Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۳ سلام. یه پرسپکتیو از راهرو مدرسه ای و... میخوام که پیچیده باشه... لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۳ سلام.یه پرسپکتیو از راهرو مدرسه ای و... میخوام که پیچیده باشه... پیچیده یعنی منحنی باشه؟ 1 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۳ سلام دوستان. من واسه کارگاه و مصالح ساخت باید موزه هنرهای تزیینی فرانکفورت.(ریچارد میر) ماکتشو درست کنم.کسی ایا نقشهپلانشو داره؟ بنظرتون از چه متریالی استفاده کنم.؟؟؟ سلام از سری کتب عملکردی معماری، کتاب موزه ها، رو نگاه کنید اگر قصد دارید برش رو به صورت دستی انجام ندید مقواهای گرم بالا مناسب هستن، اگر هم به صورت دستی انجام میدید از فوم استفاده کنین لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۳ پیچیده یعنی منحنی باشه؟ هم از اون لحاظ هم اینکه چون مدرسه س یه چنتا در داشته باشه.... 1 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۳ هم از اون لحاظ هم اینکه چون مدرسه س یه چنتا در داشته باشه.... کلیتش یه همچین چیزی میشه میتونید سمت دیگه راهرو پنجره بزارید 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۳ کلیتش یه همچین چیزی میشه میتونید سمت دیگه راهرو پنجره بزارید مرسییییی دقیقا همینه یکی ام از روبرو همین دراکه شما تو عکس کشیدید باید بکشم که رو سقفش گیر کردم 2 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۳ مرسیییییدقیقا همینه یکی ام از روبرو همین دراکه شما تو عکس کشیدید باید بکشم که رو سقفش گیر کردم سقفش خط راست میشه دیگه، چون راهرو هستش عرضش کمه، دیگه اون قوس به چشم نمیاد صاف دیده میشه 2 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۳ کمک کمک کمک سلام دوستان عزیز معمار کی پروژه مرمت عمارت خسروآباد سنندج داره؟ 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۳ سقفش خط راست میشه دیگه، چون راهرو هستش عرضش کمه، دیگه اون قوس به چشم نمیاد صاف دیده میشه پلانمه داغونم به غلط کردن افتادم پروژه طراحی معماری مدرسه س 2 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۳ پلانمه داغونم به غلط کردن افتادم پروژه طراحی معماری مدرسه س واسه چی؟! حالا کجاشو میخوای اسکیس بزنی؟ ناظر کجا ایستاده؟ در ثانی این که لابیه راهرو نیست 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۳ واسه چی؟!حالا کجاشو میخوای اسکیس بزنی؟ ناظر کجا ایستاده؟ در ثانی این که لابیه راهرو نیست نخند ناظر روبرو پله ها تقریبا وسط 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۳ واسه چی؟!حالا کجاشو میخوای اسکیس بزنی؟ ناظر کجا ایستاده؟ در ثانی این که لابیه راهرو نیست خدایی پلانم سادس؟ خب چیکارکنم؟ ابتدایی و کلاسا باید همکف باشه خب این میشه دیگه پله هاام نبااااااااید جاش عوض بشه :4564: 2 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۳ خدایی پلانم سادس؟خب چیکارکنم؟ ابتدایی و کلاسا باید همکف باشه خب این میشه دیگه پله هاام نبااااااااید جاش عوض بشه :4564: ناظر داره در رو میبینه؟ خب چرا اینقدر قوس دادی به کار ؟ اونم اینقدر نامنظم؟ اگه کلاسا باید پایین باشه پس اون پله ها میره کجا؟ 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۳ ناظر داره در رو میبینه؟خب چرا اینقدر قوس دادی به کار ؟ اونم اینقدر نامنظم؟ اگه کلاسا باید پایین باشه پس اون پله ها میره کجا؟ گفت منحنی زیاد داشته باشه و مدرن 3طبقه س 4 واحدیه سامیار ترم آخرم راحتم این استاد گرام میندازه تا دوشنبه باید نما و برش و پلانا آمده بشه من هیچکاری نکردم هنو به دلمم نمیشینه این پلان 1 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۳ گفت منحنی زیاد داشته باشه و مدرن3طبقه س 4 واحدیه سامیار ترم آخرم راحتم این استاد گرام میندازه تا دوشنبه باید نما و برش و پلانا آمده بشه من هیچکاری نکردم هنو به دلمم نمیشینه این پلان الان این به اصطلاح استاد این پلان رو تائید کرده؟ اگه تائید شده که سریع میشه جمعش کرد، اگر هم نه تا یه طرح جدید بدیم برات 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۳ الان این به اصطلاح استاد این پلان رو تائید کرده؟اگه تائید شده که سریع میشه جمعش کرد، اگر هم نه تا یه طرح جدید بدیم برات تائید کرد ولی مشکلی نیس عوض کنم ماکتشم باید درس کنم یه پلان گرفتم از نت الان خوبه استاد گرام فرموده مدرن باشه 2 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۳ تائید کرد ولی مشکلی نیس عوض کنم ماکتشم باید درس کنم یه پلان گرفتم از نت الان خوبه استاد گرام فرموده مدرن باشه به نظر من کلا این پلان رو عوض کن، خیلی ایراد داره! البته ببخشید من همیشه نقدهام یه مقدار خشنه! یه چیز دیگه اینکه مدرن بودن چه ربطی به منحنی بودن داره؟ به نظرم اصلا از فاز منحنی بیا بیرون سایتی که باید توش طراحی کنی رو میتونی عکسشو بزاری؟ 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۳ راحت باش هرچی بگی گوش میکنم.خوبه سایتی نداده. اختیاریه همه چی منحنی رو هم چشم 2 لینک به دیدگاه
n.ocean 51 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۳ سلاماز سری کتب عملکردی معماری، کتاب موزه ها، رو نگاه کنید اگر قصد دارید برش رو به صورت دستی انجام ندید مقواهای گرم بالا مناسب هستن، اگر هم به صورت دستی انجام میدید از فوم استفاده کنین ممنون.ولی من دسترسی به کتاب ندارم.تو این کتاب پلانشو کامل نشون داده؟ به نظرتون فوم برد چطوره؟ 3 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۳ ممنون.ولی من دسترسی به کتاب ندارم.تو این کتاب پلانشو کامل نشون داده؟ به نظرتون فوم برد چطوره؟ از کتاب آثار ریچارد میر هم میتونید استفاده کنید، برای دانلود هم روی نت هست خوبه ولی اون سطح روئیش یه مقدار ممکنه توی کار اذیت کنه 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده