hamed_222 32 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۸ در 3 دقیقه قبل، adamak-h گفته است : الکی مثلا من بهت آمار ندادم:))) خوش اومدی:) اسماشون خیلی متفاوته :دی بیش از حد رو حافظم حساب باز کردی :)) 1 لینک به دیدگاه
hamed_222 32 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۸ به اینکه نمیشه کاری کرد اعلانات اینجا ایمیل نشه ? لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۸ در 4 دقیقه قبل، hamed_222 گفته است : به اینکه نمیشه کاری کرد اعلانات اینجا ایمیل نشه ? الان شما گفتی منم چک کردم .. کلا باکس به فنا رفته :)) دو راه داره. یا رفعش کنیم یا یه ایمیل کم اهمیت جایگزین کنیم 1 لینک به دیدگاه
hamed_222 32 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۸ در هم اکنون، نفحات گفته است : الان شما گفتی منم چک کردم .. کلا باکس به فنا رفته :)) دو راه داره. یا رفعش کنیم یا یه ایمیل کم اهمیت جایگزین کنیم اره باید عوض کرد :دی لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۸ در هم اکنون، hamed_222 گفته است : اره باید عوض کرد :دی توی تنظیمات هست . الان چک کردم . میتونید برید غیر فعال کنید 1 لینک به دیدگاه
hamed_222 32 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۸ در 1 دقیقه قبل، نفحات گفته است : توی تنظیمات هست . الان چک کردم . میتونید برید غیر فعال کنید عه خب پس خداروشکر ممنون لینک به دیدگاه
سین.دخت 366 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۸ در 2 دقیقه قبل، نفحات گفته است : الان شما گفتی منم چک کردم .. کلا باکس به فنا رفته :)) دو راه داره. یا رفعش کنیم یا یه ایمیل کم اهمیت جایگزین کنیم در 10 دقیقه قبل، hamed_222 گفته است : به اینکه نمیشه کاری کرد اعلانات اینجا ایمیل نشه ? از سمت چپ بالا صفحه وارد تنظیمات حساب کاربری بشید گوشه سمت چپ دوباره تقریبا وسطای صفحه تنظیمات اعلانات، عدم ارسال. تامام ? + خوش اومدی آقا حامد :)) 1 1 لینک به دیدگاه
hamed_222 32 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۸ در 1 دقیقه قبل، سین.دخت گفته است : از سمت چپ بالا صفحه وارد تنظیمات حساب کاربری بشید گوشه سمت چپ دوباره تقریبا وسطای صفحه تنظیمات اعلانات، عدم ارسال. تامام ? + خوش اومدی آقا حامد :)) با تشکر :دی ممنون سما :دی 1 لینک به دیدگاه
hamed_222 32 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۸ به اینکه واسه همه رشته ها بخش مجزا هس به جز رشته ما ? لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۸ اسپم خونه شده اینجا ????? رعایت کنید بچه ها .. سوالی دارید قسمت خودش بپرسید یا چت یا خصوصی نمایه هرکسی ممنون از همکاریتون ??? 1 لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۸ به اینکه چرا دست آدما دراز تر نیست تا راحت کمرتو بخارونی؟:دی لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۸ قبلی جان بدون که من با همه پستهات میخندم . اینکه واکنش ثبت نمیکنم در راستای اقتصاد مقاومتیه :))) رفع اسپم : واقعا حجم فکرایی که از سرم عبور میکنه اینجا بذارم سرور منهدم میشه بسلامتی مرداد آغازید. عجالتا همین ! تا ببینیم تا شب چند تاش انجام میشه با خیال آسوده بخوابیم 1 لینک به دیدگاه
سین.دخت 366 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۸ من با این ذهن آشفته تلنبار شده چه کنم؟! با این برنامه چیدنشون :)) اون وقت منم نشستم چای میخورم به افق خیره ام با این کمبود وقت!!! -_- لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۸ مرضیه اونقدر خوب پیش رفت که شده طراح لباس خانم نونهالی توی برنامه عصر جدید . یه همچین دخملایی داریم تو فامیل هاااا + کارای مادر رو تموم کردم کارای خودم نصفش موند برای فردا :)) + برای جشن فردا شب هم هیچ کار نکردم . فردا به کارای خوشگلینگ هم باید برسم . آیا دختر بودن آسان است ؟ خیر بهیچ وجه ! لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۸ فرمانده پایگاه بسیج خواهران مسجد محل-مون یه دختر 50 و خورده-ای ساله-ست که تاحالا ازدواج نکرده خار تناقضه 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۸ در 15 دقیقه قبل، leo.unique گفته است : فرمانده پایگاه بسیج خواهران مسجد محل-مون یه دختر 50 و خورده-ای ساله-ست که تاحالا ازدواج نکرده خار تناقضه از قضا بسیجی ها کسانی هستن که موقع عصبانیت و حمله به افراد جامعه ، مسئله تجرد و تاهل و جنسیت رو دستاویز میکنن . اینجاشم تناقضه آسیب پنهان روانی و انحراف ریز ایدئولوژیک که این پایگاه های بسیج برای دختر و پسرهامون دارن خیلی بیشتر از فایده ایه که برای سربراه نگه داشتنشون دارن نمیدونم چرا جدی تر به این موضوع پرداخته نمیشه . شاید خسروان مصلحت نمیدونن پرفسور شیری توی یه پست اینستاگرام بهش پرداخت و بحق هم خوب گفت . اینها بخشی از جوانهامون رو هدفدار تربیت میکنن اما اهمیت نمیدن که چقدر از نظر عاطفی و روانی دارن آنرمالشون میکنن . 1 لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۸ دلم برای صدای یاماها تنگ شده بود لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده