.Milaad. 1459 ارسال شده در 6 دی، 2019 قیمت خودرو ! مملکت نیست که تیاترِ آه خدای من واقعا عصبی شدم! دی 2
نفحات 1395 مالک ارسال شده در 6 دی، 2019 در 1 ساعت قبل، leo.unique گفته است : نه فکر کردم شاید درست نباشه بگم ای بابا الان این ملاحظه کردنات رو ببینیم یا سوال پرسیدناتو :)))) گمونم چون توی آپلود سنتر خود سایت آپلود نکردم اینجوری شده 1
leo.unique 432 ارسال شده در 6 دی، 2019 در 1 ساعت قبل، Rostam18 گفته است : قیمت خودرو ! مملکت نیست که تیاترِ آه خدای من واقعا عصبی شدم! دی بهرحال حفاظت از جان و مال مردم وظیفه حکومته
leo.unique 432 ارسال شده در 6 دی، 2019 در ۱ ساعت قبل، نفحات گفته است : ای بابا الان این ملاحظه کردنات رو ببینیم یا سوال پرسیدناتو :)))) گمونم چون توی آپلود سنتر خود سایت آپلود نکردم اینجوری شده نمیخوای درستش کنی ؟ 1
نفحات 1395 مالک ارسال شده در 6 دی، 2019 در 1 ساعت قبل، leo.unique گفته است : نمیخوای درستش کنی ؟ صد البته همونموقع تلاش کردم اپلودسنتر عضو بشم :)) انقدر تست بصری گذاشت و کوتاه نیومد خسته شدم :))) + دارم فکر میکنم لینک آهنگ رو چجوری بذارم قابل استفاده باشه :)) 1
نفحات 1395 مالک ارسال شده در 7 دی، 2019 اپراخوانی موسیقی سنتی اروپا محسوب میشه یجورایی اما هیچی دربارش نمیدونیم. حالا اینکه اصلش همون انتقال حس و حالِ روحانی هست یا اونطور آهنگاش فقط یه بخش ازش هست هم سوالِ برام . بی بی سی چند وقت پیش یه برنامه گذاشت درباره یکی از زنان جوان خواننده اپراشون . وای دختره میخوند مسخ میشدی : ) اونام شجریان گوش میدن همین نظرو دارن ینی ؟ :)) 1
Sunny77 39 ارسال شده در 7 دی، 2019 من تو رفاقت تا ته خط میرمو بلانسبت،تف میکنم به هرچی نمک نشناسو بی شرفه. ابرمرد داوود اسماعیلی ایران 1353 2 1
Sunny77 39 ارسال شده در 7 دی، 2019 در در 8 مهر 1398 در 22:32، leo.unique گفته است : یک هفته-ست ماکارونی نخوردم دیشب ماکارونی خوردم دق دق? 1 1
moham@d 172 ارسال شده در 8 دی، 2019 به اون جوونائی که میخوان ازدواج کنن ولی شرایط اقتصادی مانع از این کار میشه ، فرقی هم نداره چه دختر چه پسر ، غول تورم و گرانی تا کی باید سایه اش روی سر ما باشه ....☹️ 1
leo.unique 432 ارسال شده در 8 دی، 2019 در در 15 مهر 1398 در 16:29، Sunny77 گفته است : دیشب ماکارونی خوردم دق دق? دولوخ میگی دولوخگو ? 1
leo.unique 432 ارسال شده در 8 دی، 2019 در 2 ساعت قبل، moham@d گفته است : به اون جوونائی که میخوان ازدواج کنن ولی شرایط اقتصادی مانع از این کار میشه ، فرقی هم نداره چه دختر چه پسر ، غول تورم و گرانی تا کی باید سایه اش روی سر ما باشه ....☹️ مهم اینه که زیر سایه ولایت فقیه زندگی میکنیم ! شکر چقدر سایه روی سر ماست ! تاریک شده زندگیمون واقعا 2
نفحات 1395 مالک ارسال شده در 10 دی، 2019 دکتر خودمون فوت شد کلی گشتم یه جراح خانم مشابهش پیدا کردم تهران که وقت نوبت دهی داشت . پس فردا نوبت داد ویزیت همون مقدارِ اما هزینه ی سوزن تزریق دو و نیم برابر ! دارم فکر میکنم چجوری راحت دروغ میگن "هزینه ی سوزن " ! اگه قیمتش اینِ چرا دکتر قبلی نصف میگرفت ؟! خدا رحم کرده مثل هزینه ی بیماریهای لاعلاج و غیره زیاد نیست و خدا رحم کرده این مشکل موقته 2
.Milaad. 1459 ارسال شده در 11 دی، 2019 @BISEl آواتارت خیلی افسرده اس (پدری که دختر داره نباید انقد افسرده باشه) به هر حال انتخاب خودته و سلیقه خودت اونم نظر من بود قبول ندارم اینکه آواتار افسرده س و اگه اون افسرده س منم افسرده م. 1 1
BISEl 3641 ارسال شده در 11 دی، 2019 در 3 ساعت قبل، Rostam18 گفته است : @BISEl آواتارت خیلی افسرده اس (پدری که دختر داره نباید انقد افسرده باشه) به هر حال انتخاب خودته و سلیقه خودت اونم نظر من بود قبول ندارم اینکه آواتار افسرده س و اگه اون افسرده س منم افسرده م. نظر پرسیده شده بود نظرمو دادم دیگــه , وگرنه من اگه باشـــم درمورد انتخابای خودم نظــر کسی رو نمیپرسم چون انتخابای منن ! در مورد افسردگی ام کلا همـــه افسرده هستن don't worry 2
.Milaad. 1459 ارسال شده در 11 دی، 2019 در 7 دقیقه قبل، BISEl گفته است : نظر پرسیده شده بود نظرمو دادم دیگــه , وگرنه من اگه باشـــم درمورد انتخابای خودم نظــر کسی رو نمیپرسم چون انتخابای منن ! در مورد افسردگی ام کلا همـــه افسرده هستن don't worry اون قسمتش که مربوط به مسئولیت پدری بود قلقلکم داد . سپاس بسیار از شما 1
leo.unique 432 ارسال شده در 11 دی، 2019 در 6 ساعت قبل، BISEl گفته است : در مورد افسردگی ام کلا همـــه افسرده هستن don't worry من که نیستم 1
leo.unique 432 ارسال شده در 11 دی، 2019 در در 18 مهر 1398 در 10:47، نفحات گفته است : دکتر خودمون فوت شد کلی گشتم یه جراح خانم مشابهش پیدا کردم تهران که وقت نوبت دهی داشت . پس فردا نوبت داد ویزیت همون مقدارِ اما هزینه ی سوزن تزریق دو و نیم برابر ! دارم فکر میکنم چجوری راحت دروغ میگن "هزینه ی سوزن " ! اگه قیمتش اینِ چرا دکتر قبلی نصف میگرفت ؟! خدا رحم کرده مثل هزینه ی بیماریهای لاعلاج و غیره زیاد نیست و خدا رحم کرده این مشکل موقته ما می خواهیم اگر کسی در خانواده ای مریض شد، آن خانواده بیش از رنج مریض داری، رنج دیگری نداشته باشد ! مقام معظم رهبری 2 1
BISEl 3641 ارسال شده در 11 دی، 2019 در 6 ساعت قبل، Rostam18 گفته است : اون قسمتش که مربوط به مسئولیت پدری بود قلقلکم داد . سپاس بسیار از شما نکتـــه اصلیشم همین بود دیگه خواهش میکنم ببینم چــیکار میکنی در 16 دقیقه قبل، leo.unique گفته است : من که نیستم ی نفـــر شاد مادرزاد باشه جز خودم اینجا اونم تو پیرمرد ? 1 1
leo.unique 432 ارسال شده در 11 دی، 2019 در 9 دقیقه قبل، BISEl گفته است : ی نفـــر شاد مادرزاد باشه جز خودم اینجا اونم تو پیرمرد ? چه تفاهمی 2
نفحات 1395 مالک ارسال شده در 12 دی، 2019 حرکت پز دادن خیلی حرکت فان و بامزه ایه :)) یکی داره پز میده حواسش نیست حالتش و حرفاش چه با نمک میشه :)))
ارسال های توصیه شده