Yamna 1 17420 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۵ آقای سام عزیز و محترم دیروز لطف بزرگی به من کردن برام لوگو طراحی کردن من از این تریبون از ایشون تشکر میکنم:icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol:خدا بچه های انجمن سلامت نگه داره واقعا بهم کمک میکنن:a030::a030: 8 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۵ عجب تاپیک خوبی افرین استارتر جان من کلا ادم ناخن خشکیم تاحالا کور ایت منن خیر گورمیپ (ترجمه نداره خخخخ) تو محیطم سعی میکنم بشنوم بیشتر یکم لوس بازی درمیارم تا اونجا که بتونم درد دل میکنم میدونین ما مشکلات روحیمون از مشکلات مادیمون زیاد تره و یک روح مریضه که نای حرکت نداره و نمیتونه چرخ های زندگی رو به حرکت در بیاره سعی کنیم با حرف زدن و گوش کردن در روابطمون اگه تونستیم خلا ها رو پر کنیم و اگه تونستیم لبخند رضایت رو بر لبان هم بیاریم . عمرتون پر شکوفه های شادی و شادکامی 9 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۵ عجب تاپیک خوبی افرین استارتر جانمن کلا ادم ناخن خشکیم تاحالا کور ایت منن خیر گورمیپ (ترجمه نداره خخخخ) تو محیطم سعی میکنم بشنوم بیشتر یکم لوس بازی درمیارم تا اونجا که بتونم درد دل میکنم میدونین ما مشکلات روحیمون از مشکلات مادیمون زیاد تره و یک روح مریضه که نای حرکت نداره و نمیتونه چرخ های زندگی رو به حرکت در بیاره سعی کنیم با حرف زدن و گوش کردن در روابطمون اگه تونستیم خلا ها رو پر کنیم و اگه تونستیم لبخند رضایت رو بر لبان هم بیاریم . عمرتون پر شکوفه های شادی و شادکامی ترجمه با اجازه :سگ نابينا از من خير نديده درسته؟؟ 6 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۵ عجب تاپیک خوبی افرین استارتر جانمن کلا ادم ناخن خشکیم تاحالا کور ایت منن خیر گورمیپ (ترجمه نداره خخخخ) تو محیطم سعی میکنم بشنوم بیشتر یکم لوس بازی درمیارم تا اونجا که بتونم درد دل میکنم میدونین ما مشکلات روحیمون از مشکلات مادیمون زیاد تره و یک روح مریضه که نای حرکت نداره و نمیتونه چرخ های زندگی رو به حرکت در بیاره سعی کنیم با حرف زدن و گوش کردن در روابطمون اگه تونستیم خلا ها رو پر کنیم و اگه تونستیم لبخند رضایت رو بر لبان هم بیاریم . عمرتون پر شکوفه های شادی و شادکامی مرسى عموجان باباى فريماه شما مطمئنم فوق العاده هستيد حسم بهم ميگه 5 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۵ ترجمه با اجازه :سگ نابينا از من خير نديده درسته؟؟ نگوخوب درسته سوال بعدی 5 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۵ نگوخوب درسته سوال بعدی اى داد نبايد ميگفتم خدا من چقد گيجم:icon_pf (34)::icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۵ من امروز به یه خانومه گفتم من فلاکس دارم چای خواستی بیا بردار ایشونم لطف کردن نه یه لیوان 3 تا لیوان چای بردن فک کنم کار خوب محسوب میشه ولی خودم بدون چای موندم 8 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۶ چقده بده کار خوب انجام ندادم چن وقته :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۶ من یادمه کارای خوب هم میکردم ولی الان هر چی فکر میکنم چیز خاصی یادم نمیاد ی لحظه از خودم خجالت کشیدم چقدر کم بوده یا حتما مال خیلی وقت پیش بوده که یادم نمیاد 1 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۶ یادم اومد بابابزرگم اینا ( البته الان چند سالیه فوت شدن ) همیشه نون فریز شده میخوردن ( خودشون نمیتونستن برن برا همین خالم اینا مثلا ی تعداد زیاد میخرید تو فریزر میذاشت تا ی مدت استفاده کنن) بعد ما که رفتیم طرفای اونا خونه گرفتیم سه 4 سال واسشون نون گرم میبردم و کلی تشکر اینا تا اینکه ازونجا رفتیم بعد دوباره همون نون فریز شده میخوردن 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۶ اه چند لحظه پیش داشتم فكر میكردم من اینقدر از ادما متنفر شدم كه خوبی كردن و خوب موندن و بودن یادم رفته و قلبمو تنفر گرفته من جدیدا به هیچكس خوبی نكردم در واقع دیگه به مرحله خود آزاری رسیدم 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۶ خب از اونجایی که دست من نمک نداره تصمیم گرفتم دیگه کار خوب و خیر نکنم یجاهایی کارخوب که میکنی میشه وظیفه ات و یه عده تمام نداشته و عقده هاشونو بصورت خیلی نرم و ملایم ازت میکشند و تمیز خر فرضت میکنند و سرت هم منت میذارند . از آدمهایی که تو روت و حتی بعضیها جلوی بالا دستیهاشون ازت تعریف و تمجید میکنند ولی از اون طرف راه پیشرفتتو سد میکنند . اینها لیاقت خیر و خوبی کردن بهشون ندارند. 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۶ عاطفه عزیزم بهم کمک کرد خیلی ازش ممنونم:icon_gol: حدس زدم خودش نمیاد بگه خودم گفتم لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۶ خوبی فقط کمک به کسی نیست گاهی محبت وخوبی به خوودمان از بهترین خوبی ها است. جان من آقا یه سوال رای دادن هم نوعی کارخوبه یارای ندادن کارخوبه ؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده