leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۸ در 4 ساعت قبل، adamak-h گفته است : به مستر هانتر توی اینستاگرام توی استوری هاش گفته که اون برخلاف تصور بقیه، ذهن تبهکاری داره و انقدر که بقیه میگن خوب نیست! بعدم گفته که همیشه در حال کنترل خودشه تا نیمه تاریک وجودش به کسی صدمه نزنه یه مثالم از چیزایی که فکر میکنه اورده . . . قسمت عجیب ماجرا اینه که منم همچین فکرایی زیاد میکنم..قسمت عجیب ترش اینه که من فکر می کردم همه اینجوری هستن:)))) یعنی هیچ کس وقتی داره از پله ها میره پایین به این فکر نمیکنه که اگر جلوییمو هل بدم و بیوفته چی میشه؟!:)))) یا مثلا اگر فلانی رو از پنجره پرت کنم بیرون از پا میوفته یا از سر؟:)))) متاهله ؟? لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۸ در 11 دقیقه قبل، leo.unique گفته است : متاهله ؟? کی؟ لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۸ در ۱ ساعت قبل، adamak-h گفته است : کی؟ اگه هستی بهش بگو که خیلی مراقب خودش باشه لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۸ در 15 دقیقه قبل، leo.unique گفته است : اگه هستی بهش بگو که خیلی مراقب خودش باشه :)) والا اونو نمی دونم متاهله یا نه ولی من متاهلم:))) 1 1 لینک به دیدگاه
onemone 49 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۸ حالا من می تونم آزادانه برای خودم تصمیم بگیرم درسته که موانعی هم هستن اما نمی تونن سد راهم بشن گاهی چاره مشکلات فقط صبره،صبری که جون آدمو می گیره اما می ارزه به نتیجه ای که داره.... 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۸ نرم افزاری که صداهارو میکس کنه و مال اندروید باشه بشه کلیپ صوتی باب میل درست کرد . لینک به دیدگاه
hamed_222 32 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۸ در 15 دقیقه قبل، نفحات گفته است : نرم افزاری که صداهارو میکس کنه و مال اندروید باشه بشه کلیپ صوتی باب میل درست کرد . اندروید رو نمیدونم و کار نکردم ولی شاید اینا کارتو راه بندازه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
سین.دخت 366 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۸ لعنتی دوست نداشتنی -_- چقدر دوست ندارم این کار رو تمومش کنم لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۸ در 20 ساعت قبل، hamed_222 گفته است : اندروید رو نمیدونم و کار نکردم ولی شاید اینا کارتو راه بندازه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سلام ممنون خیلی هم خوب ? فرقی نیست . نسخه ویندوز هم باشه عالیه . میرم ببینم چی هستن : } 1 لینک به دیدگاه
hamed_222 32 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۸ در ۱ ساعت قبل، نفحات گفته است : سلام ممنون خیلی هم خوب ? فرقی نیست . نسخه ویندوز هم باشه عالیه . میرم ببینم چی هستن : } نسخه ویندوز wondershare video editor کار باهاش راحته و در حد معمولی تقریبا همه امکاناتو داره ? 1 لینک به دیدگاه
onemone 49 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۸ همه دوست دارن با آدمای خوب برخورد کنن ولی چرا خودشون نمی تونن اون آدم خوبه باشن؟ 2 لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۸ رو آلبوم نوشته آهنگ ترکی بعد یک در میون فارسی میخونه حالا بعد سالها هوس ترکی کردیم رعایت کنین دیگه! لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۸ چیکار کنیم با این بامشی که میاد دم پله میشینه و از گرسنگی میو میو میکنه ؟ 1 لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۸ خداروشکر تابستون داره تموم میشه! 1 لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۸ این حجم از پیاده روی مناسب حال من نیست! دومین آمپول بتا .. تو دو هفته ی گذشته رو زدم ، پوکی استخوان از آنچه که فکر میکنید به شما نزدیکتر است ! دی تو رودروایسی چشمام موندم وگرنه بیشعوری رو شروع میکردم. 2 لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۸ آه باز صدای رعد و برق و تاریکی و بارون .. خنک شو خنک .. کاش پاییز با مهر و مدرسه ربطی نبود ، تا وقتی آرزو میکنی پایییز زود بیاد همه اطرافیان که نود درصد دبیرند با چشماشون پشیمونت نکنند! دی معلم ها از مدرسه بیزار ، بچه ها بیزار تر! راضی والدین هستند که از شر بچه هاشون چند ساعتی خلاص میشن! 2 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۸ این هفته با همه ی قشنگیاش زود تموم شه وقتم آزادتر بشه بچسبم به اون کاری که دلم تو سینه پر پر میزنه براش عزمم رو جزم کردم بصورت گاز انبری حمله کنم برم تو شکمش ... یا اتفاق میفته یا مرگ بر من رواست : } 2 لینک به دیدگاه
onemone 49 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۸ سکوت خیلی خوبه نمیدونم چرا از خونه ساکت خوشش نمیاد ولی من با سکوت آرامش پیدا می کنم مخصوصا وقتایی که خستم ولی هیچ وقت یه جای ساکت پیدا نمی کنم چون این قانون طبیعته که هیچ چیز مطابق میل آدم نباشه ? 3 لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۸ انگار برا انجمن زنجـــــیر چرخ بستن ! 2 لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۸ به اینکه می تونست همه چی بهتر پیش بره اما این طور نشد... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده