میلاد 24047 ارسال شده در 24 شهریور، 2010 بیتاب اگه خواستن یه دوستی عادی وبی مسئله بدون ازدواج داشته باشن راه حلش چیه؟ از این s شرک مانند سبز رنگ هم معلوم است که ستون پنجم دشمن هستید. 4
سارا-افشار 36437 ارسال شده در 24 شهریور، 2010 میلاد حوصله نداشتم همشو بخونم میشه یه ماست چکیده ازش بگیری . . اما درکل به نظرم این رابطه باید وجود داشته باشه هرچند تا دیروز خودم به شخصه مخالفش بودم اما حالا می بینم اینکه عمری از پسرا بترسم و ازشون فرار کنم دردی رو دوا نمی کنه منتها عقل و اخلاق تو هرکاری لازمه حتی تو ساندیس خوردن 1
ayhan 2309 ارسال شده در 24 شهریور، 2010 دوست عزیز : اگر مسائل واقعی شما همین بوده باشد باید به حال این مملکت زار زار گریست. شما در این سن و سال بجای اینکه مشکلی از دوستان را حل کنی ببین در چه سکوت ذهنی تاریکی در گیر هستی که این جور چیز ها برات واقعآ مسئله بوده و هست. امثال شما در ایران و جهان دارند پیچیده ترین مبانی علمی و فرهنگی و اجتماعی رو حل میکنند , اونوقت شما با چه مسائلی درگیر هستی. با این ذهنیت شما نمیتونی رشد کنی و مفید باشی. سعی کن یه دو سه پله خودتو بکشی بالا. مرحمت زیادلطفآ اگر هم خواستی جواب منو بدهی کمی در سطح خوب بنویس تا بتونیم در موردش صحبت کنیم. جواب بچه گانه نمیخوام. مرسی ببین آدم معمولی! اینقدر با اندیشمند بازی درنیار.... 4 تا کتاب خوندی فک کردی کسی شدی؟ به قول نمیدونم کی:ببین آدم معمولی تو هیچچی بیشتر از ما نمیدونی. این موضوع یه مسئله اجتماعیه مهمه. نمیشه که همه بشینن مسئله کوانتوم حل کنن. 3
میلاد 24047 ارسال شده در 24 شهریور، 2010 میلاد حوصله نداشتم همشو بخونم میشه یه ماست چکیده ازش بگیری یعنی فکر کردی من همشو خوندم؟ کپی پیست بیتاب گونه بود موضوع تاپیک رو تو گوگل سرچ کردم هر چی اومد گذاشتم خواستم زحمت بیتاب رو کم کنم 3
شقایق31 40377 ارسال شده در 24 شهریور، 2010 یعنی فکر کردی من همشو خوندم؟کپی پیست بیتاب گونه بود موضوع تاپیک رو تو گوگل سرچ کردم هر چی اومد گذاشتم خواستم زحمت بیتاب رو کم کنم من فکر کردم فقط من نخوندم 3
سارا-افشار 36437 ارسال شده در 24 شهریور، 2010 یعنی فکر کردی من همشو خوندم؟کپی پیست بیتاب گونه بود موضوع تاپیک رو تو گوگل سرچ کردم هر چی اومد گذاشتم خواستم زحمت بیتاب رو کم کنم راسی لباس جدیدت مبارک اگه اسپورت می پوشیدی خیلی بهتر میشد 1
شقایق31 40377 ارسال شده در 24 شهریور، 2010 راسی لباس جدیدت مبارک اگه اسپورت می پوشیدی خیلی بهتر میشد آخه سارا تو سایز اون اسپرت پیدا نمیشه 1
سارا-افشار 36437 ارسال شده در 24 شهریور، 2010 آخه سارا تو سایز اون اسپرت پیدا نمیشه خب اولش جن می پوشه بعد لباس اسپورت 1
سارا-افشار 36437 ارسال شده در 24 شهریور، 2010 آره درسته رفتم تو گوگل گن درسته اشکال از تلفظ آذری ما بود:ws28: 2
شقایق31 40377 ارسال شده در 24 شهریور، 2010 :4chsmu1: تلفظ انگلیسی شو بلدی ؟ نه:2525s: جنو که نمیپوشنجنو میترسن ازش!!!!!!!! تجربت زیاده ها 1
شقایق31 40377 ارسال شده در 24 شهریور، 2010 آره درسته رفتم تو گوگل گن درسته اشکال از تلفظ آذری ما بود:ws28: راستش میخواستم بهت بگم گفتم شاید ناراحت بشی:Ghelyon: 2
سارا-افشار 36437 ارسال شده در 24 شهریور، 2010 راستش میخواستم بهت بگم گفتم شاید ناراحت بشی:Ghelyon: نه چه ناراحتی اینهمه طرف غلط املایی داره به روی مبارکش نمیاره خب من تاگوشم کار کرده جن شنیده فکر می کردمم همینه اسمش :shad: 1
ارسال های توصیه شده