hamed_222 32 ارسال شده در 22 مهر، 2019 در 3 دقیقه قبل، adamak-h گفته است : الکی مثلا من بهت آمار ندادم:))) خوش اومدی:) اسماشون خیلی متفاوته :دی بیش از حد رو حافظم حساب باز کردی :)) 1
نفحات 1395 سازنده ارسال شده در 22 مهر، 2019 در 4 دقیقه قبل، hamed_222 گفته است : به اینکه نمیشه کاری کرد اعلانات اینجا ایمیل نشه ? الان شما گفتی منم چک کردم .. کلا باکس به فنا رفته :)) دو راه داره. یا رفعش کنیم یا یه ایمیل کم اهمیت جایگزین کنیم 1
hamed_222 32 ارسال شده در 22 مهر، 2019 در هم اکنون، نفحات گفته است : الان شما گفتی منم چک کردم .. کلا باکس به فنا رفته :)) دو راه داره. یا رفعش کنیم یا یه ایمیل کم اهمیت جایگزین کنیم اره باید عوض کرد :دی
نفحات 1395 سازنده ارسال شده در 22 مهر، 2019 در هم اکنون، hamed_222 گفته است : اره باید عوض کرد :دی توی تنظیمات هست . الان چک کردم . میتونید برید غیر فعال کنید 1
hamed_222 32 ارسال شده در 22 مهر، 2019 در 1 دقیقه قبل، نفحات گفته است : توی تنظیمات هست . الان چک کردم . میتونید برید غیر فعال کنید عه خب پس خداروشکر ممنون
سین.دخت 366 ارسال شده در 22 مهر، 2019 در 2 دقیقه قبل، نفحات گفته است : الان شما گفتی منم چک کردم .. کلا باکس به فنا رفته :)) دو راه داره. یا رفعش کنیم یا یه ایمیل کم اهمیت جایگزین کنیم در 10 دقیقه قبل، hamed_222 گفته است : به اینکه نمیشه کاری کرد اعلانات اینجا ایمیل نشه ? از سمت چپ بالا صفحه وارد تنظیمات حساب کاربری بشید گوشه سمت چپ دوباره تقریبا وسطای صفحه تنظیمات اعلانات، عدم ارسال. تامام ? + خوش اومدی آقا حامد :)) 1 1
hamed_222 32 ارسال شده در 22 مهر، 2019 در 1 دقیقه قبل، سین.دخت گفته است : از سمت چپ بالا صفحه وارد تنظیمات حساب کاربری بشید گوشه سمت چپ دوباره تقریبا وسطای صفحه تنظیمات اعلانات، عدم ارسال. تامام ? + خوش اومدی آقا حامد :)) با تشکر :دی ممنون سما :دی 1
نفحات 1395 سازنده ارسال شده در 23 مهر، 2019 قبلی جان بدون که من با همه پستهات میخندم . اینکه واکنش ثبت نمیکنم در راستای اقتصاد مقاومتیه :))) رفع اسپم : واقعا حجم فکرایی که از سرم عبور میکنه اینجا بذارم سرور منهدم میشه بسلامتی مرداد آغازید. عجالتا همین ! تا ببینیم تا شب چند تاش انجام میشه با خیال آسوده بخوابیم 1
سین.دخت 366 ارسال شده در 23 مهر، 2019 من با این ذهن آشفته تلنبار شده چه کنم؟! با این برنامه چیدنشون :)) اون وقت منم نشستم چای میخورم به افق خیره ام با این کمبود وقت!!! -_-
نفحات 1395 سازنده ارسال شده در 23 مهر، 2019 مرضیه اونقدر خوب پیش رفت که شده طراح لباس خانم نونهالی توی برنامه عصر جدید . یه همچین دخملایی داریم تو فامیل هاااا + کارای مادر رو تموم کردم کارای خودم نصفش موند برای فردا :)) + برای جشن فردا شب هم هیچ کار نکردم . فردا به کارای خوشگلینگ هم باید برسم . آیا دختر بودن آسان است ؟ خیر بهیچ وجه !
leo.unique 432 ارسال شده در 25 مهر، 2019 فرمانده پایگاه بسیج خواهران مسجد محل-مون یه دختر 50 و خورده-ای ساله-ست که تاحالا ازدواج نکرده خار تناقضه 1
نفحات 1395 سازنده ارسال شده در 25 مهر، 2019 در 15 دقیقه قبل، leo.unique گفته است : فرمانده پایگاه بسیج خواهران مسجد محل-مون یه دختر 50 و خورده-ای ساله-ست که تاحالا ازدواج نکرده خار تناقضه از قضا بسیجی ها کسانی هستن که موقع عصبانیت و حمله به افراد جامعه ، مسئله تجرد و تاهل و جنسیت رو دستاویز میکنن . اینجاشم تناقضه آسیب پنهان روانی و انحراف ریز ایدئولوژیک که این پایگاه های بسیج برای دختر و پسرهامون دارن خیلی بیشتر از فایده ایه که برای سربراه نگه داشتنشون دارن نمیدونم چرا جدی تر به این موضوع پرداخته نمیشه . شاید خسروان مصلحت نمیدونن پرفسور شیری توی یه پست اینستاگرام بهش پرداخت و بحق هم خوب گفت . اینها بخشی از جوانهامون رو هدفدار تربیت میکنن اما اهمیت نمیدن که چقدر از نظر عاطفی و روانی دارن آنرمالشون میکنن . 1
ارسالهای توصیه شده