نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۸ در 1 دقیقه قبل، leo.unique گفته است : مخاطب خاص داره ؟ پست من ؟ آره دیگه .. همه دوستان بخونن مث خودم نیششون باز شه شاد شن :)) خواهر زاده م اگه منظورته .. آره همون روز اول که از پیش دبستانی برگشت خونه در گوش مامانم گفت عاشق همکلاسیش شده بنام آیسان خخ میبینی لئو ؟ ما دانشجو بودیم همکلاسی پسرمون سلام میکرد بهمون برمیخورد که این چرا بخودش اجازه داده بمن سلام کنه :)) .. دهه هفتادیا گودزیلا شدن دهه هشتادیا گودزیلاترن این دهه نودیا ولی گونه شون هنوز توی طبقه بندی بایولوژیستا نیومده . ناشناخته ن اصن :))) لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۸ در ۱ ساعت قبل، نفحات گفته است : خواهر زاده م اگه منظورته .. آره همون روز اول که از پیش دبستانی برگشت خونه در گوش مامانم گفت عاشق همکلاسیش شده بنام آیسان خخ عژژژژژژب 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۸ یکی از علایق زندگیم هست از ترس نتونستن سمتش نرفتم هیچوقت.... لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۸ به طرح ده فوریتی خروج از کشور 2 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۸ همین چند دقیقه پیش داشتم میگفتم دوستمون پریا کریمی دیگه نمیادا :))) هر موقع آنلاین میبینمش خنده م میگیره :))) حس سلبریتی بودن بهم دست میده 1 1 لینک به دیدگاه
سین.دخت 366 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۸ در در 1 آذر 1398 در 14:09، نفحات گفته است : دهه هفتادیا گودزیلا شدن وی دهه هفتادی بود + به پایان نامه این دختره دیگه از این غلط های در معذوریت مانده انجام نمی دهم :دی خیلی داغونه :دی دو روزه چی نوشتم + پارسی جو فکر کنم فقط ویکی پدیا رو میشناسه بچه محلشونه 1 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۸ در 2 ساعت قبل، سین.دخت گفته است : وی دهه هفتادی بود تو کَز مکارم اخلاق ، عالَمی دِگری ؛) ♡ + گاهی کالکشن توی یچیزایی خیلی لازمه بزرگوار .. (ناصح درونمه محلش نذارید) 1 لینک به دیدگاه
سین.دخت 366 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۸ در 15 ساعت قبل، نفحات گفته است : تو کَز مکارم اخلاق ، عالَمی دِگری ؛) ♡ + گاهی کالکشن توی یچیزایی خیلی لازمه بزرگوار .. (ناصح درونمه محلش نذارید) وی خجالت زده مژه می پراکند :))) + به قناری که تو اتاق برادرمه صبحا میزنه زیر آواز برادر مورد عنایت قرارش میده میگه بگیر بخواب :)) به خواهرم میگم فکر کن بال داشته باشی و نتونی پرواز کنی -__- میگه من همین طوری جیگرم خونه گفتم شما هم بخونید جیگرای شما هم خون بشه -_- 2 لینک به دیدگاه
سین.دخت 366 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۸ الان که هی نگاه می کنم چه پایان نامه ای نوشتم اگه اون سوتی های خنده دارش رو بگیری (آه می کشد) پس چرا دوستش نداشتم و ندارم : / مقاله استخراج شدم فقط شش برابر پایان نامه این دختره مطلب داره : / بعد اون وقت می گه بیکارم مگه دکتری بخونم و این همه مطالعه کنم نخون عزیز من نخون بیا و با نخوندنت لطفی در حق جامعه علمی کن هنوز کار رو تموم نکردم : / 2 لینک به دیدگاه
سین.دخت 366 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۸ ارواح آسمانی قبض تلفنم رو پرداخت کردن یا مخابرات خل شده ازم تشکر میکنه بدهی صفر؟ الله اکبر نصف شبی آدم چه چیزا می بینه ? 1 لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۸ بریم یه چیزی بخوریم و بعد کپه مرگمونو بذاریم 1 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۸ چطوری میتونم خودمو برسونم به قبر اون پدرسگی که زبان آلمانی اختراع کرد 1 2 لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۸ به اینکه سه صبح دارم لباسارو روی بخاری خشک می کنم و خشکا رو اتو می کشم برای هفت صبح واقعا دقیقه نودی تر از خودم تا حالا ندیدم:| 1 2 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۸ تجربه میگه از افرادی که توی صحبتهاشون تاکید دارن اهل قضاوت و بدبینی و ... نیستن یا تاکید دارن مهربونن باید فاصله گرفت الان از بابت یکی احساس هشدار دارم :)) 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۸ به اینکه زود بیاد حرف بزنم سبک بشم... لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۸ به اینکه چرا نمیرم سردرسم؟ چرا اینجام...وقتی نیست. به اینکه چرا زل میزنم به pdf که تو دل میخونم ولی حواسم هزارجاس.... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده