نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۸ سشوارم خراب شد ://// سریع بیش از حد داغ میشه بعد خودش خاموش میشه تا خنک نشه روشن نمیشه . کسی راه حلی به فکرش نمیرسه ؟ لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۸ در 3 ساعت قبل، نفحات گفته است : سشوارم خراب شد ://// سریع بیش از حد داغ میشه بعد خودش خاموش میشه تا خنک نشه روشن نمیشه . کسی راه حلی به فکرش نمیرسه ؟ دمندگیش هم کم شده ؟ 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۸ در ۱ ساعت قبل، leo.unique گفته است : دمندگیش هم کم شده ؟ آره دقیقا 1 لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۸ در ۱ ساعت قبل، نفحات گفته است : آره دقیقا باید باز بشه مارک و مدلش چیه ؟ 1 لینک به دیدگاه
پارادوکس 106 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۸ در در 6 دی 1398 در 17:52، adamak-h گفته است : یه کم خودتو تحویل بگیر:)) بزار پستم کنن حتما تحویل میگیرم:)) 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۸ در 10 دقیقه قبل، leo.unique گفته است : باید باز بشه مارک و مدلش چیه ؟ زیاد جدید نیست . کلی گشتم تا عکسشو پیدا کردم ازیناس : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۸ در 4 ساعت قبل، نفحات گفته است : زیاد جدید نیست . کلی گشتم تا عکسشو پیدا کردم ازیناس : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سشوارهای بلک اند دکر با کیفیت هستن ! اگه تعمیرکار منصف سراغ داری ببر درستش کنه 1 لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۸ به نظرم مهارت و دست پاک بودن مهم تر از منصف بودن در شرایط فعلیست تعمیر خوب بهتر از خرید مجدد است. + 1200 عیدی رو ملت چجوری خرجش بکنن؟ 2 لینک به دیدگاه
سین.دخت 366 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۸ دارم فکر می کنم زمین کی از مدارش خارج میشه؟ یا خارج شده و ما داغیم نمی فهمیم؟ ? 1 1 لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۸ در 3 ساعت قبل، سین.دخت گفته است : دارم فکر می کنم زمین کی از مدارش خارج میشه؟ یا خارج شده و ما داغیم نمی فهمیم؟ ? به جای ایجاد حواشی از زندگیت لذت ببر 1 لینک به دیدگاه
سین.دخت 366 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۸ در 17 ساعت قبل، Rostam18 گفته است : به جای ایجاد حواشی از زندگیت لذت ببر تلاشم رو می کنم همه چی آرومه همهمون خوشبختیم :دی + به خودم دو روز استراحت دادم خب فردا هم که خودش تعطیله، پنجشنبه هم میریم خرید ، جمعه هم... :دی هیچی دیگه خوردم به تعطیلات خدا به خیر بگذرونه :دی 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۸ خوشحال و شاد خندان از اینکه فروشنده بادوم زمینی رو توی بسته بندی های ارزون بهم داده ، خریدم و خوردم و از بوی وحشتناک موندگیش مُردم :)))))) بجز ۹۹ و ۹ دهم درصد از مواقع ، خب بالاخره در یک درصد مواقع هم پیش میاد اصفهانی بازی در آوردنام به ضرر خودم تموم شه :))))) ازت بدم میاد آجیل فروش زشت :دی 1 2 لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۸ در در 9 بهمن 1398 در 17:14، نفحات گفته است : خوشحال و شاد خندان از اینکه فروشنده بادوم زمینی رو توی بسته بندی های ارزون بهم داده ، خریدم و خوردم و از بوی وحشتناک موندگیش مُردم :)))))) بجز ۹۹ و ۹ دهم درصد از مواقع ، خب بالاخره در یک درصد مواقع هم پیش میاد اصفهانی بازی در آوردنام به ضرر خودم تموم شه :))))) ازت بدم میاد آجیل فروش زشت :دی خسیس دو بار چاشت میخوره ? 1 لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۸ به طالبان ! عضو جدید محور مقاومت لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۸ در در 10 بهمن 1398 در 17:29، leo.unique گفته است : خسیس دو بار چاشت میخوره ? :)))) باور کن سرچ کردم تا فهمیدم ضرب المثلت چیه . مازرونیه ؟ آقا ما اصفهانیا و یزدیا و تبریزیا و مشدیا خسیس نیستیم . خسیس فرق داره ... ما اقتصادی ایم. برای یه قرون دو زارمون برنامه داریم. رو هوا خرج نمیکنیم :)) همش باید اینو توضیح بدم .. همش :)))) 1 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۸ میگه : خب بالاخره ایام فاطمیه و هیئت تموم شد از فردا میتونیم مشروب بخوریم ما دخترا زیر میز بودیم از خنده :))))))) جوجه سپاهی ! لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۸ در 12 دقیقه قبل، نفحات گفته است : :)))) باور کن سرچ کردم تا فهمیدم ضرب المثلت چیه . مازرونیه ؟ آقا ما اصفهانیا و یزدیا و تبریزیا و مشدیا خسیس نیستیم . خسیس فرق داره ... ما اقتصادی ایم. برای یه قرون دو زارمون برنامه داریم. رو هوا خرج نمیکنیم :)) همش باید اینو توضیح بدم .. همش :)))) آره ضرب المثل طبریه ? 2 لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۸ کاربر " آذر شفق " همون کاربر " آقا فرهاد " هم میهن نباشه صلوات لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۸ در هم اکنون، leo.unique گفته است : کاربر " آذر شفق " همون کاربر " آقا فرهاد " هم میهن نباشه صلوات منو یاد فردیناند هم میندازه البته :)) مدل لجبازی کردنش :)) 1 لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۸ در 3 دقیقه قبل، نفحات گفته است : منو یاد فردیناند هم میندازه البته :)) مدل لجبازی کردنش :)) از کجا معلوم که فردیناند همون آقا فرهاد نبود ؟!! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده