eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۴۰۱ به اینکه چرا وقتی میگم یه چی داغونم می کنه باعث اشک ریختن و بیخوابی شب زنده داریم میشه بارها بارها تکرار میشه ؟چرا هی توسط ادمای مختلفی ک برام اهمیت دارن تکرار میشه ؟؟؟? 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۴۰۱ وسط یه جلسه مسخره...تو گوشی ام به این هفته که اولین تجربه م که آرزوم بود اتفاق افتاده فکر میکنم. 2 لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۴۰۱ ۲۱ ساعت قبل، eng.l.s گفته است: ادم مجازی!! خیلی وقتا هممون ب این ادما فک می کنیم یعنی اشتباه کجاس ک ادما اینجورین !! قابل هضم نیست برام من برای خرید از دیجیکالا کلی استخاره میکنم اونوقت تو ... 1 لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۴۰۱ ۲۱ ساعت قبل، leo.unique گفته است: قابل هضم نیست برام من برای خرید از دیجیکالا کلی استخاره میکنم اونوقت تو ... میبینم که به اینجا پناه آوردی ! 1 لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۴۰۱ در ۱۴۰۱/۱۰/۱۷ در ۱۲:۵۱، .Milaad. گفته است: میبینم که به اینجا پناه آوردی ! یاری کنندگان ظالم دیگه بیشتر از این نتونستن تحمل کنن ? 2 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۴۰۱ در ۱۴۰۱/۱۰/۱۶ در ۱۴:۵۵، leo.unique گفته است: قابل هضم نیست برام من برای خرید از دیجیکالا کلی استخاره میکنم اونوقت تو ادمای مجازی قابل اعتماد هم وجود داره ? بعد اکیپ اجرایی ها رو همه نمیشناسن رزومه کاری ازشون میگیری و یه قرارداد قوی میبندی شروع ب کار می کنی و راه اومدن مدیرمون هم فراتر از قرارداد ب حرمت یاددادن مطالب ب کارمندش بوده انقد بی اعتمادی هم خوب نیس 2 لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۴۰۱ فرایند ارسال پست خصوصا عکس اینجا آنقدر پیچیده و کند شده که آدم رو پشیمون میکنه ! 1 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۴۰۱ چرا تو این همش دارم فک می کنم چرا فلانی اینجور رفتار کرد و فلانی الان دیگه نیس ، چقد خورد تو ذوقم همش درگیر اینم ، انرژیمو میتونستم بذارم پا به پای ی نفر برنامه نویسی و ی نفر دیگه زبان یاد بگیرم ولی فقط نظاره گرم ک بقیه دارن چیزی یاد میگیرن دلم برای تایمم چقد سوخت ک بیهوده تلف میشه ، اگه میفهمیدم مشکلم تو روابط کجاس ، دلم اینقد نمی سوخت فقط در حال بررسیم انرژیم و جوونیم و تایمم تلف میشه ? 1 لینک به دیدگاه
saharx 0 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۴۰۲ 4 سال پیش همینجا جواب دادم که پووووول! اما الان میخوام بگم 2 برابر همون پول!!! آموزش ببینید تا پول درآورید. آموزش های فنی حرفه ای. لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۴۰۲ که چقدر زود گذشت 13 سال از عضویت چه شبا و روزایی اینجا داشتیم ? لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۴۰۲ به تمام هدف و آرزوهام كه جلو چشممه? لینک به دیدگاه
Rose6 863 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۴۰۲ خداروشکر میکنم ک آدم پرافاده ای نیستم و از دماغ فیل نیوفتادم . سپس هم حکمت و معجزه و صلاح و قسمت و امید و ... خداوند رو در همه مراحل لینک به دیدگاه
BISEl 3640 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد از اونجا شروع میشه که میبینی مُفت دادی به ی بی ظرفیت شأن!? لینک به دیدگاه
Rose6 863 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد من نمیفهمم یکی با این شرایط معمولا چیکار میکنه ؟؟ با این وضعیت ...اه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده