memmar 6829 ارسال شده در 6 تیر، 2013 سلام معمار . درخواست من از شما یه پروژه دانشکده و یه پروژه کتابخانه . دست شما درد نکنه که به ما کمک میکنید . سلام. دانشکده برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3
raha93 117 ارسال شده در 6 تیر، 2013 سلام فایل کد ترسیم پله های 3طرفه و 4 طرفه و 2 طرفه با ابعادشو لازم دارم ممنونم پیشاپیش 1
memare khob 32 ارسال شده در 6 تیر، 2013 شما خودت اهل گرگانی؟معمولا گنج نامه خانه های هر شهر رو بزرگترین کتابخانه اون شهر که تقریبا کتابخونه مادر محسوب میشه یا کتابخانه میراث فرهنگی اونجا داره، توی شهرهای دیگه گیر نمیاد(البته تهران ممکنه مال شهرهای دیگه رو پیدا کنی) بازم من برات میپرسم اگر چیزی پیدا کردم میذارم [h=2]سلام اگه اهل گرگان بودم می رفتم از میراث فرهنگی می گرفتم یا لااقل جندتا کروکی دستی می زدم خودم[/h] 1
آرانوس 6500 ارسال شده در 6 تیر، 2013 سلام سلام :hapydancsmil: رفتم شهرسازی سوالمو پرسیدم محمد گفت شماها شاید بهتر بدونین ضوابط پله فرار به صورت خلاصه چی هست ؟ 3
zahra22 19502 ارسال شده در 6 تیر، 2013 سلام سلام :hapydancsmil:رفتم شهرسازی سوالمو پرسیدم محمد گفت شماها شاید بهتر بدونین ضوابط پله فرار به صورت خلاصه چی هست ؟ [h=3]پله فرار چیست؟[/h] 3
memmar 6829 ارسال شده در 6 تیر، 2013 دوستان کسی پلان سینمای مدرن داره؟از ایده گرفته تا اجرا وممنون میشم کمکم کنید:girl_blush2: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1
memmar 6829 ارسال شده در 6 تیر، 2013 سلام فایل کد ترسیم پله های 3طرفه و 4 طرفه و 2 طرفه با ابعادشو لازم دارم ممنونم پیشاپیش پیدا نکردم.........ولی خب ابعاد واسه هرکاربری میشه گفت فرق داره...... 2
Moment 15229 ارسال شده در 6 تیر، 2013 سلام به بروبچ معماری یه سوال فنی دارم کسی اینجا با اکوتکت کار کرده؟ من میخوام اطلاعات اقلیمی شهر قزوین رو از meteonorm وارد اکوتکت کنم ولی نمیدونم باید فرمتش حتما wea باشه یا باbin هم میشه کار کرد هر کاری هم که کردم نتونستم لایسنس meteonorm رو پیدا کنم 4
Place.Maker 4554 ارسال شده در 6 تیر، 2013 سلام به بروبچ معمارییه سوال فنی دارم کسی اینجا با اکوتکت کار کرده؟ من میخوام اطلاعات اقلیمی شهر قزوین رو از meteonorm وارد اکوتکت کنم ولی نمیدونم باید فرمتش حتما wea باشه یا باbin هم میشه کار کرد هر کاری هم که کردم نتونستم لایسنس meteonorm رو پیدا کنم سلام جوزف زدی تو کار اقلیم قضیه چیه ؟ Ecotect که مجانیه نسخه دانشجوییش ... فکرکنم 3
Moment 15229 ارسال شده در 6 تیر، 2013 سلام جوزف زدی تو کار اقلیم قضیه چیه ؟ Ecotect که مجانیه نسخه دانشجوییش ... فکرکنم یه بخش از پایان ناممه...ecotect رو دارم و نصب کردم ولی باید داده اقلیمی شهر مورد نظر رو اول وارد کنم که مال قزوین رو با فرمتbin پیدا کردم که توی اکوتکت فراخوانی نمیشه 3
Place.Maker 4554 ارسال شده در 6 تیر، 2013 یه بخش از پایان ناممه...ecotect رو دارم و نصب کردم ولی باید داده اقلیمی شهر مورد نظر رو اول وارد کنم که مال قزوین رو با فرمتbin پیدا کردم که توی اکوتکت فراخوانی نمیشه خوب نمیتونی کانورت کنی ؟ xls یا cvs رو باید بخونه ... 3
Moment 15229 ارسال شده در 6 تیر، 2013 خوب نمیتونی کانورت کنی ؟ xls یا cvs رو باید بخونه ... مشکل اینجاست که نمیدونم دقیقا چی رو می خواد که خودم وارد کنم، منظورم اینه که دمای ساعتی روزانه سالانه چه میدونم ولی اگه فایل خودش باشه دیگه این کارا لازم نیست و مطمئن تره 1
faezeh mzk 19231 ارسال شده در 6 تیر، 2013 سلام فایل کد ترسیم پله های 3طرفه و 4 طرفه و 2 طرفه با ابعادشو لازم دارم ممنونم پیشاپیش خب ابعادش که بستگی به ارتفاع داره،توی پروژه های مختلف نمونه هاشو دارم فردا برات یکیش میکنم و میذارم 2
partow 25305 ارسال شده در 7 تیر، 2013 سلاممممم .:5c6ipag2mnshmsf5ju3 ممکنه به این دوستمون کمک کنید؟ m.toosi http://www.noandishaan.com/forums/thread40031-3.html باتشکر 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 7 تیر، 2013 کسی پلان و طرح ترمینال داره؟ به لینک های زیر برید : ترمینال [h=1]نمونه پلان ترمینال[/h] https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&ved=0CDAQFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.noandishaan.com%2Fforums%2Fthread99553.html&ei=SadhUZfxIcnbsga1_oCABA&usg=AFQjCNG5XRQeyZG65Eba_RRGofqp6Kwcbw&sig2=Dpj7sIcKy67wUHXghYG4QQ&bvm=bv.44770516,d.Yms https://www.google.com/search?sitesearch=noandishaan.com%2Fforums&q=%D8%AA%D8%B1%D9%85%DB%8C%D9%86%D8%A7%D9%84+%D9%85%D8%B9%D9%85%D8%A7%D8%B1%DB%8C&submit.x=-36&submit.y=-123&domains=noandishaan.com%2Fforums
raha93 117 ارسال شده در 7 تیر، 2013 خب ابعادش که بستگی به ارتفاع داره،توی پروژه های مختلف نمونه هاشو دارم فردا برات یکیش میکنم و میذارم مرسیـــــــــــــــــــــــــــــــــــی منتظرم..................... 1
faezeh mzk 19231 ارسال شده در 7 تیر، 2013 مرسیـــــــــــــــــــــــــــــــــــی منتظرم..................... خدمت شما برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6
amin_architect22 443 ارسال شده در 7 تیر، 2013 اینجا کسی پلانهای 8house از گروه big رو داره؟ فوری لازم دارم 4
ارسالهای توصیه شده