.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۸ قیمت خودرو ! مملکت نیست که تیاترِ آه خدای من واقعا عصبی شدم! دی 2 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۸ در 1 ساعت قبل، leo.unique گفته است : نه فکر کردم شاید درست نباشه بگم ای بابا الان این ملاحظه کردنات رو ببینیم یا سوال پرسیدناتو :)))) گمونم چون توی آپلود سنتر خود سایت آپلود نکردم اینجوری شده 1 لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۸ در 1 ساعت قبل، Rostam18 گفته است : قیمت خودرو ! مملکت نیست که تیاترِ آه خدای من واقعا عصبی شدم! دی بهرحال حفاظت از جان و مال مردم وظیفه حکومته لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۸ در ۱ ساعت قبل، نفحات گفته است : ای بابا الان این ملاحظه کردنات رو ببینیم یا سوال پرسیدناتو :)))) گمونم چون توی آپلود سنتر خود سایت آپلود نکردم اینجوری شده نمیخوای درستش کنی ؟ 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۸ در 1 ساعت قبل، leo.unique گفته است : نمیخوای درستش کنی ؟ صد البته همونموقع تلاش کردم اپلودسنتر عضو بشم :)) انقدر تست بصری گذاشت و کوتاه نیومد خسته شدم :))) + دارم فکر میکنم لینک آهنگ رو چجوری بذارم قابل استفاده باشه :)) 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۸ اپراخوانی موسیقی سنتی اروپا محسوب میشه یجورایی اما هیچی دربارش نمیدونیم. حالا اینکه اصلش همون انتقال حس و حالِ روحانی هست یا اونطور آهنگاش فقط یه بخش ازش هست هم سوالِ برام . بی بی سی چند وقت پیش یه برنامه گذاشت درباره یکی از زنان جوان خواننده اپراشون . وای دختره میخوند مسخ میشدی : ) اونام شجریان گوش میدن همین نظرو دارن ینی ؟ :)) 1 لینک به دیدگاه
Sunny77 39 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۸ من تو رفاقت تا ته خط میرمو بلانسبت،تف میکنم به هرچی نمک نشناسو بی شرفه. ابرمرد داوود اسماعیلی ایران 1353 2 1 لینک به دیدگاه
Sunny77 39 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۸ در در 8 مهر 1398 در 22:32، leo.unique گفته است : یک هفته-ست ماکارونی نخوردم دیشب ماکارونی خوردم دق دق? 1 1 لینک به دیدگاه
moham@d 172 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۸ به اون جوونائی که میخوان ازدواج کنن ولی شرایط اقتصادی مانع از این کار میشه ، فرقی هم نداره چه دختر چه پسر ، غول تورم و گرانی تا کی باید سایه اش روی سر ما باشه ....☹️ 1 لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۸ در در 15 مهر 1398 در 16:29، Sunny77 گفته است : دیشب ماکارونی خوردم دق دق? دولوخ میگی دولوخگو ? 1 لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۸ در 2 ساعت قبل، moham@d گفته است : به اون جوونائی که میخوان ازدواج کنن ولی شرایط اقتصادی مانع از این کار میشه ، فرقی هم نداره چه دختر چه پسر ، غول تورم و گرانی تا کی باید سایه اش روی سر ما باشه ....☹️ مهم اینه که زیر سایه ولایت فقیه زندگی میکنیم ! شکر چقدر سایه روی سر ماست ! تاریک شده زندگیمون واقعا 2 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۸ دکتر خودمون فوت شد کلی گشتم یه جراح خانم مشابهش پیدا کردم تهران که وقت نوبت دهی داشت . پس فردا نوبت داد ویزیت همون مقدارِ اما هزینه ی سوزن تزریق دو و نیم برابر ! دارم فکر میکنم چجوری راحت دروغ میگن "هزینه ی سوزن " ! اگه قیمتش اینِ چرا دکتر قبلی نصف میگرفت ؟! خدا رحم کرده مثل هزینه ی بیماریهای لاعلاج و غیره زیاد نیست و خدا رحم کرده این مشکل موقته 2 لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۸ @BISEl آواتارت خیلی افسرده اس (پدری که دختر داره نباید انقد افسرده باشه) به هر حال انتخاب خودته و سلیقه خودت اونم نظر من بود قبول ندارم اینکه آواتار افسرده س و اگه اون افسرده س منم افسرده م. 1 1 لینک به دیدگاه
BISEl 3637 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۸ در 3 ساعت قبل، Rostam18 گفته است : @BISEl آواتارت خیلی افسرده اس (پدری که دختر داره نباید انقد افسرده باشه) به هر حال انتخاب خودته و سلیقه خودت اونم نظر من بود قبول ندارم اینکه آواتار افسرده س و اگه اون افسرده س منم افسرده م. نظر پرسیده شده بود نظرمو دادم دیگــه , وگرنه من اگه باشـــم درمورد انتخابای خودم نظــر کسی رو نمیپرسم چون انتخابای منن ! در مورد افسردگی ام کلا همـــه افسرده هستن don't worry 2 لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۸ در 7 دقیقه قبل، BISEl گفته است : نظر پرسیده شده بود نظرمو دادم دیگــه , وگرنه من اگه باشـــم درمورد انتخابای خودم نظــر کسی رو نمیپرسم چون انتخابای منن ! در مورد افسردگی ام کلا همـــه افسرده هستن don't worry اون قسمتش که مربوط به مسئولیت پدری بود قلقلکم داد . سپاس بسیار از شما 1 لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۸ در 6 ساعت قبل، BISEl گفته است : در مورد افسردگی ام کلا همـــه افسرده هستن don't worry من که نیستم 1 لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۸ در در 18 مهر 1398 در 10:47، نفحات گفته است : دکتر خودمون فوت شد کلی گشتم یه جراح خانم مشابهش پیدا کردم تهران که وقت نوبت دهی داشت . پس فردا نوبت داد ویزیت همون مقدارِ اما هزینه ی سوزن تزریق دو و نیم برابر ! دارم فکر میکنم چجوری راحت دروغ میگن "هزینه ی سوزن " ! اگه قیمتش اینِ چرا دکتر قبلی نصف میگرفت ؟! خدا رحم کرده مثل هزینه ی بیماریهای لاعلاج و غیره زیاد نیست و خدا رحم کرده این مشکل موقته ما می خواهیم اگر کسی در خانواده ای مریض شد، آن خانواده بیش از رنج مریض داری، رنج دیگری نداشته باشد ! مقام معظم رهبری 2 1 لینک به دیدگاه
BISEl 3637 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۸ در 6 ساعت قبل، Rostam18 گفته است : اون قسمتش که مربوط به مسئولیت پدری بود قلقلکم داد . سپاس بسیار از شما نکتـــه اصلیشم همین بود دیگه خواهش میکنم ببینم چــیکار میکنی در 16 دقیقه قبل، leo.unique گفته است : من که نیستم ی نفـــر شاد مادرزاد باشه جز خودم اینجا اونم تو پیرمرد ? 1 1 لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۸ در 9 دقیقه قبل، BISEl گفته است : ی نفـــر شاد مادرزاد باشه جز خودم اینجا اونم تو پیرمرد ? چه تفاهمی 2 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۸ حرکت پز دادن خیلی حرکت فان و بامزه ایه :)) یکی داره پز میده حواسش نیست حالتش و حرفاش چه با نمک میشه :))) لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده