leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۸ در 1 ساعت قبل، نفحات گفته است : نه دیگه ... یه لیست مختصره . فقط چهارتا ارسال اخیر رو نشون میده . عمق فاجعه معلوم نمیشه :)) مثلا ممکنه بعدا یجوری بشه قطاری سی تا تاپیک سوال و جواب و داری نداری و هستی نیستیو اینچیزا آپ شه. معلوم نباشه چقدر الکی خوشیم دیگه :))) https://www.noandishaan.com/forums/discover/?&view=condensed 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۸ در 1 دقیقه قبل، Sunny77 گفته است : اِ ولی بازم هیچی هم میهن نمیشه فروم انس گرفتنیه ... به اینجا هم عادت میکنی 1 لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۸ در 1 ساعت قبل، Sunny77 گفته است : پیرِ هم میهنو ببین کشته ی مرده ی ماکارونی اینجا چه میکنی؟ سوال درست اینه که : شماها اینجا چه میکنید ؟ 1 2 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۸ در 3 دقیقه قبل، adamak-h گفته است : نفرمائید داش رستم واس ما بیست بیسته +به اینکه یک جوری نوتیفیکشن میاد فلانی به پست شما واکنش داد آدم فکر می کنه ظریفی جهانگیریی چیزیه از ادمین محترم(الکی مثلا من مثل نفحات خوش صحبتم*)متشکریم که به ما حس مهم بودن رو القا می کنه *واکنش جنجالی آدمک به مودب بودن نفحات:دی :))) هنوز حق آب و گل پیدا نکردیم آخه .. بذار کم کم ریلکس میشیم دعواشونم میکنیم :))) 1 لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۸ در 2 ساعت قبل، نفحات گفته است : بیست نه هجده :))))))))) دانشجوی فوق لیسانس ریاضیه 1 لینک به دیدگاه
Sunny77 39 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۸ در 27 دقیقه قبل، leo.unique گفته است : سوال درست اینه که : شماها اینجا چه میکنید ؟ ??? هیچ 1 لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۸ در 2 ساعت قبل، adamak-h گفته است : خودت که 90 هستی حالا فکر می کنن منم مثل تو پیرم:)) :اسمایلی زبون در آوردن: اگه پیر نیستی بگو ببینم اولین فرومی که عضو شدی اسمش چی بود ؟ 1 لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۸ در ۱ ساعت قبل، Sunny77 گفته است : ??? هیچ امروز سومین روزیه که میخوام ناهار ماکارونی بخورم کی باورش میشه ؟ 2 لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۸ در 25 دقیقه قبل، leo.unique گفته است : اگه پیر نیستی بگو ببینم اولین فرومی که عضو شدی اسمش چی بود ؟ بگو تا بگم:)) من گفتمان اولین جایی بود که عضو بودم.. ولی دیگه خیلی بچه مچه بودم:دی در 26 دقیقه قبل، Sunny77 گفته است : ??? هیچ خودتو معرفی کن:دی من هانیه ام 2 لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۸ در ۱ ساعت قبل، adamak-h گفته است : بگو تا بگم:)) من گفتمان اولین جایی بود که عضو بودم.. ولی دیگه خیلی بچه مچه بودم:دی ایران بی بی البته نوزاد بودم اون وقتا 1 لینک به دیدگاه
سین.دخت 366 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۸ چه خبرتونه چه خبرتونه چه خبرتونه؟! :)) قشنگ معلومه کجا فعالیت می کردید قبلا. :دی پریا انتحاری زدی تو تالار :))) والا من روم نمیشه فعالیت کنم. میخوام دست به سینه مثل این بچه خوبا بشینم تو تالار علوم تربیتی وجهه جذاب علمی ام رو، رو کنم + تا دوباره کار رو نفرستاده بشینم فیلم ببینم :)) 3 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۸ تازه چند نفر نیومدن سماء :)) + در در 28 تیر 1398 در 04:06، 'Chic' گفته است : مچکر(*˘︶˘*) پاشو از توی خصوصی بیا بیرون یکم آفتاب بهت بخوره ... خان ایل بختیاری که توی پستو نشین نمیشه :)) + - مثلا اسمش تاپیک فکره ولی عملا چت روم شده :)) - بازم حافظ درست گفت بهم . رفیقه ... رفیق ? 2 لینک به دیدگاه
'Chic' 6 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۸ من از پستونشینی دربیام دودش تو چشم خودت میره..نگی نگفتی! ( ^ω^) + به کتابی که میتونست خونده بشه ولی نشد !:/ 1 1 لینک به دیدگاه
سین.دخت 366 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۸ دوباره یاد اون آدم خنده دار افتادم که میگفت: من با کارت مشکلی ندارم!! :)) سعی کنید تو زندگیتون وقتی دارید با یکی آشنا میشید، حرفاتون رو بسنجید و خنده دار حرف نزنید!! من یه وقتایی وقت نمی کنم تو آینه به خودم نگاه کنم، اون وقت میگه ... :)) + فکر کنم دارم معتاد میشیم به این فضا و اصلا خوب نیست! 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۸ لپ تاپم یه خونه تکونی حسابی میخواد ... واقعا کی درایو سی ش رو انقد سنگین میکنه که من کردم :)) + انجیرای حیاط رسیدن . هرکدوم اندازه ی یه وعده ی غذان . امسال از هر سالم درشت تره ( الان پز دادم ) + به خط آخر پست قبلی ... 2 لینک به دیدگاه
Sunny77 39 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۸ کنار گذاشتن لجبازی واقعا چقدر سخته? حالا اگه کنارش گذاشت روح و روان هااا آزاد میشه واقعاااا 2 لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۸ در 6 ساعت قبل، نفحات گفته است : انجیرای حیاط رسیدن . هرکدوم اندازه ی یه وعده ی غذان . امسال از هر سالم درشت تره ( الان پز دادم ) من انجیل خیلی دوست 1 لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۸ در در 28 تیر 1398 در 15:16، سین.دخت گفته است : چه خبرتونه چه خبرتونه چه خبرتونه؟! :)) قشنگ معلومه کجا فعالیت می کردید قبلا. :دی پریا انتحاری زدی تو تالار :))) والا من روم نمیشه فعالیت کنم. میخوام دست به سینه مثل این بچه خوبا بشینم تو تالار علوم تربیتی وجهه جذاب علمی ام رو، رو کنم فقط واسه هم-میهن خار داشت ؟ 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۸ در 2 ساعت قبل، leo.unique گفته است : من انجیل خیلی دوست شکلکه یجوری سرشو میکوبه زمین که فکر کنم دیگه هیچ انجیری از گلوم پایین نره o_O 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده