eng.l.s 5684 ارسال شده در 21 دی، 2022 به اینکه چرا وقتی میگم یه چی داغونم می کنه باعث اشک ریختن و بیخوابی شب زنده داریم میشه بارها بارها تکرار میشه ؟چرا هی توسط ادمای مختلفی ک برام اهمیت دارن تکرار میشه ؟؟؟? 3
Tamana73 28835 ارسال شده در 22 دی، 2022 وسط یه جلسه مسخره...تو گوشی ام به این هفته که اولین تجربه م که آرزوم بود اتفاق افتاده فکر میکنم. 2
leo.unique 432 ارسال شده در 6 فروردین، 2023 ۲۱ ساعت قبل، eng.l.s گفته است: ادم مجازی!! خیلی وقتا هممون ب این ادما فک می کنیم یعنی اشتباه کجاس ک ادما اینجورین !! قابل هضم نیست برام من برای خرید از دیجیکالا کلی استخاره میکنم اونوقت تو ... 1
.Milaad. 1459 ارسال شده در 7 فروردین، 2023 ۲۱ ساعت قبل، leo.unique گفته است: قابل هضم نیست برام من برای خرید از دیجیکالا کلی استخاره میکنم اونوقت تو ... میبینم که به اینجا پناه آوردی ! 1
leo.unique 432 ارسال شده در 8 فروردین، 2023 در ۱۴۰۱/۱۰/۱۷ در ۱۲:۵۱، .Milaad. گفته است: میبینم که به اینجا پناه آوردی ! یاری کنندگان ظالم دیگه بیشتر از این نتونستن تحمل کنن ? 2
eng.l.s 5684 ارسال شده در 10 فروردین، 2023 در ۱۴۰۱/۱۰/۱۶ در ۱۴:۵۵، leo.unique گفته است: قابل هضم نیست برام من برای خرید از دیجیکالا کلی استخاره میکنم اونوقت تو ادمای مجازی قابل اعتماد هم وجود داره ? بعد اکیپ اجرایی ها رو همه نمیشناسن رزومه کاری ازشون میگیری و یه قرارداد قوی میبندی شروع ب کار می کنی و راه اومدن مدیرمون هم فراتر از قرارداد ب حرمت یاددادن مطالب ب کارمندش بوده انقد بی اعتمادی هم خوب نیس 2
.Milaad. 1459 ارسال شده در 14 فروردین، 2023 فرایند ارسال پست خصوصا عکس اینجا آنقدر پیچیده و کند شده که آدم رو پشیمون میکنه ! 1
eng.l.s 5684 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2023 چرا تو این همش دارم فک می کنم چرا فلانی اینجور رفتار کرد و فلانی الان دیگه نیس ، چقد خورد تو ذوقم همش درگیر اینم ، انرژیمو میتونستم بذارم پا به پای ی نفر برنامه نویسی و ی نفر دیگه زبان یاد بگیرم ولی فقط نظاره گرم ک بقیه دارن چیزی یاد میگیرن دلم برای تایمم چقد سوخت ک بیهوده تلف میشه ، اگه میفهمیدم مشکلم تو روابط کجاس ، دلم اینقد نمی سوخت فقط در حال بررسیم انرژیم و جوونیم و تایمم تلف میشه ? 1
saharx 0 ارسال شده در 10 مهر، 2023 4 سال پیش همینجا جواب دادم که پووووول! اما الان میخوام بگم 2 برابر همون پول!!! آموزش ببینید تا پول درآورید. آموزش های فنی حرفه ای.
pesare irani 41805 ارسال شده در 3 آبان، 2023 که چقدر زود گذشت 13 سال از عضویت چه شبا و روزایی اینجا داشتیم ?
Rose6 865 ارسال شده در 30 اسفند، 2023 خداروشکر میکنم ک آدم پرافاده ای نیستم و از دماغ فیل نیوفتادم . سپس هم حکمت و معجزه و صلاح و قسمت و امید و ... خداوند رو در همه مراحل
Rose6 865 ارسال شده در 14 شهریور، 2024 من نمیفهمم یکی با این شرایط معمولا چیکار میکنه ؟؟ با این وضعیت ...اه
ارسال های توصیه شده