leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۸ در ۱ ساعت قبل، leo.unique گفته است : نقل مخفی میشه گرفت اینجا ؟ مثل اینکه نمیشه لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۸ فکر نمیکنم آدمی توی دنیا به اندازه ی من بطور زنده شاهد غیبت ها و بدگویی های پشت سر خودش باشه ... حالا خوبه رسم خودم اینه هر چی درباره هرکسی فکر میکنم میرم مستقیم بهش میگم . حتی اگر به مذاقش خوش نیاد . واقعا خداروشکر که منو توی یه بافت فرهنگی معقول و خوب خلق کرد لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۸ در در 4 مرداد 1398 در 03:46، leo.unique گفته است : ایسام = مزایدات صوری به اینکه آیا نقل گرفتی و پاک کردی؟:دی 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۸ برای شعر خوانی وبلاگ گردی از اینستاگردی بهتره لینک به دیدگاه
ثنابانو 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۸ در در 4 مرداد 1398 در 14:11، نفحات گفته است : فکر نمیکنم آدمی توی دنیا به اندازه ی من بطور زنده شاهد غیبت ها و بدگویی های پشت سر خودش باشه ... حالا خوبه رسم خودم اینه هر چی درباره هرکسی فکر میکنم میرم مستقیم بهش میگم . حتی اگر به مذاقش خوش نیاد . واقعا خداروشکر که منو توی یه بافت فرهنگی معقول و خوب خلق کرد افرین به تو دوستم 1 لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۸ در در 28 تیر 1398 در 22:16، BlSEl گفته است : ما برای چی زندگی میکنیم؟؟؟واقعا برای چی اصلا میایم که ی چیزایی رومون اتفاق بیفته و ی کارایی کنیم و ی تغییراتی کنیم و بعدشم تموم...چرا واقعا؟ واقعا چرا ؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۸ هم اکنون در فاز " برو تو دل ماجرا هر چه بادا باد" هستم فقط دارم به اکسسوری های لباسی که میخوام بر قامت لحظاتم بدوزم فکر میکنم :)) یه واکنش کاملا معمول در پریا مواقع هیجان و دل ناگرونی : } این فاز انشالله تا فردا عصر ادامه داشته باشه لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۸ به اینکه دوست دارم برم سراغ پایان نامه ولی انگار دیرتر از ساعت یک شب دل و دماغش نمیاد:))) لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۸ انقدر بهم ریخته م که هیچ امدادی مرتبم نمیکنه ... دعا لازمم . . { چقدر جای فاطمه ای در همسایگی مان خالیست } ♡ 1 لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۸ در 22 ساعت قبل، نفحات گفته است : { چقدر جای فاطمه ای در همسایگی مان خالیست } ♡ منظورش کدوم فاطیه ؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۸ در 7 ساعت قبل، leo.unique گفته است : منظورش کدوم فاطیه ؟ فاطی نه لئو .. فاطمه منظورم دختر پیامبر بود لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۸ فکر نمیکردم داشتن دوباره ی گوشی هوشمند به آرزو تبدیل بشه! ? 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده