سین.دخت 366 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۸ چرا میازاکی هی اکران انیمیشن جدیدیش رو میندازه عقب خب در حسرت مردیم که :(( 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۸ در 9 دقیقه قبل، سین.دخت گفته است : چرا میازاکی هی اکران انیمیشن جدیدیش رو میندازه عقب خب در حسرت مردیم که :(( اینکه من انیمیشناشو دوست ندارم خیلی زشته ؟ 1 لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۸ در 7 ساعت قبل، سین.دخت گفته است : @leo.unique @نفحات دقیقا همون لحظه اینترنت به فنا رفت میخواستم این آهنگ رو بدم بهتون -_- برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بهترین کارشونه :// خدایی همایون با اون صدای بم نباید جیغ بکشه، حییف -_- از صدای قربانی اصلا خوشم نمیاد بهتره که این آلبوم رو فراموش کنیم 1 لینک به دیدگاه
سین.دخت 366 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۸ در 3 دقیقه قبل، نفحات گفته است : اینکه من انیمیشناشو دوست ندارم خیلی زشته ؟ خب سلیقه است عزیزم چرا زشت باشه :)) در 3 دقیقه قبل، leo.unique گفته است : از صدای قربانی اصلا خوشم نمیاد بهتره که این آلبوم رو فراموش کنیم میروم تا که فراموش کنم ... 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۸ به اینکه کدوم درسم شروع کنم بخونم:/ لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۸ در در 5 آذر 1398 در 23:30، سین.دخت گفته است : میروم تا که فراموش کنم ... شود آیا ؟ 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۸ در ۱ ساعت قبل، leo.unique گفته است : ما مازنیها بیشتر هوس کوه و جنگل میکنیم تا دریا شما مازنیها جنگلی هم باقی گذاشتین آیا ؟ لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۸ در 1 ساعت قبل، نفحات گفته است : شما مازنیها جنگلی هم باقی گذاشتین آیا ؟ اگه شمال بین همه مردم ایران مشاع نبود، سوالت درست بود 1 لینک به دیدگاه
سین.دخت 366 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۸ من باید بتوانم -_- تلاش کن سماء قابلیت هات بالاست -___- وی از درون متلاشی می شود:} 1 لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۸ آخرين حسرتم اين است كه نميدانم پس از من چه پيش ميآيد. دورافتادن از اين دنياي پُرتلاطم مثلِ ناتمامگذاشتنِ يك سريالِ پُرحادثه است. گمان ميكنم در گذشته كه سيرِ تحوّلاتِ دنيا كندتر بود، كنجكاوي مردم هم درباره دنياي بعد از مرگشان كمتر بود. بايد اعتراف كنم كه يك آرزو را با خود به گور ميبرم: خيلي دلم ميخواهد وقتي كه از دنيا رفتم، هر ده سال يكبار، از ميانِ مُردهها بيرون بيايم، خودم را به يك كيوسك برسانم و با وجود تنفّري كه از رسانههاي جمعي دارم، چند روزنامه بخرم. اين آخرين آرزوي من است: روزنامهها را زيرِ بغل ميزنم، به قبرستان برميگردم و از فجايعِ اين جهان باخبر ميشوم؛ و سپس، با خاطري آسوده، در بسترِ امنِ گورِ به خواب ميروم. لوئيس بونوئل در كتابِ با آخرين نفسهايم 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۸ به اينكه چرا گفتم باشه انجامش ميدم وقتي خودم وقت ندارم:(((((( لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۸ در 5 ساعت قبل، leo.unique گفته است : اگه شمال بین همه مردم ایران مشاع نبود، سوالت درست بود خودتون مشاعش کردین برای پول بیشتر + به دیالوگهای سریالی که تماشا میکنم ... 1 لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۸ سایت معتبر فروش قطعات گوشی موبایل پیدا میشه؟ لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۸ به اينكه مهموني زود تموم بشه برم سر درسم:/// لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۸ شاعری که غزلش حیرونت کنه ، رمانش قراره چکار کنه ... انقد کنجکاو اون کتابم که حد نداره ..... شگفت اندر شگفت اندر شگفت آوره که شرایط جغرافیایی انقدر روی تنوع زبانی بشر تاثیر داشته . زیبا طبق همون الگوی داروین نمیدونم سعیده تابحال بهش دقت کرده لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۸ در در 5 آذر 1398 در 23:30، سین.دخت گفته است : خب سلیقه است عزیزم چرا زشت باشه :)) شاهزاده مونونوکه رو پریروز تماشا کردم . مثل شهر اشباح و پونیو توی ذوقم نزد. دوسش داشتم . یدونه م مسعود گفته قول داده خوشم بیاد :)) باید دید چگونه س 1 لینک به دیدگاه
سین.دخت 366 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۸ در 6 ساعت قبل، نفحات گفته است : شاهزاده مونونوکه رو پریروز تماشا کردم . مثل شهر اشباح و پونیو توی ذوقم نزد. دوسش داشتم . یدونه م مسعود گفته قول داده خوشم بیاد :)) باید دید چگونه س مسعود هرچی میگه چپه باورش کن #خباثت کدوم رو گفته؟ :)) + به بشریت، آیا راه نجاتی هست؟ 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۸ در 1 ساعت قبل، سین.دخت گفته است : مسعود هرچی میگه چپه باورش کن #خباثت کدوم رو گفته؟ :)) + به بشریت، آیا راه نجاتی هست؟ :)))) Your name 2016 ولی انگار اشتباه کردم و مال میازاکی نیست. چون صحبتش بود و بدنبالش اینو اسم برد فکر کردم از اون باشه +سر درد بخاطر آلودگی ... 1 لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۸ نه واقعا سنجد جای شام رو نمیگیره! کاش برف بیاد به جای بارون به فکرشم اگرچه میدونم اون عین خیالشم نیست و اصلا یادشم نیست واصلا .. تُف به مجازی ! انقدری ی قرون دو زار میکنم و فکرم مشغوله که خیلی چیزای اون قسمت دیگه ی زندگی رو فراموش کردم البته من سر رشته ای در اون امور مالی نداشتم ، ولی چون سران سه واحد مسکونی تصمیم گرفتن من هم باید همراهیشون کنم برای هزینه ها! 1 1 لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۸ در 23 ساعت قبل، Rostam18 گفته است : نه واقعا سنجد جای شام رو نمیگیره! دیگه مگه اینکه یک کیلو سنجد بخوری تا جای شامو بگیره:)) 1 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده