نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۸ @سین.دخت @پارادوکس @Sunny77 @leo.unique @Rostam18 @adamak-h درباره اون پیشنهاد کتاب خوندن دور همی ، خود انجمن چنین زیر بخشی اختصاصا داره ، چقدر هم روال بوده کتابخوانی گروهی دیگه تاپیک جدید نزنیم. بریم همون تاپیک اول پیشنهادمون رو بنویسیم.. آخر سر اون پیشنهادی که بیشتر لایک داشت منتخب همه س و تاپیکشو میزنیم . خوبه دوستان ؟ 4 1 لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۸ در 8 دقیقه قبل، نفحات گفته است : در این مورد من حرفی نزده بودم ولی در کل موافقم و استقبال میکنم . 1 لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۸ در 1 ساعت قبل، نفحات گفته است : درباره اون پیشنهاد کتاب خوندن دور همی ، خود انجمن چنین زیر بخشی اختصاصا داره ، چقدر هم روال بوده کتابخوانی گروهی دیگه تاپیک جدید نزنیم. بریم همون تاپیک اول پیشنهادمون رو بنویسیم.. آخر سر اون پیشنهادی که بیشتر لایک داشت منتخب همه س و تاپیکشو میزنیم . خوبه دوستان ؟ کتابخوانی نیاز به آرامش ذهنی و روانی نسبی داره که من ندارم 1 لینک به دیدگاه
پارادوکس 106 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۸ در 9 ساعت قبل، leo.unique گفته است : کتابخوانی نیاز به آرامش ذهنی و روانی نسبی داره که من ندارم در 10 ساعت قبل، نفحات گفته است : @سین.دخت @پارادوکس @Sunny77 @leo.unique @Rostam18 @adamak-h درباره اون پیشنهاد کتاب خوندن دور همی ، خود انجمن چنین زیر بخشی اختصاصا داره ، چقدر هم روال بوده کتابخوانی گروهی دیگه تاپیک جدید نزنیم. بریم همون تاپیک اول پیشنهادمون رو بنویسیم.. آخر سر اون پیشنهادی که بیشتر لایک داشت منتخب همه س و تاپیکشو میزنیم . خوبه دوستان ؟ فک کنم اولین کسی ک استقبال کرد من بودم اما بزار فردا میگم میتونم یا نه......نمیخوام بگم هستم و شرکت نکنم در 9 ساعت قبل، leo.unique گفته است : کتابخوانی نیاز به آرامش ذهنی و روانی نسبی داره که من ندارم از تو ارومتر داریم تو انجمن؟ 1 1 لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۸ در 7 ساعت قبل، پارادوکس گفته است : از تو ارومتر داریم تو انجمن؟ در ظاهر ... 1 1 لینک به دیدگاه
Sunny77 39 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۸ در در 21 شهریور 1398 در 16:02، leo.unique گفته است : به ساجده یه زمانی قرار بود با هم ازدواج کنیم وای خدا نکشتت مردم از خنده? چرا انقدر باحالی لئو؟ 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۸ در در 21 شهریور 1398 در 11:38، پارادوکس گفته است : اشنا ماشنا داریم اینجا؟ جرا همه پس غریبه ان؟ + من امروز فرار از اردگاه شماره 14 رو شروع کردم بنظر کتاب قشنگیِ اینم بزارین جزو انتخابها این پست شماس دیگه : } دختر چقدر کل کلی هستی :)) 1 1 لینک به دیدگاه
پارادوکس 106 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۸ در 7 دقیقه قبل، نفحات گفته است : این پست شماس دیگه : } دختر چقدر کل کلی هستی :)) قبول نیست اون تو تاپیک الان ب چی فکر میکنی نوشتم چرا من اینقدر ماهی شدم؟ + خدایی اونجا تازه شروعش کرده بودم ب عمق فاجعه پی نبرده بودم 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۸ در 6 دقیقه قبل، پارادوکس گفته است : قبول نیست اون تو تاپیک الان ب چی فکر میکنی نوشتم چرا من اینقدر ماهی شدم؟ + خدایی اونجا تازه شروعش کرده بودم ب عمق فاجعه پی نبرده بودم اشکالی نداره اگر خیلی خشن باشه . بهتر از نسخه ی سینماییش هست (اگر بسازن) چون واقعیت هست اتفاقا بنظرم ارزش خوندن رو داره حتما . باید بدونیم گوشه کنار دنیا چخبره و انسانها با چه طبیعتی زندگی میکنن . لینک دانلودشو پیدا کردم . با اجازه ت میزنم تاپیکشو : } لینک به دیدگاه
پارادوکس 106 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۸ در 6 دقیقه قبل، نفحات گفته است : اشکالی نداره اگر خیلی خشن باشه . بهتر از نسخه ی سینماییش هست (اگر بسازن) چون واقعیت هست اتفاقا بنظرم ارزش خوندن رو داره حتما . باید بدونیم گوشه کنار دنیا چخبره و انسانها با چه طبیعتی زندگی میکنن . لینک دانلودشو پیدا کردم . با اجازه ت میزنم تاپیکشو : } مرسی عزیزم + واقعیت زننده ای ??? 1 لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۸ یعنی بعضیا اینقدر خوش اندام هستن ؟! لینک به دیدگاه
Sunny77 39 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۸ حالا متوجه میشم که من آشپزی کردنو دوسدارم امّااااا زورم میاد برا یه مرد!!!!آشپزی کنم??? 1 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۸ اعتراف بهش سخته ولی نمازای نوجوونیم برام رویا شده . لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۸ چقدر طلاق زیاد شده ... ناراحت کننده-ست 3 لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۸ دقیقا 2 ساعت بی وقفه حرف زدن این سه زن لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۸ در 52 دقیقه قبل، leo.unique گفته است : دقیقا 2 ساعت بی وقفه حرف زدن این سه زن سه تا زن بودن و فقط دوساعت حرف زدن؟ عجیبه 3 لینک به دیدگاه
leo.unique 432 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۸ در 1 ساعت قبل، adamak-h گفته است : سه تا زن بودن و فقط دوساعت حرف زدن؟ عجیبه وقت بیشتری بهشون داده نشد 1 لینک به دیدگاه
سین.دخت 366 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۸ اینجا تاپیکی چیزی نداره مخصوص پرسیدن سوالای کامپیوتری؟ + یه ویندوز عوض شدا دو روزه درگیرم لینک به دیدگاه
پارادوکس 106 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۸ در 7 ساعت قبل، leo.unique گفته است : چقدر طلاق زیاد شده ... ناراحت کننده-ست طلاق عاطفی رو اضافه کن میبینی همه مجردن,خوشحال میشی لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده