هم از این حالتا استفاده بشه
ارسالهای توصیه شده